Jajj de tudtam hogy elő fog ez jönni.
És akkor páran mivel is takaróztatok? Hogy a focit gólra játsszák, az a jobb csapat amelyik több gólt lő. Puff.
Nem tudom közvetlenül nekem szólt-e, ha igen azért kifejtem. Bocsásd már meg nekem kedves Mihu hogy örülök a saját csapatom sikerének, a KEDVENC csapatom sikerének. Senki nem mondta egy szóval sem hogy ez gyönyörű játék volt. Ezzel a kerettel ezt lehetett elérni, az egyetlen taktika volt amivel volt esélyünk továbbjutni.
RÁADÁSUL nem 1 malac góllal mentünk tovább, nem egy utolsó perces mákolós góllal, hanem 4-0 lett összesítésben. Nem hiszem hogy akármiért akárkinek magyarázattal tartozok/tartozik a csapat.
Idegenben 1 gólos előnyben mit csináljunk, nyíljunk ki és menjünk nekik?
Mellesleg azért is hülyeség az összehasonlításod, mert a Chelsea nagycsapatként játszott ellenünk kisegeret. A Vidi meg valljuk be, az EL-ben is a nyeretlen kétévesek közé tartozik egyelőre, míg a Gent rendszeres kupaszereplő., háromszor annyit érő kerettel, és sokszoros pénzből gazdálkodva.
Paulo Sousa meg igenis császár, a Bate illetve a Gent elleni meccsek alkalmával tökéletesen kijött a különbség Kondás és közte.
Meccs után megfogadtam hogy akármi ilyesfajta hozzászólás lesz itt, nem fogok reagálni, mégis sikerült. Nem tudom, lehet inkább el kellett volna bújnom valahova, hogy győztünk 3-0ra.
Mindenesetre az szép hogy így tudsz örülni egy magyar csapat sikerének.