Ezt egyszer egy válogatott meccsel kapcsolatban már felhoztad asszem
Azzal a résszel pl egyet értek, hogy tegnap is Berki elrontotta, s én is olvastam olyat, hogy lehet ilyet????, meg miért egy gyengébb gyakorlattal megy ???.Ez szerintem is rossz gondolkodás, mindent meg kell becsülni, amink van.Nem elvárható senkitől az automatikus döntő, győzelem ezért Olimpia is, lsd Szilágyi Áron megnyeri a "semmiből" vagy nem rég EU csúcs Meilutyte-től, a kislány 15!!!! éves Litvániából és így kerül a döntőbe.Arra akarok kilyukadni nagyon nehéz bármelyik sportágban ott lenni, látható még azokban sem sikerül megtartani a pozíciót ahol több mint 100 éve tradicionálisan ott vagyunk (lsd vívás) de az emberekben mégis elvárások vannak, meg legutóbbi után is a szakértők mondogatták csalódás volt Peking....Nem volt az, továbbra is helyén kell kezelni mindent, s nyilván a kudarcokat nehezebb főleg ha adott versenyzőről, sportágról "megszoktuk" a sikert.
A sikerességre meg kanty is írta, azt azért könnyebb feldolgozni

És olyankor büszkének is kell lenni
szerk: litván példát is pl a tegnapi dologra reagálva írom, ozsinak igazat adok, felelőtlenség azt gondolni persze Kína és koksz, van több mint 1 milliárd ember, miért nem lehetne 16 évesen nagyot úszni???Kérdés költői, meg nyilván lehet példálózni, hogy xy is eltűnt, de akkor is.
tehát 22:15 köszönöm, Dani 4ik nem rossz az.