Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor ezzel aláírod azt is, hogy akár a Barca játékosai is agyon vannak cuccolva? Élsportot említettél.kanty írta:Gyurta Dani? Athénban ő is 15 volt. A cuccos téma nekem már kicsit uncsi. Élsport cucc nélkül nincs, nekem ez szinte természetes már.Sanama írta: Amúgy ez már kamu... 15éves csaj lever mindenki mást? Nekem ez már sok. Kinéz szerencsétlen csaj vagy 25nek, biztos nincs agyon tolva cuccal
Gyurta Dani? Athénban ő is 15 volt. A cuccos téma nekem már kicsit uncsi. Élsport cucc nélkül nincs, nekem ez szinte természetes már.Sanama írta: Amúgy ez már kamu... 15éves csaj lever mindenki mást? Nekem ez már sok. Kinéz szerencsétlen csaj vagy 25nek, biztos nincs agyon tolva cuccal
Jaja én is néztem, hogy a dudára indult el.visca el barca írta:15 éves litván kiscsaj 100 mellen mekkorát hasított![]()
amugy nem tudom mit értetlenkedett a két kommentátor a rajttal, hogy ki kellett volna zárni az amerikait... minden rajt ugy van h felállnak, jön a take your mark felszolitas, utána meg a duda amire lehet ugrani. most felálltak, és egybol jott a dudaamerikia csaj meg nekiindult egyedül
Akkor nézz több meccset,mert nem egyszer fordult elő a szerbek ellen sem,nem a mostani meccsen,de alapvetően az ellenfeleink 85%át azzal verjük rommá,hogy le tudjuk őket fordulni,Dumi és Szívós gyakorlatilag a két leggyorsabb az egész mezőnyben,Kása már nem annyira,de azért egy-egy sprintre még ő is jó,a lányoknál meg Czigány és Antal is elég fürge... Szerbek ellen egyébként papírforma szerint is fordulni kellett volna róluk,amikor meg megölték a fordulásainkat,akkor 70%ban a saját játékukat is megölték,mivel emlékszem pl. 2004ben is 10volt hátra a támadóidejükből de már úsztak visszafelé,tehát nem azért nem fordultuk őket mert lassúak lennénk,hanem mert beáldoztak vmit azért,hogy ne forduljuk le őket,ezzel akkor ők többet vesztettek mint nyertek.socio66 írta:ez nálad valami berögződés?Mezner2 írta:a 3.-4.negyedben szét fogjuk őket úszni
most nem ehhez a meccshez, a nőknél nem nagyon ismerem az erőviszonyokat, de emlékszem ugyanezt írtad szerb-magyar összevetésben is.
hát nem azért, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni kis túlzással, hogy hány olyan meccs volt az elmúlt nyolc évben, amikor megúszásokat tudtunk csinálni ellenük.
a papírforma lehet hogy ez lenne, de hát hányszor megölték már a játékunkat a szerbek, de nem csak ők, montenegróiak, horvátok ugyanúgy.
szó nincs arról, hogy szétúsznánk bármelyiküket, ezt nem is értem honnan veszed.
ez nálad valami berögződés?Mezner2 írta:a 3.-4.negyedben szét fogjuk őket úszni
épp azt bámultam én is, nagyon jó rugói vannak a legénynekvisca el barca írta:![]()
ffi 200 gyors... francia gyerek rommá verte a mezőnyt, de ugy, hogy az uccsó fordulóra együtt érkeztek vagy hárman, jön a fordulo, gyerek kijön a víz alól, és már egy testhossz az előnyeaz milyen fordulo volt
![]()
lochte csak negyedik... egyelore pheps sincs sehol ezen az olimpián... ki érti ezt...
De elvileg még volt idő, mert nem nullázódott le teljesen, s maradt 1 mp a táblán, legalábbis nekem ez jött le.s miután még ítélt, hogy van idő bevitt egy tiszta tust.Az időkezelő volt fura, de elvileg ha nem jár le teljesen az 1 mp, még van idő újra nekiállni.Szutyok szitu volt, meg legfőképpen az idő felelős volt a hunyó.lijacska írta:Ne már, itt nincs mit beszélni, a koreai kivédekezte magát, a bíró meg behúzta a németnek, csak nehéz elfogadni a vereséget.Bob_Marley írta: Tényleg ahogy te leírtad, meg ahogy Mariann is prezentálta, nagyon igazságos döntés nincsenMenjenek fel, döntsék el kő-papír-ollóban
4 támadást indítani 1 mp alatt, soha nem lehet.
Ne már, itt nincs mit beszélni, a koreai kivédekezte magát, a bíró meg behúzta a németnek, csak nehéz elfogadni a vereséget.Bob_Marley írta: Tényleg ahogy te leírtad, meg ahogy Mariann is prezentálta, nagyon igazságos döntés nincsenMenjenek fel, döntsék el kő-papír-ollóban
Akkor ezért van dráma, odakapcsoltam és 20 perce tanácskoznak.Horváth Mariann viccesen meg is jegyezte 7 férfi áll körben és dönt 2 nő sorsárólbarca99 írta:Női párbajtőr elődöntőn mekkora fordulatok.A koreai volt kedvezményezett, neki a döntetlen is jó volt. Szurkálták az együtteseket, aztán 1mp volt vissza, azon belül volt vagy 3 akció. Már mindenki azt hitte, vége (tized/századmásodperceket ugye nem írnak képernyőre), de a bíró jelzett, hogy még tart (a képernyőn meg csak annyi látszott, hogy 0:01 van, és csak engedik őket össze) végül a német bevitt egy egylámpást. Vagy 5-6 percre tanácskoznak, hogy mi is van.
(az sem biztos, hogy én jól értettem meg a szituációt)
Hát őőő....tarthatna nekem úszóleckéket.miihii írta:Azt szépen benyomta két ember ollójábanBob_Marley írta: Mesélt Knézy is erről:
http://www.youtube.com/watch?v=1kkltj3s4mY
Ennyi, így kell behajítani
De azért OT-ben nyertek a franciák![]()
Nem csoda,h úgy ugráltak a kenguruk,mintha megnyerték volna az olimpiát
És ha már csajok:
http://sport365.hu/olimpia,,a-nap-fotoi ... tjak,30728
Dettó. Pont kérdezni akartam Mihálytól, hogy melyik játékos mondta azt hogy most ők végigvernek mindenkit. Oké, hogy Kobe azt mondta hogy a Dream Teamet megvernék, de ettől még nem kellene ennyire lehordani őket.Eazzy írta:Most én maradtam le róla, hogy hol is arcoskodott az USA Team?
Eazzyvel egyet értek, a sajtó megnyomja őket de ez amerikai szokás, nem is igazán ezért fura zavaró a Dream team kifejezés, hanem inkább azért, hogy az egy megismételhetetlen Sporttörténelmi pillanat volt, s nem csak azért, mert jöttek-láttak-győztek hanem onnantól kezdve még többen elkezdtek kosarazni, népszerűbb lett az öreg kontinensen a kosárlabda, megnyíltak a kapuk az eu játékosok felé a tengerentúlra, s most már mennyi remek EU játékos ott pattogtat az NBA-ben köszönhetően annak is, hogy 8-10 évesen ott nézték Jordant-Ewingot-Birdöt és a többieket a TV-ben is ámultak-bámultak.Eazzy írta:..........
Bob_Marley írta:
Amúgy annyira fura, hogy Dream team, meg női Dream team kifejezések....Volt egy 92-ben és pont, rendben erősek az amerikaik mindkét nem kosárlabdájában, de akkor is Dream teamezni állandóan elég fura....
Eb-döntő alatt pont ezt beszéltük a társasággal. A hölgyek nem rajongtak az ötletértMezner2 írta:Ha nők boxolhatnak akkor a férfiak miért nem szinkronúszhatnak?Na nem mintha vágynék rá,de nagyon vicces tudna lenni,egy vízből kikalimpáló csupaszőr lábszár