Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Támogatom. Remélem az ideiglenes szövetségi kapitány miihii-nek is tetszeni fog az ötlet.ozsimiki írta:Lehet, hogy már volt róla szó, csak egy tanács lui, és miihii koma felé:
szerintem amikor kiteszitek majd ömlesztve a műveket, ne adjátok meg,hogy melyiket ki írta, hanem magatoknak vezetve, társítsatok a nevek mellé egy számot. Így kikerülhető,hogy fel, vagy le legyen pontozva egy-egy vers, aszerint,h kit bírunk jobban, kit kevésbé. Ti persze majd a szavazás végeztével közzé teszitek, hogy melyiket ki is írta, és ki hogy áll pontokban.
Szerintem ez még dobna a dolgon egyet, kíváncsiság, találgatások, stb,stb,stb.
ha tetszik eme ötlet, majd alkalmazzátok.
Telibe találtadsjd írta:Mindenki olyan fantáziátlan volt, úgyhogy: elektromos erővonal-fluxuskondenzátor, Higgs-bozon(t)miihii írta: Ehhez írj majd te is két témát,ha beszállsz:
Mindenki olyan fantáziátlan volt, úgyhogy: elektromos erővonal-fluxuskondenzátor, Higgs-bozon(t)miihii írta: Ehhez írj majd te is két témát,ha beszállsz:
Peeersze,bárki jöhet,aki kedvet érez és el tud készülni szerdáigsjd írta:Srácok, nekem is megjött a kedvem, csatlakozhatok még?
1. kanty: siker, kudarc
2. Tocy Nők, Barcelona
3. Forcabarca8
4. lui: Utazás, Alkohol
5; soadroli: Barca, Nők, film
6; Bob_Marley: celebek, Mourinho
7. FTCSikiHun : Olimpia, Budapest
8. miihii : zene,strand
9. GémKilencven: magány, Magyarország/haza
10. VV19: politikai rendszer/államforma, (orosz?) tél
+11. Eazzy: nyár, pénzért kapható lányok
12. sjd:
Kezdésnek szerintem ezek a témák jók. Egyszer lássuk, hogy kinek mennyire is megy ez. Ha olyan profi a társaság, akkor majd a két éves romlott meggykompótról is.daffy írta:én csak olvasok itt,de nem sok kreativitás van a témákban. sehol nem olvastam pl a kocsánytalan tölgyről vagy a bazilikakilincsről. na,erről kihívás lenne verset írnimiihii írta:Esetleg vmi cenzúra keretein belül maradó téma?![]()
Vagy ha ragaszkodsz ehhez,akkor legyen inkább "pénzért kapható lányok" v vmi. Aztán amikor napirenden van a téma,akkor is lehetőleg figyeljünk a cizellált megfogalmazásra,mivel a szabályzat az szabályzat
Mert ez csak a kezdő kurzusdaffy írta:én csak olvasok itt,de nem sok kreativitás van a témákban. sehol nem olvastam pl a kocsánytalan tölgyről vagy a bazilikakilincsről. na,erről kihívás lenne verset írni
én csak olvasok itt,de nem sok kreativitás van a témákban. sehol nem olvastam pl a kocsánytalan tölgyről vagy a bazilikakilincsről. na,erről kihívás lenne verset írnimiihii írta:Esetleg vmi cenzúra keretein belül maradó téma?![]()
Vagy ha ragaszkodsz ehhez,akkor legyen inkább "pénzért kapható lányok" v vmi. Aztán amikor napirenden van a téma,akkor is lehetőleg figyeljünk a cizellált megfogalmazásra,mivel a szabályzat az szabályzat
Eazzy írta:Úgy látom akkor nekem nem lehet már részt venni...
Eazzy írta:És azt elmondjátok, hogy pontosan mik a szabályok? Legyenek verses formák (jambus stb.), vagy szabadverselés? amolyan slampoetry?
Hossz? Stb...
Dehogynem,aki akar nyomassa csak nyugodtanVictorValdes19 írta:Nem a legkönnyebb téma így elsőnek. Hány sor legyen kb?
Eazzy!1. kanty: siker, kudarc
2. Tocy Nők, Barcelona
3. Forcabarca8
4. lui: Utazás, Alkohol
5; soadroli: Barca, Nők, film
6; Bob_Marley: celebek, Mourinho
7. FTCSikiHun : Olimpia, Budapest
8. miihii : zene,strand
9. GémKilencven: magány, Magyarország/haza
10. VV19: politikai rendszer/államforma, (orosz?) tél
11. Eazzy:
Jólvan, kiülök ma a Duna partjára, és várom az ihletetkanty írta:Nem kellenek feltétlen kötött rímek legyenek. Nem kell rajzszegbe ülj, ha nem lesz hexameter. Te döntöd le. Hossz pedig, ha jól emlékszem,, akkor 12 sornál kell hosszabb legyen. Offba valahol beszéltünk a szabályokról, csak lusta vagyok vissza keresni, de nincs semmi komoly, kötött szabály. Első téma: Budapest. Szerdáig kell megírni a remekművet. Aztán utána kell pontozni egymás alkotásait. Ha megvagy, akkor miihii-nek privátba küld el.Eazzy írta: És azt elmondjátok, hogy pontosan mik a szabályok? Legyenek verses formák (jambus stb.), vagy szabadverselés? amolyan slampoetry?
Hossz? Stb...
Nem kellenek feltétlen kötött rímek legyenek. Nem kell rajzszegbe ülj, ha nem lesz hexameter. Te döntöd el. Hossz pedig, ha jól emlékszem, akkor 12 sornál kell hosszabb legyen. Offba valahol beszéltünk a szabályokról, csak lusta vagyok vissza keresni, de nincs semmi komoly, kötött szabály. Első téma: Budapest. Szerdáig kell megírni a remekművet. Aztán utána kell pontozni egymás alkotásait. Ha megvagy, akkor miihii-nek privátba küld el.Eazzy írta: És azt elmondjátok, hogy pontosan mik a szabályok? Legyenek verses formák (jambus stb.), vagy szabadverselés? amolyan slampoetry?
Hossz? Stb...
És azt elmondjátok, hogy pontosan mik a szabályok? Legyenek verses formák (jambus stb.), vagy szabadverselés? amolyan slampoetrykanty írta:Brother Lui a főnök. De én azt mondom, hogy simán jöhetsz, ez még csak próbakör.Eazzy írta:Úgy látom akkor nekem nem lehet már részt venni...
Gyere.
Brother Lui a főnök. De én azt mondom, hogy simán jöhetsz, ez még csak próbakör.Eazzy írta:Úgy látom akkor nekem nem lehet már részt venni...
Nekem se volt, nem is lesz erre a körre, de összedobtam pár sort...olyan is lettkanty írta:Srácok.
Ez az első ugye csak próbakör? Nem igazán van időm, de összedobok valamit.
+1Bob_Marley írta:Ezt abszolút támogatomGame90 írta:
Szerintem mindenki küldje el Lui komának legkésőbb szerda 13:00-ig a művét, ő pedig egyszerre kirakja majd őket, utána meg mehet a savazás.![]()
Ezt abszolút támogatomGame90 írta:Szerintem mindenki küldje el Lui komának legkésőbb szerda 13:00-ig a művét, ő pedig egyszerre kirakja majd őket, utána meg mehet a savazás.FtcSikiHun írta:ha valaki elkészült a művével, mikor rakhatja be ide? mert az szr lenne, ha egymástól nyúlnánk le az ötleteket.