ozsimiki írta:Csak én unom, hogy itt is, meg filmklubbos topikban is nap, mint nap azt kell olvasni (ok, kis túlzás, de szerintem nem telik el úgy 4 nap,hogy ne legyen téma újból és újból),hogy Bob mit utál,és miért? hónapokkal ezelőtt leírta,h ezt és azt a műfajt ezért és azért nem bírja. Rém unalmas,hogy attól fogva is mindig ez van napirenden. Neki se kellene minden általa nem szeretett film után beírni megint,h ez tulképp miért tré szerinte, meg, hogy egy vicc. + a másik félnek se kellene mindig győzködni,hogy márpedig ez akkor is jó. (jó magam is belementem egyszer ilyenbe...)
Leírta miket fog miért utálni, onnantól rég nem kellene törődnie azokkal a filmekkel, "nekünk" meg azzal,hogy ha mégis törődik vele, akkor meglepődjünk a véleményén...
Legutóbbi esetben, Sötét lovagot gondoltam megnézem, miután a folytatás van napirenden, szerettem volna megtudni mit tud az a film, amelyik ekkora "hype-ot" közönséget vonz.Véleményemet próbáltam megindokolni, egyet értek sokszor ugyanazokat a köröket futjuk.Az oltári nagy baromság kifejezés ha már ki volt emelve, lehet erős megfogalmazás volt, egyáltalán nem provokálás volt a cél, de elnézést ha valakit ezzel megsértettem.A film nem győzött meg sajnos.S leírtam óriási túlzásnak és "képzelgésnek" tartom, hogy magas szintre helyezzük ezt a filmet, az oltári nagy baromság kifejezés is ennek nyomatékosítására szánt kifejezés volt.Illetve a saját véleményem ironikusabb megfogalmazása, a rengeteg megmagyarázhatatlan dologra utalva.
Abban teljesen igazad van nem kellene mindig beírnom, hogy miért tré vagy miért nem tré, de egyszerűen ha olvasok valamit, s nem értek vele egyet "késztetésem" van, hogy arra reagáljak.Olyanokba soha nem szoktam írni, amihez lövésem sincs, s semmilyen infot nem tudok róla, pl Alien-t alapból nem néznék meg, nem is reagálok ha valaki ódákat zeng róla, nem ismerem nem tudom megcáfolni vagy megerősíteni.
Az alap "probléma" abban keresendő, hogy szubjektív álláspontok csapnak össze (illetve én nem kategóriákban gondolkozok pl szeretem az Amerikai Pitét ellehet rajta röhögni, de közelében nincs egy komoly hangvételű filmnek s pl egy Esőember mindig előtte lesz, s jóval értékesebb is), s tényleg igazad van, hogy feleslegesen megbeszéljük ugyanazt.De ismersz annyira, hogy ha valamivel nem értek egyet, vagyok olyan makacs, hogy 125ikre is leírom nem értek vele egyet, s leírom miért.
De a jövőben fogok erre figyelni, hogy toleránsabb legyek, de nem is ez a jó szó rá, csak kevésbé ne értsek egyet
Mibe mentünk bele, amiben megakartál győzni???

Nem mintha újra akarnám kezdeni, csak kíváncsi vagyok rá, mert nem emlékszem.