Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Classic jinx.S.Agüero írta: Az lehet itt a baj, h februárban köztudottan gyengébbek vagyunk, és a Vale elleni idegenbeli meccsen már látom ahogy kikapunk.
Plusz a Real elleni visszavágó kicsit hamar van, addigra nem szoktunk felpörögni
Az lehet itt a baj, h februárban köztudottan gyengébbek vagyunk, és a Vale elleni idegenbeli meccsen már látom ahogy kikapunk.daffy írta:a tavaszi rangadók idegenben lesznek nagyrészt,ez lehet probléma
Ja és legközelebb szerintem az Utazás Barcelonába topic-ba írj.jose2 írta:Sziasztok!Segitsegeteket szeretnem kerni jegyvasarlassal kapcsolatban. Novemberben megyunk Barcelonaba es a Celta Vigo elleni meccset akarjuk megnezni. Masodik kategorias belepot szeretnek (110-120 Eu-ert) lattam par oldalon. Ha tudna esetleg valaki mondani egy teljesen megbizhato oldalt, ahol nem raknak meg ra ilyen-olyan extrakat (es esetleg rendelt mar onnan), akkor azt megkoszonnem, ha elkuldene. 2. kategorian belul az 537-533 szektor kozotti jegyekre faj a fogunk, de kulon sehol nem talaltam, ahol pontosan ki tudom valasztani az ulohelyeket.
Elore is koszonom az infokat, udv mindenkinek!
Ne foglalkozz a jegyrendeléssel. Helyszínen simán meg tudod venni oda ahova akarod,főleg egy Celta Vigo meccsre. 2 éve voltam Espanyolon és tudtunk venni előtte 86-ért és teljesen jó helyen voltunk.Szóval ez a 110-120-as ár kiscit megvezetés...jose2 írta:Sziasztok!Segitsegeteket szeretnem kerni jegyvasarlassal kapcsolatban. Novemberben megyunk Barcelonaba es a Celta Vigo elleni meccset akarjuk megnezni. Masodik kategorias belepot szeretnek (110-120 Eu-ert) lattam par oldalon. Ha tudna esetleg valaki mondani egy teljesen megbizhato oldalt, ahol nem raknak meg ra ilyen-olyan extrakat (es esetleg rendelt mar onnan), akkor azt megkoszonnem, ha elkuldene. 2. kategorian belul az 537-533 szektor kozotti jegyekre faj a fogunk, de kulon sehol nem talaltam, ahol pontosan ki tudom valasztani az ulohelyeket.
Elore is koszonom az infokat, udv mindenkinek!
a tavaszi rangadók idegenben lesznek nagyrészt,ez lehet probléma
Véleményem szerint amikor 80 percen keresztül nem jön be a tiki-taka, akkor váltani kell, és ha lehetőség van rá, azonnal bombázni. Sok példa támasztja alá azt, hogy ha passzolgatásból nem tudunk helyzetbe kerülni, akkor a távoli lövések kihúztak a pácból. A két legjobb példa a Chelsea elleni 1-1, ahol kb. a 182 perc alatt ez az egy értelmes távoli lövésünk volt, illetve a MU elleni 3-1, ahol bár voltak helyzeteink, de azért annyira 100%-os ziccerek nem. És a helyzetek is inkább az első félidőben voltak.barca99 írta:
A Chelsea ellenünk is, és a Bayern ellen is blokkolt mindent, pedig a Bayern többet és átalában jobban lő, mint mi. Szóval egyre kevésbé értek azzal egyet, hogy távolról kell lőni, egyszerűen nincs rá nagyobb esély, hogy valakin jól pattan meg, minthogy valaki ront a védekezésben, és bejön a kipasszolgatás.
És mondom, pár távoli lövést így is megpróbáltunk, de az sem volt sikeres.
A Chelsea ellenünk is, és a Bayern ellen is blokkolt mindent, pedig a Bayern többet és átalában jobban lő, mint mi. Szóval egyre kevésbé értek azzal egyet, hogy távolról kell lőni, egyszerűen nincs rá nagyobb esély, hogy valakin jól pattan meg, minthogy valaki ront a védekezésben, és bejön a kipasszolgatás.Mihu írta:Tény és való hogy ez a mi játékunk, csak mikor egy csapat beáll 10 emberrel védekezni, mint ahogy idén számtalan alkalommal, akkor a távoli lövésekkel lehet csak átütni a falat. És lehet azt mondani, hogy hát de állandóan jöttek a blokkoló emberek...amikor 80 percen keresztül nem tudjuk bevinni a lasztit a kapu elé, akkor egy megpattanó lövés is veszélyes lehet. Pattanhat úgy, hogy nekünk jó legyen. Reménykedek hogy új edző, új játékelemek, és hátha a távoli bombákból is több lesz. Alexis gólja a Getafe ellen...Messitől megkapta, tolt rajta 2-t, és 18-ról kegyetlenül bevarrta a hoszúba. Nem kell mindig levinni a gólvonalig, mikor olyan tüzéreink vannak, akik bárhonnan veszélyesek.
http://www.youtube.com/watch?v=NvR3RtjVgtkkanty írta:Ez a DVD letölthető valahonnan?
jó kis statisztika, de szerintem ez a mi játékunk, a sok passzal bejutni a 16-osba és lőni. Habár én is néha hiányolom a lövéseket.Mihu írta:Megtaláltam azt a dvd-t, amin a 2004-2005-ös bajnokcsapat összes gólja található. Támadt egy ötletem, miszerint ez alapján bejelölöm hogy akkoriban honnan szereztük a góljainkat. A sejtésem beigazolódott, mondhatni az emlékezetem nem csalt. A Rijkaard-korszakban sokkal sokkal többet lőttünk kapura távolról. Meg lehet nézni a képet, tisztán látszik hogy 15 gólt szereztünk a 16-oson kívülről. Persze a gólok túlnyomó többsége még mindig 3 és 12 méter közötti távolságról született, de teljesen biztos vagyok benne, hogy ha megnéznék egy idei összefoglaló videót ( nem találtam youtube-on, ha valaki tud, akkor írja be, és szívesen megcsinálom a statisztikát erről az idényről is) akkor tuti hogy azt mutatná az ábra, hogy alg szereztünk 16-ról távolabbról gólt. Ez a játékelem véleményem szerint nagyon hiányzott idén a játékunkból. De nem csak idén, mióta Feankie elment, azóta...
Kis jelmagyarázat:
-pirossal vannak jelölve a lövések
-feketével a fejesek
-kékkel a szabadrúgások
-a 11-eseket nem jelöltem, és nem is számoltam hogy hány volt belőlük, de emlékezetem szerint max. 8-9 lehetett, nem több.
Olvasgattam, nem olyan rossz ez azért (SŐT)!Erxy írta:Idény összefoglaló, statisztikában. Katt
Az a Santander Sociedad volt.aynas írta:7 döntetlen, 3 vereség azaz 10 meccset szórakoztunk el. ez pontokban kifejezve 23.
ami szerintem nem fért bele.
santander ellen 0-2-ről adtunk el 2 pontot.
sevilla elleni 0-0 otthon sok helyzet és egy tizenegyes elhibázásával.
espanol elleni 1-1, 0-1 után nem tudtuk lezárni a meccset.
villareal elleni 0-0, ahol játékban jobbak voltunk, de nem tudtunk gólt lőni.
ez eddig 8 pont a betis elleni meccsről jobb, ha nem is szólunk.
a 3 vereségről pedig annyi
getafe ellen minimum ikszelnünk kellett volna, de nem tudtunk gólt lőni.
osasuna ellen x, de itt pepen és piquen elment a meccs.
a real elleni otthoni vereség pedig a szégyen kategóriába sorolandó. játék képe alapján minimum x-es meccs volt.
tehát én minimum 11 pontot kérnék számon a csapaton. a fent említett meccseket elszórakoztuk.
Igazad van, de szerintem egy Iniestával Keita helyén még így is többre mentünk volnaMichaaBee írta:Nyögd már be ezt majd mindenkire szűk két hét múlva is, hátha akasztanak egy gólt a Bilbaónak.sjd írta:Példás ez a kockázatvállalás egy ilyen tét nélküli meccsenErxy írta:Busi, KeitaPoén.
MichaaBee írta:Egyébként ne nagyon keseredjen el senki. Ez egy tét nélküli meccs volt, ez látszott is. Ha lett volna miért menni előre, akkor simán meglett volna, így be kell érni ennyivel.