Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Királymessideco írta:Attól függ, milyen társaságban vagy. Pl. nem hiszem h a mai fiatalok (bocsi) az Aranypolgárról vagy a Casablancáról társalognának.
Ilyen filmek:
-Keresztapa
-Sokan szeretik a Terminátort is![]()
-Ponyvaregény, Kill Bill, Kutyaszorítóban
-Nagymenők, A tégla, Taxisofőr, Viharsziget
-Matrix
-Memento, A tökéletes trükk, Eredet
-Hetedik, Harcosok klubja,
-Alien-sorozat
-Száll a kakukk fészkére, Közönséges bűnözők, Esőember, Holt költők társasága, Leon, a profi, Amerikai história X, A zongorista, Schindler listája, Forrest Gump
-Mechanikus narancs, Gladiátor, Halálsoron, Cinema Paradiso, Bryan élete,
-Forrest Gump, A bukás - Hitler utolsó napjai,
-Toy Story, Sin City,
-Blöff, A ravasz az agy...
-Elcserélt életek, Gran Torino, Titokzatos folyó, Millió dolláros bébi
-Forrest Gump
-Trainspotting, Warrior, Drive,
-Annie Hall, Manhattan,
-Donnie Darko, Rekviem egy álomért, Pillangó hatás, V mint vérbosszú
Mondom, attól függ, hogy milyen körökben mozogsz
A többiek még kiegészítik majd.
Ez olyan körülbelül, mint a Nem vénnek való vidék és a Nem írnek való vidék kapcsolata.. sokszor szánalmasak a magyar fordítók.soadroli írta:Azért annak a Harmadnaposoknak semmi köze a Másnaposokhoz, nem koppintás. Csak fogyatékosok a fordítók. Meg jól el lehet adni ezzel a névvel.
visca el barca írta:egy szoval nem mondtam h az élet fája popcorn filmaz antikrisztushoz viszonyítva az.
én mikor megnéztem azt a filmet, komolyan elgondolkodtam h soha többé nem kell asszony
egy szoval nem mondtam h az élet fája popcorn filmDeus írta:Amiket felsoroltam, természetesen tudom hogy nem hasonlít az antikrisztushoz. Én a Melankóliára értettem, hogy hasonlíthat a felsorolt filmekhez.visca el barca írta: deus, az élte fája, meg a forrás egy könnyű, semmiről nem szóló popcorn film az antikriszushoz képest.
Nem értek egyet azzal, hogy Az Élet Fája egy popcorn film... Nálam mestermű. Nehéz feldolgozni, nehéz megérteni a filmet. Valami nagyon megfogott benne.
A Forrás már nem olyan jó mint az élet fája vagy az another earth. Mégis jó volt a film szerintem.
VEB, ment egy pü.visca el barca írta:deus, az élte fája, meg a forrás egy könnyű, semmiről nem szóló popcorn film az antikriszushoz képest.Deus írta:Gyanítom hogy hasonlíthat Az Élet Fájához, A Forráshoz vagy az Another Earth -hoz. Mármint művészi szemmel kell nézni a filmet.
Antikrisztustól tartok egy kicsit
Amiket felsoroltam, természetesen tudom hogy nem hasonlít az antikrisztushoz. Én a Melankóliára értettem, hogy hasonlíthat a felsorolt filmekhez.visca el barca írta: deus, az élte fája, meg a forrás egy könnyű, semmiről nem szóló popcorn film az antikriszushoz képest.
Namost nekem ez a 3 így nézett ki: nem tetszett, 10/10, tetszett valamennyire. Ennyit a művészi szemrőlDeus írta:Gyanítom hogy hasonlíthat Az Élet Fájához, A Forráshoz vagy az Another Earth -hoz. Mármint művészi szemmel kell nézni a filmet.
deus, az élte fája, meg a forrás egy könnyű, semmiről nem szóló popcorn film az antikriszushoz képest.Deus írta:Gyanítom hogy hasonlíthat Az Élet Fájához, A Forráshoz vagy az Another Earth -hoz. Mármint művészi szemmel kell nézni a filmet.
Antikrisztustól tartok egy kicsit
Hálám örökké üldözni fog, ennek a hsz-nek a hatására mentem fel az oldalukra, és beraktak még egy feliratos előadást az Arénában, úgyhogy én meg csütörtök 00:01kor ott leszek a feliratos vetítésen.csababarca írta:Közben a "nagy vita" közepette meg is vannak a jegyeim a TDKR-re.
Csütörtök-ArénaPláza-IMAX 22:15.
Barátnőm mondja, hogy nézzünk meg valami filmet, de valami könnyebbet. Mondom legyen az Antikrisztus.visca el barca írta:
oh hát az is csuszik agyalás nélkül... vagy nem?