Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fosztatik meg senki tőle, a normális fórumozók idáig is a megfelelő topikokban beszéltek a cikkekről, erre most is van lehetőség. Egyszerűen a Songról szóló cikket nem ott helyben véleményezed, hanem bemész Song topikjába és oda írsz.Atomot Nekik! írta:
Elég szerencsétlen dolognak tartom, h a kulturálatlan, ill. magukból kivetkőzött, személyeskedő, vagy szimplán őrültekháza-szagú hozzászólók miatt, most a mezei, jó érzésű, nem hsz-szám vadász, nem feszkógeneráló szurker is megfosztatik a véleménycsere/nyilvánítás/komment lehetőségétől
Elég szerencsétlen dolognak tartom, h a kulturálatlan, ill. magukból kivetkőzött, személyeskedő, vagy szimplán őrültekháza-szagú hozzászólók miatt, most a mezei, jó érzésű, nem hsz-szám vadász, nem feszkógeneráló szurker is megfosztatik a véleménycsere/nyilvánítás/komment lehetőségétől.visca el barca írta:le lett tiltva a funkció a hozzászolasok minosege miattMathias 994 írta:Sziasztok az lenne a kérdésem hogy miért nem lehet hozzászólni a cikkekhez?? válaszokat előre is köszönöm
le lett tiltva a funkció a hozzászolasok minosege miattMathias 994 írta:Sziasztok az lenne a kérdésem hogy miért nem lehet hozzászólni a cikkekhez?? válaszokat előre is köszönöm
Még március 23.-án tettem fel a kérdésemet, amire azóta sem jött válasz, viszont engem továbbra is érdekel...Mihu írta:Nemtudom hogy jó-e a topic, de nem találtam jobbat.
Azt szeretném kérdezni, hogy az Eurobarca tervezi a közeljövőben, hogy regisztráltatja magát a Barcánál, mint szurkolói klub?
Igen,ugye elkezdtük gyűjteni a felvetéseket a Munkaasztal topicban,h a várva várt megújuláskor bevezessük,ami olyan.Akkor fel lett dobva ez (igaz,már előtte is) ,uh felvettük a megrendeléstBob_Marley írta: Én is jeleztem már ezt a problémát többször is, hogy kevés a 100 egység, kicsit ezen lehetne emelni, de nem kell aggódni miihii azt írta egyszer ha jól emlékszem, hogy ez is felmerült a moderátorok között és majd megvitatják, s ha új lesz az oldal, akkor a döntés értelmében változik, vagy nem
Úgyhogy addig sajnos várni kell, s javítani sem lehet a profilban, mert hát ugye minden mentésre kidobja a túl hosszú aláírást
Sztem ez a 100 karakteres aláírás friss szabályozás és előtte többet lehetett.Deus írta:valami oknál fogva nem tudom szerkeszteni az aláírást, mert mindig kidobja, hogy túl hosszú aláírás... Az kizárt mert le is rövidítettem a kódokat....
Nekem is ez van. Én avát akartam cserélni, de a rendszernek nem tetszett.Deus írta:valami oknál fogva nem tudom szerkeszteni az aláírást, mert mindig kidobja, hogy túl hosszú aláírás... Az kizárt mert le is rövidítettem a kódokat....
Azt nem tudom, hogy mi a probléma a legtöbb esetben, de most az volt, hogy elfelejtettem főoldali képet feltölteni a cikkhez, és kellett pár perc, mire észrevettem, mi a bökkenő.Lionel85 írta:A főoldali cikkeket nehezen tölti be a gép. Sokszor megáll 75%-on, most pl. leragad ott és nem tölt be. Próbáltam más böngészővel is, azzal is akadozik. Mi lehet a gond?
Nem.Castiel írta:A cikkekhez való kommenteléssel kapcsolatban: elérhető lesz majd valamikor? Többen is érdeklődtek már nálam is, h tudok-e valami infót ezzel kapcsolatban, ezért is kérdezem.