Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már ilyen idős? azt hittem, hogy ő még a fiatal, kitörő generáció.visca el barca írta:...
Egerszegi 14 évesen volt olimpiai bajnok .kanty írta:Gyurta Dani? Athénban ő is 15 volt. A cuccos téma nekem már kicsit uncsi. Élsport cucc nélkül nincs, nekem ez szinte természetes már.Sanama írta: Amúgy ez már kamu... 15éves csaj lever mindenki mást? Nekem ez már sok. Kinéz szerencsétlen csaj vagy 25nek, biztos nincs agyon tolva cuccal
Hát elvileg holnap van az előfutam és elődöntő, csütörtökön meg a döntő.Mezner2 írta:Az már a döntője lesz a 200nak??fcbarca0827 írta:
Dani meg 100, hogy megesz mindenkit vacsorára majd csütörtök este.
Az már a döntője lesz a 200nak??fcbarca0827 írta:
Dani meg 100, hogy megesz mindenkit vacsorára majd csütörtök este.
Azt nyilatkozta, hogy a kettő együtt nem fog menni, választani fog, hogy melyik legyen. Gondolom ki lehet szállni, még így is, hogy már bejutott a döntőbe. Szerintem jól tenné, itt a kínai srác megfoghatatlan, de nagyon az érmet sem érzem, 7 tizeddel volt nála jobb a 4. helyen továbbjutó.visca el barca írta:amugy katinkának elég érdekes estélye lesz holnap... 9-től 200 pille elődöntő, 45 perccel később meg 200 vegyes döntő...
Biztos lesz.ozsimiki írta: Talán majd ha Magyar nyer így, akkor jön az,hogy mekkora úszás volt, meg, hogy mekkora Isten Áldotta tehetség, addig nem hiszem.
Meg előtte fórban támadtunk az egálért(3.negyed) és kontrát fújt....emberelőnyben..soha semmikor nem szoktak ilyet,feljövőben voltunk,és az megtörte a csapatot,mindamellett ők is hozzátették a magukét,pl. középről falba betett labda Bujkának amikor oda sem figyelt,vagy a rengeteg felesleges centerbejátszás,vagy az,hogy a 4.negyedben volt vagy 3-4 lefordulásunk amiből nem tudtuk megjátszani az elől lévőt, kapusunk meg nincs...Bob_Marley írta:Le a kalappal a csajok előtt, kis szerencsével meg is lehetett volna ez, meg itt a végén a spori is befújt egy kiállítást...de ez van sajnosDe a csoport többi csapatait megverhetjük bőven.
persze, elméletben igen, de szerintem a nyolc év alatt lejátszott meccseink bebizonyították, hogy a gyakorlatban ez nem működik.Mezner2 írta: Ettől függetlenül ha valamivel eltudjuk őket verni akkor az ez.
De nem ennyi.ozsimiki írta:Én csak szimplán örülök,h ilyen meglepetések születnek. Régebben is voltak 14-16 éves bajnokok, úszó sportban egyáltalán nem ritka az ilyen Dániel.
De persze felfoghatod úgy is ha akarod,h a kínai csajtól kapott receptet...NEM.
Az első része így van,nem is vitattam,az,hogy mi gyorsabbak vagyunk mint ők az is tény,az,hogy megölik a játékunkat az is.socio66 írta:hát oké, akkor majd több meccset nézek.Mezner2 írta:
nyolc éve nem nyertünk igazán komoly meccset a szerbek ellen, szinte minden esetben olyan módon lelimitálták, megölték a játékunkat, hogy félelmetes, ez a védjegyük.
de nem vitatkozom, majd várom a harmadik negyedet, amikor 'szétússzuk' őket..