Olimpia 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted hány arany érmet fog szerezni a magyar csapat?

0-3
21
17%
4-6
53
42%
7-9
35
28%
10 vagy több
17
13%

Szavazatok száma: 126
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.30. 21:36:47

kanty írta:
Sanama írta: Amúgy ez már kamu... 15éves csaj lever mindenki mást? Nekem ez már sok. Kinéz szerencsétlen csaj vagy 25nek, biztos nincs agyon tolva cuccal
Gyurta Dani? Athénban ő is 15 volt. A cuccos téma nekem már kicsit uncsi. Élsport cucc nélkül nincs, nekem ez szinte természetes már.
Akkor ezzel aláírod azt is, hogy akár a Barca játékosai is agyon vannak cuccolva? Élsportot említettél.

Azért én más sportágban nagyon nem láttam olyat,hogy egy még ki nem fejlett szervezet, növő csontokkal stbstb. megveri a nála jóval idősebb,fejletteb szervezettel rendelkező embereket.
Ha meg élsport nincs cucc nélkül, akkor mi értelme van? Mi értelme akkor a doppingellenőrzéseknek? Engedélyezzenek minden sz.rt aztán 1-2 majd kifekszik a medence közepén.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.07.30. 21:34:17

Rövidbe nyeli folyamatosan a gólokat Bolonyai,kapus nélkül nehéz,túlbecsültem a csapat gyorsaságát is,egy elzárás,egy második centerezés semmi nincs :evil: fórok gyengék,mindamellett,hogy kontrát fórban és gólhátrányban lévő csapat ellen ritkán fújnak.
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.30. 21:32:31

Sanama írta: Amúgy ez már kamu... 15éves csaj lever mindenki mást? Nekem ez már sok. Kinéz szerencsétlen csaj vagy 25nek, biztos nincs agyon tolva cuccal
Gyurta Dani? Athénban ő is 15 volt. A cuccos téma nekem már kicsit uncsi. Élsport cucc nélkül nincs, nekem ez szinte természetes már.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.30. 21:30:24

visca el barca írta:15 éves litván kiscsaj 100 mellen mekkorát hasított :shock:

amugy nem tudom mit értetlenkedett a két kommentátor a rajttal, hogy ki kellett volna zárni az amerikait... minden rajt ugy van h felállnak, jön a take your mark felszolitas, utána meg a duda amire lehet ugrani. most felálltak, és egybol jott a duda :D amerikia csaj meg nekiindult egyedül :D
Jaja én is néztem, hogy a dudára indult el.

Amúgy ez már kamu... 15éves csaj lever mindenki mást? Nekem ez már sok. Kinéz szerencsétlen csaj vagy 25nek, biztos nincs agyon tolva cuccal
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.30. 21:27:38

15 éves litván kiscsaj 100 mellen mekkorát hasított :shock:

amugy nem tudom mit értetlenkedett a két kommentátor a rajttal, hogy ki kellett volna zárni az amerikait... minden rajt ugy van h felállnak, jön a take your mark felszolitas, utána meg a duda amire lehet ugrani. most felálltak, és egybol jott a duda :D amerikia csaj meg nekiindult egyedül :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.07.30. 21:26:42

Amit írtam a Dream Team-mel kapcsolatban,annak kábé 3 sora volt a játékosokkal kapcsolatos,nagyrészt az amcsi meg az európai médiáról (a hazairól nem is beszélve) írtam.
A játékosoknál meg arra értettem,h pölö olvastam még az olimpia előtt vmelyiktől,h ez a csapat jobb,mint a 92-es,meg a meccs alatt is mondta a kommentátor,h megkérdezték őket és Lebron-ék mondták,h megvernék azt a válogatottat,meg ilyesmikre gondolok. Egyáltalán nem a meccs alatti dolgokra,mert abban semmi kivetnivaló nem volt,a lazaság,pacsizgatás ugyanolyan,mint bárkinél.

Uh összegezve:
nagyrészt az őket körülvevő hype miatt mondtam,amit és kisebb mértékben konkrétan a játékosok miatt.
Mert az az arcoskodás,ami az amcsiktól jön,bicskanyitogató kissé.Az,h ezt a túlfújást meg átveszi a magyar vonal is,az nem meglepő,de ugyanúgy idegesítő.

A lényeg,h nagyon remélem megégnek vmikor,h egy kicsit koppanjon a nagy ááámerika,h nem mind arany,ami fénylik.És h Dream Team egy volt és pont (alá Bob :D ).
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.07.30. 21:18:50

socio66 írta:
Mezner2 írta:a 3.-4.negyedben szét fogjuk őket úszni
ez nálad valami berögződés? :)
most nem ehhez a meccshez, a nőknél nem nagyon ismerem az erőviszonyokat, de emlékszem ugyanezt írtad szerb-magyar összevetésben is.
hát nem azért, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni kis túlzással, hogy hány olyan meccs volt az elmúlt nyolc évben, amikor megúszásokat tudtunk csinálni ellenük.
a papírforma lehet hogy ez lenne, de hát hányszor megölték már a játékunkat a szerbek, de nem csak ők, montenegróiak, horvátok ugyanúgy.
szó nincs arról, hogy szétúsznánk bármelyiküket, ezt nem is értem honnan veszed.
Akkor nézz több meccset,mert nem egyszer fordult elő a szerbek ellen sem,nem a mostani meccsen,de alapvetően az ellenfeleink 85%át azzal verjük rommá,hogy le tudjuk őket fordulni,Dumi és Szívós gyakorlatilag a két leggyorsabb az egész mezőnyben,Kása már nem annyira,de azért egy-egy sprintre még ő is jó,a lányoknál meg Czigány és Antal is elég fürge... Szerbek ellen egyébként papírforma szerint is fordulni kellett volna róluk,amikor meg megölték a fordulásainkat,akkor 70%ban a saját játékukat is megölték,mivel emlékszem pl. 2004ben is 10volt hátra a támadóidejükből de már úsztak visszafelé,tehát nem azért nem fordultuk őket mert lassúak lennénk,hanem mert beáldoztak vmit azért,hogy ne forduljuk le őket,ezzel akkor ők többet vesztettek mint nyertek.
socio66

2012.07.30. 21:11:40

Mezner2 írta:a 3.-4.negyedben szét fogjuk őket úszni
ez nálad valami berögződés? :)
most nem ehhez a meccshez, a nőknél nem nagyon ismerem az erőviszonyokat, de emlékszem ugyanezt írtad szerb-magyar összevetésben is.
hát nem azért, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni kis túlzással, hogy hány olyan meccs volt az elmúlt nyolc évben, amikor megúszásokat tudtunk csinálni ellenük.
a papírforma lehet hogy ez lenne, de hát hányszor megölték már a játékunkat a szerbek, de nem csak ők, montenegróiak, horvátok ugyanúgy.
szó nincs arról, hogy szétúsznánk bármelyiküket, ezt nem is értem honnan veszed.
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.30. 21:07:39

Közben Samsonov kiesett ping-pongban. 3-2-re még vezetett, de a kínai világbajnok Zhang megfordította. Ejj be kár, nagyon jól játszott a fehérorosz. Megérdemelte volna nagyon, nem kis pályafutás van a háta mögött.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.07.30. 21:05:07

Az ami kapus hihetetlen gyenge,előbb utóbb ez azt fogja eredményezni,hogy elkezd szorosra kijönni a jenki válogatott,és akkor Bujkáé és Tóth Ildié lesz a feladat,hogy megnyerje nekünk a meccset,a 3.-4.negyedben szét fogjuk őket úszni
TT
Capitá del Barça

2012.07.30. 21:02:00

visca el barca írta::shock:

ffi 200 gyors... francia gyerek rommá verte a mezőnyt, de ugy, hogy az uccsó fordulóra együtt érkeztek vagy hárman, jön a fordulo, gyerek kijön a víz alól, és már egy testhossz az előnye :shock: az milyen fordulo volt :shock:

lochte csak negyedik... egyelore pheps sincs sehol ezen az olimpián... ki érti ezt... :D
épp azt bámultam én is, nagyon jó rugói vannak a legénynek :D amúgy kezd idegesíteni, hogy nem láthatom rendesen az úszásokat, m1,2 nem ezt adja meg a duna tv se, csak a eurosport, ami nálam meg borzalmasan hangyás :? (ja meg a stream is átváltott boxra :lol: )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.30. 20:56:13

lijacska írta:
Bob_Marley írta: Tényleg ahogy te leírtad, meg ahogy Mariann is prezentálta, nagyon igazságos döntés nincsen :? Menjenek fel, döntsék el kő-papír-ollóban :D
Ne már, itt nincs mit beszélni, a koreai kivédekezte magát, a bíró meg behúzta a németnek, csak nehéz elfogadni a vereséget.
4 támadást indítani 1 mp alatt, soha nem lehet.
De elvileg még volt idő, mert nem nullázódott le teljesen, s maradt 1 mp a táblán, legalábbis nekem ez jött le.s miután még ítélt, hogy van idő bevitt egy tiszta tust.Az időkezelő volt fura, de elvileg ha nem jár le teljesen az 1 mp, még van idő újra nekiállni.Szutyok szitu volt, meg legfőképpen az idő felelős volt a hunyó.

Most meg póló, vezetnek a jenkik :?
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.30. 20:50:43

:shock:

ffi 200 gyors... francia gyerek rommá verte a mezőnyt, de ugy, hogy az uccsó fordulóra együtt érkeztek vagy hárman, jön a fordulo, gyerek kijön a víz alól, és már egy testhossz az előnye :shock: az milyen fordulo volt :shock:

lochte csak negyedik... egyelore pheps sincs sehol ezen az olimpián... ki érti ezt... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2012.07.30. 20:39:34

Bob_Marley írta: Tényleg ahogy te leírtad, meg ahogy Mariann is prezentálta, nagyon igazságos döntés nincsen :? Menjenek fel, döntsék el kő-papír-ollóban :D
Ne már, itt nincs mit beszélni, a koreai kivédekezte magát, a bíró meg behúzta a németnek, csak nehéz elfogadni a vereséget.
4 támadást indítani 1 mp alatt, soha nem lehet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.30. 20:15:10

barca99 írta:Női párbajtőr elődöntőn mekkora fordulatok. :shock: A koreai volt kedvezményezett, neki a döntetlen is jó volt. Szurkálták az együtteseket, aztán 1mp volt vissza, azon belül volt vagy 3 akció. Már mindenki azt hitte, vége (tized/századmásodperceket ugye nem írnak képernyőre), de a bíró jelzett, hogy még tart (a képernyőn meg csak annyi látszott, hogy 0:01 van, és csak engedik őket össze) végül a német bevitt egy egylámpást. Vagy 5-6 percre tanácskoznak, hogy mi is van. :D (az sem biztos, hogy én jól értettem meg a szituációt)
Akkor ezért van dráma, odakapcsoltam és 20 perce tanácskoznak.Horváth Mariann viccesen meg is jegyezte 7 férfi áll körben és dönt 2 nő sorsáról :mrgreen:

Tényleg ahogy te leírtad, meg ahogy Mariann is prezentálta, nagyon igazságos döntés nincsen :? Menjenek fel, döntsék el kő-papír-ollóban :D
Kép
Kép
Kép
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.07.30. 20:13:56

Valaki elmagyarázná mi a fene folyik a női párbajtőr mérkőzésen??
Nézem , nézem de nem értem ,hogy min dumálnak
recrea
Llegenda del Barça

2012.07.30. 20:13:43

miihii írta:
Bob_Marley írta: Mesélt Knézy is erről:
http://www.youtube.com/watch?v=1kkltj3s4mY
Ennyi, így kell behajítani :D
De azért OT-ben nyertek a franciák
Azt szépen benyomta két ember ollójában 8)
Nem csoda,h úgy ugráltak a kenguruk,mintha megnyerték volna az olimpiát :D

És ha már csajok:
http://sport365.hu/olimpia,,a-nap-fotoi ... tjak,30728
8)
Hát őőő....tarthatna nekem úszóleckéket.
Ha már csajok, ide is beteszem, remélem az ilyen jellegű off-ot elnézik nekem:
http://www.youtube.com/watch?v=tMgmYutL9W0

És Barcelona is, remélem 4 év múlva láthatjuk az olimpián. :D
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.07.30. 20:04:43

Én sem tapasztaltam semmi arcoskodást a játékosok részéről. nekem szimpatikus, ahogy a legnagyobb sztárok, minden pont után gratulálnak a másiknak. egyik sem féltékenykedik, nem akarják maguknak a dicsőséget. csapatként játszanak, örülnek a másik teljesítményének. legalább is nekem ez jött le. a knézy egy ripacs, a dream team-ezést is ő erőlteti teljesen feleslegesen. egyébként mocskosul erős ez a mostani csapat, nem mondhatja senki, hogy nem ül ez a kifejezés, de a kosárlabda szerető és értő közönségnek csak egy ilyen csapat lesz.
barca99
Llegenda del Barça

2012.07.30. 19:57:16

Női párbajtőr elődöntőn mekkora fordulatok. :shock: A koreai volt kedvezményezett, neki a döntetlen is jó volt. Szurkálták az együtteseket, aztán 1mp volt vissza, azon belül volt vagy 3 akció. Már mindenki azt hitte, vége (tized/századmásodperceket ugye nem írnak képernyőre), de a bíró jelzett, hogy még tart (a képernyőn meg csak annyi látszott, hogy 0:01 van, és csak engedik őket össze) végül a német bevitt egy egylámpást. Vagy 5-6 percre tanácskoznak, hogy mi is van. :D (az sem biztos, hogy én jól értettem meg a szituációt)
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.30. 19:55:24

Eazzy írta:Most én maradtam le róla, hogy hol is arcoskodott az USA Team?
Dettó. Pont kérdezni akartam Mihálytól, hogy melyik játékos mondta azt hogy most ők végigvernek mindenkit. Oké, hogy Kobe azt mondta hogy a Dream Teamet megvernék, de ettől még nem kellene ennyire lehordani őket.
Amerikában meg arra szavaznak amire akarnak. Én is arra nyomtam hogy vereség nélkül nyerik az olimpiát, mert nagyon jól dolgoznak csapatként védekezésben, támadásban meg hozzák amit elvárnak tőlük.

Abban én is egyetértek, hogy csak 1 Dream Team van/volt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.30. 19:46:32

Eazzy írta:..........
Eazzyvel egyet értek, a sajtó megnyomja őket de ez amerikai szokás, nem is igazán ezért fura zavaró a Dream team kifejezés, hanem inkább azért, hogy az egy megismételhetetlen Sporttörténelmi pillanat volt, s nem csak azért, mert jöttek-láttak-győztek hanem onnantól kezdve még többen elkezdtek kosarazni, népszerűbb lett az öreg kontinensen a kosárlabda, megnyíltak a kapuk az eu játékosok felé a tengerentúlra, s most már mennyi remek EU játékos ott pattogtat az NBA-ben köszönhetően annak is, hogy 8-10 évesen ott nézték Jordant-Ewingot-Birdöt és a többieket a TV-ben is ámultak-bámultak.

Egyfajta tiszteletlenségnek tartom, hogy minden amerikai csapatot Dream teamnek tartanak, s erre írtam hogy fura.

Amúgy valóban az NBA sztárok nyilatkozatokban is az jön le, egyáltalán nem úgy jöttek Londoba, hogy mindenkit agyonverünk, sima ügy.Meg van a kellő alázat, illetve Lebron is nyilatkozta teljesen elvarázsolta az Olimpia hangulata, s hogy ez mennyire más, s átérzik ennek súlyát.

De akkor is Dream Team az a 92es volt, s pont :D Az meg már pláne humoros, hogy a női csapaot is Dream teamezi midnenki, hát hogyne :D

szerk: Mi ez a dráma az m2-n???Mit nem adtak meg 1 mp alatt, vagy adtak meg??? :D
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.07.30. 19:43:29

[quote="miihii"][/quote]
mondjuk a játékosok részéről nem tapasztaltam eget rengető nagyképűséget, az hogy meccsen elröhögnek néha, lazán veszik, az amúgy is jellemző rájuk, megvan bennük a kellő könnyedség, és egó, de ezzel szerintem semmi baj, az ellenfelekkel szemben megvan a kellő alázat.
amúgy nem tudom volt-e róla szó, de tegnap mi volt ez a baromi sok fault?
teljesen széttördelték a meccset, pozícióban még el sem kezdtek akciózni a játékosok, már szólt a síp, meg máskor is.
ennyivel keményebben, erőszakosabban játszanak az amerikaiak, vagy csak a bíró akart szerepelni?
közben látom Eazzy is hasonlókat írt.
miihii
KHAL

2012.07.30. 19:22:46

Bob_Marley írta:
Amúgy annyira fura, hogy Dream team, meg női Dream team kifejezések....Volt egy 92-ben és pont, rendben erősek az amerikaik mindkét nem kosárlabdájában, de akkor is Dream teamezni állandóan elég fura....

Szívemből szóltál ;)
Engem is baromira irritál ez a nagy hype az amik körül,főleg ez a Dream Team-ezés.
Nem mondom,erős a keretük,de azért a 92-es garnitúrával ne hasonlítsuk már.Az tényleg egy olyan csapat volt,ami parádés névsorral rendelkezett,egytől-egyig,szenzációs játékkal aláztak le mindenkit.
És ami nem mindegy,a nép szemében volt álomcsapat és ők ragasztották rájuk.
Nem úgy mint most,h összeválogatták őket,aztán elnevezték DT-nek,mert hú,de nagy játékosok.Oké,azok,de azért messze vannak a régiektől.

Meg ezek a nagyképű dumák,h harcban a világ ellen,mert mindenki őrájuk fog utazni. A beképzeltség netovábbja.Mert inkább ők hirdettek háborút a világ ellen a csapatukkal,amit úgy adnak elő,mintha vmi földönkívüli banda lenne. Erősebb a keretük a nevek alapján,az adom.De egyelőre nem tettek le semmit az asztalra,amitől így hanyatt kéne vágódnia tőlük vkinek is.(Oké,közben lenyomták a franciákat,de nem volt az a parádé,amit elvárhattunk volna a hírük alapján...)
Meg a szavazás,h átlagban hány ponttal fogják nyerni a meccseiket. Menjenek már... Egy kicsit kevesebb arcot és több alázatot,ha lehetne (bár amiknál ez néha idegen kifejezés ugye).

Pölö ebben is különbözik a két gárda.A régiek porrá zúztak mindenkit,de nem az rémlik,h Jordanék arcoskodtak volna a torna során. Ezek meg már az Olimpia előtt is nyomták a műsort.

Remélem megégnek és kicsit észbe kap a nagyképű banda (nem csak a játékosok,hanem az egész bagázs,aki így hypolja őket).
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.30. 18:59:34

Mezner2 írta:Ha nők boxolhatnak akkor a férfiak miért nem szinkronúszhatnak? :lol: Na nem mintha vágynék rá,de nagyon vicces tudna lenni,egy vízből kikalimpáló csupaszőr lábszár :lol:
Eb-döntő alatt pont ezt beszéltük a társasággal. A hölgyek nem rajongtak az ötletért :D
És akkor másnap rátaláltam ERRE
(6.-7.-8. képet kell nézni)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.30. 18:49:18

Azért meglepő volt, hogy a franciák megverték a kengurukat, az ausztrálok női kosárban elég jók, ők és USA vernek mindenkit majd a döntőben összecsapnak általában :D

Amúgy annyira fura, hogy Dream team, meg női Dream team kifejezések....Volt egy 92-ben és pont, rendben erősek az amerikaik mindkét nem kosárlabdájában, de akkor is Dream teamezni állandóan elég fura....

Zsuzsi tényleg szép, sok csinos hölgy van, nálam még mindig Alicia Sacramone amerikai tornász a nyerő.
Kép
Kép
Kép
Lezárt