Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Várható volt, hogy elmennek az emberek a Villarrealból. Amire viszont fel lehetne hívni a figyelmet, az a Fiorentina!kurdt írta:Közben pedig a Fiorentina elvitte Gonzalo Rodriguezt és Borja Valerot is a Villarrealból...
Az üzlet nem jött létre, ugyanis Vila megbukott az orvosi teszteken. Ez sem túl gyakori..Initom írta:Dídac Vila MilanValencia (kölcsönbe)
hova gyengül még a Milán?
Nem néztem utána, de ő biztos az a Cicinho? Csak mert tudom hogy egy fiatalabb csóka is van a Palmeirasban, szintén Cicinho névvel, szintén jobbhátvédként.Gareth Tello írta:Cicinho visszatér a La Ligába:
PalmeirasSevilla
ebben biztos vagyok,hisz ott ő lenne az úr,mint volt. ha jól vagyok informálva,a fizetése feléről lemondana,ha visszamehetne(bár az ügynöke,az apja pénzéhes kuki és ő az ellenkezőjét hangoztatja)noname írta:Kakáról. Messze van a régi önmagától, de szigorúan csak a játékát nézve nem olyan rossz a helyzet. A fizetése valóban igazságtalanul magas, azonban ha pl csak 3-4-et keresne, akkor már ez is rendben lenne. Sztem a Milan jól járna vele. Annyit hoz majd mint Seedorf hozott a kpn az utóbbi időben, lehet még némileg magára is talál. Ronaldinho is jobb volt az olasz bajnokságban eleinte, mint volt a spanyolban utolsó éveiben.
valószínű nem látod helyesen,hisz nem nagyon záporoznak az európai klubok ajánlatai. az usa-ból és brazíliából érkeztek(?) kérők,illetve a milan szeretné megvenni egy marék fűmagért. kaka mozgása lassú,körülményes,félti a lábát és alibit nyomat. ezért nem jár évi 9 millió euró a real szerint. az,hogy cr és messi együtt nem hoz akkora bevételt a távolkeletről,mint kaka egyedül,az nem elég a jelek szerintnoname írta:Kaka még mindig az egyik legjobb kp a világon. Már nem A legjobb, de a Barcán,Reálon és még kb 1-2-3 csapaton kívül minenhol erősítést jelentene.
24 milla reális érték.