Slither írta:
Én meg akkor adnék erre 8-ast, ha nem lett volna
happy ending, akkor legalább lett volna vmi meglepő fordulat a filmben.
Nekem így ütött igazán, persze én is belekalkuláltam a másik opciót, de az egész addigi dolgokhoz képest ez passzolt igazán.
Bár már elég sokat ötleteltek egy Inception-ös befejezésen, hogy csak annyit mutatnak, hogy
Alfred leül, aztán hirtelen mosoly önti el az arcát
Watchmen
Ez bőven jó volt, csak az érződött az egészen, mintha egy sorozat 2-3. része lett volna. Eleve az univerzumban ott van 40 évnyi történés, amibe csak úgy bele vagyunk dobva, a karakterek is kicsit bevezetetlennek tűnnek (bár Jonnál próbálták menteni, ami menthető). Szerintem ez a sztori 2-3 filmet is megért volna. Így eléggé kibontatlanra és néhol össze-visszára sikeredett, ami nekem pont azt a +t vette el az értékéből, ami a kedvenceim közé emelhette volna.
Egyébként Rorschach karaktere nagyon adta, engem Tyrionra emlékeztetett nagyon egyrészt a coolsága, másrészt az ábrázolása miatt is.
Ami viszont hatalmas pozitív csalódás volt, az Zack Snyder. Ez volt az első filmje, amit láttam (azt hiszem, nem véletlenül), de teljesen lenyűgözött a rendezése, elképesztően látványosak voltak maga a beállításai. ÚGy néz ki egy normális forgatókönyvvel a kezében csodákat tud művelni. Ha olyan rendezőkről van szó, akik nem saját anyagból dolgoznak, akkor egyértelműen a legnagyobbak közé emelkedhet. Hivatalosan is elkezdtem visszaszámolni a Man of Steel-ig.
Szóval nagyon jó film, de sajnos nem eléggé, simán egy 8-8,5et adok rá, Bob-nak mindenképpen ajánlom