Mezner2 írta:
Annyi változna mint írtam,hogy ők 5éven keresztül megspórolnák a teljes kezdőjük fizetését

Nagyon vicces,hogy mint Barca szurkoló neked kell elmagyarázni mit jelent,hogy évi 50millió,mikor kijött hírnek,hogy mi évi 100 000 eurót spórolunk tintapatronokon

akkor mindenki majd elcsöppent,hogy nahát, akkor 50 millával mi lett volna.
Szerintem is zárd le mert ebben most nincs igazad.
Nincs igazam? Csak egy kicsit más szempontból nézem a dolgot. De lehet, hogy az előző hszemet még nem olvastad el, előbb tedd meg azt, hogy előbb azt olvasod el, majd ezt.
Mondjad,mondjad nekem itt az adatokat! Elsőre is megértettem, de mondok jobbat. Madridisták ezt most ne vegyétek egyáltalán magatokra, csak mivel Ti voltatok eddig a téma azért most a Madrid nevét használom fel továbbra is, de bármelyik csapatét megtehetném. Szóval, miért nem adják el az egész Real Madridot egy ilyen Manszúr sejk/Abramovics féle embernek? Jönne a bevétel (főleg az általad említett +50 millió, ami ugye tudjuk, hogy mennyi ideig spórolnak a kezdő csapat fizetésén), sőt még mellé +100-150 millió lenne a csapat további megerősítésére. Így mindenkit le lehetne igazolni minden évben, aki 2 egyeneset tud a labdába rúgni, sőt az utánpótlás nevelést az űrtechnológia alapján lehetne folytatni, sőt az új stadiont a tengerre is lehetne építeni, amibe egész Madrid belefér és a víz alól is nézhető a meccs (csak kár, hogy Madrid nem tengerparti város).
Nem hangzik jól? Csak el kell adni a klubbot, az új tulaj meg annyi pénzt hoz, hogy az a +50 millió csak annyiban fog szorozni vagy osztani, hogy a játékosok milyen autót kapjanak a klubtól születésnapjukra.... Úgy gondolom érdemes lenne tehát eladni a Madridot egy pénzes bácsinak, mert jól tudjuk, hogy a mai labdarúgásban minden egyes fillér számít.
Most pedig a komoly része a te hsz-edhez. Kérdem én mi változna, ha évi 50 millióval nagyobb lenne a bevétel? Kevesebb adósság lenne... Viszont a csapat ugyanaz lenne (mert nem lenne más), ráadásul még a stadion neve is ugyanaz lenne, mint ami már több, mint 50 éve. Magyarán ugyanez lenne, mint most. Ha meg ilyen mértékben csökkenteni tudjuk az adósságot, akkor meg nem tök mindegy 7, vagy 10 év múlva 0-zódik? Persze nem, de a csapat semmivel sem gyengébb és egy olyan szép hagyományunk is megmarad, hogy a stadion nevét nem egy olaj mágnásról nevezik el.