daffy írta:kéne egy kis segítség:
ma egy robogóra azt hittem,hogy tollpihe,felkaptam és felraktam 2 lépcsőfokkal feljebb. hát,hibáztam. a bal lapockám alatt valamit jól meghúztam és most ülni is nehéz egyenesen. mivel kezeljem?
Ismerős, sajnos. Én egyszer fekvenyomásnál meghúztam, azóta küszködök vele. Lehet akkor el is szakadt, nem tudom. Egyszer a suliban tesiórán úgy belevágott a fájdalom, hogy egy órát bírtam még ki, és szóltam hogy jöjjenek értem, mert nem bírok se ülni, se lélegezni, semmi.
Amit használtam:
-idő múlása (ez jött be a legkevésbé

)
-lóbalzsam, gondolom ezt ismered...ha nem, akkor lehet kapni gyógyszertárban, erősen bele kell dörzsölni a bőrbe azon a részen, ahol van a fájós izom
-volt egy izomlazító krém, amit itt kevertek a gyógyszertárban. Anya Fastum gélt kért, de nem volt. Kérdezték hogy mire kell, Anya mondta, és erre rávágták, hogy várjon pár percet, kevernek egy nagyon jó krémet rá. Az 1.5 nap alatt rendberakta. A nevét lehet meg tudom mondani nemsokára, mert talán még megvan a doboza. Ez rakta helyre a bicepszemet és tricepszemet, mikor 2 év kihagyás után lementem gyúrni, és kicsit túlzásba vittem a dolgokat...másnap kb 45 fokig tudtam kinyújtani mindkét karomat. Küszködtem vele 1 hétig, míg Debrecenben voltam egyetemen, nem változott semmit, ha nyújtottam, ha nem, hazajöttem, bekeverték ezt, és 2 nap alatt a fájdalom megszűnt. De úgy, hogy 0-ra csökkent. Ezt is úgy kell használni, mint a lóbalzsamot, erősen be kell dörzsölni napi 2x. Egyébként ha nem találnám meg a dobozát, akkor menj be, és mondd el mi a bajod, vagy csak annyit, hogy valami nagyon jó izomlazító krémet kérsz.
SZERK:
Megvan...Indometacinos bedörzsölő krém.