Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szó se volt doppingolásról az összes tesztje negatív.FtcSikiHun írta:http://www.nemzetisport.hu/london_2012/ ... at-2152375
-1 éremesélyes.
mi a büdös életért kell doppingolni? idióták. egy életre eltiltanám őket.
Ott művelődhetsz egy kicsit, tehát csak tessék megnézni, persze ha nincs jobb dolgod.S.Agüero írta:2 nap sincs hátra és KEZDŐDIK!
bár a megnyitót magasról...
Azért doppingol ,mert mindenki doppingol, a különbség ott van h ő magyarként nem tudja megszerezni magának azt a szert amit a riválisai így ők valószínüleg nem buknak meg.FtcSikiHun írta:http://www.nemzetisport.hu/london_2012/ ... at-2152375
-1 éremesélyes.
szinte mind doppingol. csak a többségnél nem derül ki.FtcSikiHun írta:http://www.nemzetisport.hu/london_2012/ ... at-2152375
-1 éremesélyes.
Pénteken, este 10-kor.Deus írta:Nem tudjátok pontosan, hogy hánykor kezdődik az Olimpia megnyitója?
Ezeket semS.Agüero írta: Többit meg annyira nem ismerem.
U.I.: Hétvége jó lesz: Olimpia, F1, Barca
Mindig túl bizakodó vagyok, meg optimista, ez msot sincs másként. két hete ezen agyalok, és a következőre jutottam:Mezner2 írta:
És lenne még egy kérdésem,tudom nem egyszerű előre tippelni.De játéknak jóHány aranyérmet vártok az olimpián a magyar csapattól,és azokat kitől???
Minden tekintetben kielégítette a válasz az igényeimetFtcSikiHun írta: Mit szeretnél tudni?![]()
A csoportba együtt vagyunk Koreával, Dániával, Spanyolországgal, Horvátországgal és Szerbiával.
Korea kötelező, Szerbiát másfél hete vertük meg felkészülési meccsen Szerbiába 2-vel. Nem erős csapat, az EB 2. helyüket nagy részben a bíróknak és a hazai pályának köszönhetik.
Spanyolországgal a januári EB-n döntetlent játszottunk, és nem vennék mérget rá, hogy lazára vették a meccset.
Dánia elég erős csapat, ők nem hiába EB győztesek, de szerintem ha Mikkel Hansent ki tudjuk fogni, akkor simán meglehet, főleg, hogy a dánok általában a végére lendülnek bele, mi az elején szoktunk, ezért szerencse, hogy az első meccs velük lesz.
Horvátországot szerintem nagyon régen vertük meg, és úgy érzem nem is fogjuk őket most. Habár egy páran kezdenek onnan kiöregedni, még mindig van utánpótlásuk, pont annyi amennyi kell.
A csoportból 4en mennek tovább, tehát Koreán kívül valakit még meg kell fogni. Aztán ha elkerüljük Izlandot, akár a döntőig is mehetünk, persze attól függ, hogy a húzóemberek- Császár, Perez, Nagy Laci, Fazekas-fogják-e bírni a terhelést. Az előnye a csapatnak, hogy nagyon jó az összhang, és egy meccsen bárkit eltudunk csípni. Lásd az EB-n spanyolokkal X, franciákat vertük, akárcsak tegnap 1-el.
Szerény véleményen szerint olyan régóta egyben van ez a csapat, hogy megérdemelnének már egy érmet. Jó sorsolásnak, és jó kondíciónak köszönhetően ott lehetünk a legjobb 4-ben is akár.
22.én még Londonban játszunk a brittekkel egy meccset, aztán 29.én kezdetét veszi az Olimpia.
Szólj ha valami különösebb kérdésed lenne, vagy ha kíváncsi lennél még valamire.
FtcSikiHun írta:
2012. július 29., 22:15: Magyarország-Dánia
2012. július 31., 12:15: Dél-Korea-Magyarország
2012. augusztus 2., 15:30: Horvátország-Magyarország
2012. augusztus 4., 22:15: Magyarország-Spanyolország
2012. augusztus 6., 10:30: Magyarország-Szerbia
és két meccsért maximum 4 pontot osztanak.![]()
a többivel nagyrészt egyben értek!
2012. július 29., 22:15: Magyarország-Dániacsababarca írta:ha jól tudom a Szerb-DK kettőssel kezdünk,jó lenne 6 ponttal nyitni.
Itt a csoportbeosztás.Mezner2 írta:Engem a kézis fiúk esélyei érdekelnének,valaki olyantól aki figyelemmel követte őket az elmúlt időszakban,vagy ha azt nem is,de nem csak a neveket ismeri,hanem az ellenfelek erősségét is .
Előre is köszönöm.
Mit szeretnél tudni?Mezner2 írta:Engem a kézis fiúk esélyei érdekelnének,valaki olyantól aki figyelemmel követte őket az elmúlt időszakban,vagy ha azt nem is,de nem csak a neveket ismeri,hanem az ellenfelek erősségét is .
Előre is köszönöm.
Ha rám értetted akkor szívesenHAnonymus írta:Na végre, olyan szól hozzá aki érti is! Köszi!
S.Agüero írta:Szerintem nem sok. Már a csoportból sem lesz könnyű továbbjutni. Szerbia, Montenegró, ők jobbak perpill, mint mi. Aztán ott van USA, kb ugyanolyanok és a Románok sem rosszak. Nagy Britannia gyenge.Lui írta:Kérdezném, hogy mennyire lehet most reális esélye a győzelemre a csapatnak?
Gondolom 4 csapat jut tovább mindkét csoportból. Reálisan a 3-4. helyre érhetünk oda a csoportba, de ha minden összejön talán még meglehet a második, akár az első hely, de erre nem sok esélyt adok.
Ha továbbjutunk, után összekerülhetünk, valószínűleg a Horvát/Spanyol/Görög/Olasz négyes egyikével. Jó lenne, nem a horvátokkal vagy a spanyolokkal.
Tehát véleményem szerint az elődöntő a reális.
A csapat nagy része fiatal, nincsenek szerintem eléggé összeszokva, következő Olimpián több esélyt látok a győzelemre.
30-40%-nál nem adnék többet a győzelemre.
Remélem kielégítő válasz/vélemény volt.