Alexis Sánchez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
shutterisland
Director del Fútbol

2012.08.25. 01:13:27

én is csalódott vagyok, nem volt azért rossz az első éve, de én többet láttam, és még mindig látok benne.
robbanékony,technikás,alacsony súlypont, elég harcias is....ki kellene használni ezeket az erényeket.
egyszerűen már az önbizalma is elment az 1v1-től, szerintem ezért sem tudtam megverni coentraot egyszer sem.

osasuna ellen már várok tőle gólt, vagy gólpasszt.
mrMimo
Barça B

2012.08.24. 23:00:15

Messa írta:
mrMimo írta:Ott a pont..Nem is értem minek igazolta le Pep..de hát tudjuk, h nem a nagy igazolások mestere volt. Pedro teljes mértékben megvalósítja azt a védekező munkát amit Sanchez, csak ő nem annyira impotens a kapu előtt, mint a chilei. Remélem minél hamarabb eladják..ez így nem állapot!
Te hülye vagy fiam. Aha, Pedro az egész tavalyi szezont végigvegetálta, Alexis lőtte Messi után a legtöbb gólt. Bár gondolom arra nem emlékszel, hány hete vagy Barca drukker, 2-3?
édes anyád picsája...csak pedro többet volt sérült, a nagyfejeddel ezt nem vetted számon. ám 90 évektől homárkám..
"Mond, hogy lehet édes fiam, hogy egy olyan sz*r csapaté, a Real Madridé?!?! Ne b*sszál már!!" -José Luis Torrente=)

"A Barca legyőzéséhez az évszázad meccsét kell játszani" -Gregorio Manzano
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.24. 22:42:09

mrMimo írta:Ott a pont..Nem is értem minek igazolta le Pep..de hát tudjuk, h nem a nagy igazolások mestere volt. Pedro teljes mértékben megvalósítja azt a védekező munkát amit Sanchez, csak ő nem annyira impotens a kapu előtt, mint a chilei. Remélem minél hamarabb eladják..ez így nem állapot!
Te hülye vagy fiam. Aha, Pedro az egész tavalyi szezont végigvegetálta, Alexis lőtte Messi után a legtöbb gólt. Bár gondolom arra nem emlékszel, hány hete vagy Barca drukker, 2-3?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.08.24. 22:34:26

mrMimo írta:
barca99 írta:Sanchez viszont támadó, valahogy meg kellene oldani, hogy elől is nagyobb haszna legyen, bár legtöbbször azért így is van. :) Azt azért hozzátenném, hogy legtöbbször nem hogy két, de egy védővel sem igazán tud mit kezdeni, és talán nem azért, mert "lekorlázották", hanem mert az Udinese brutál kontrafocija (gyakorlatilag ott csak azt tudják és csinálják) fekszik neki, jó nagy területekkel.
Ott a pont..Nem is értem minek igazolta le Pep..de hát tudjuk, h nem a nagy igazolások mestere volt. Pedro teljes mértékben megvalósítja azt a védekező munkát amit Sanchez, csak ő nem annyira impotens a kapu előtt, mint a chilei. Remélem minél hamarabb eladják..ez így nem állapot!
Ugy van, mar adjuk is el... Gratulalok szeretettel! :roll:
Szezon elso meccsen nem kerult helyzetbe es mar semmit se er a tavalyi tizenvalahany golja.

Szerintem nagyon passzol ide a gyerek, csak nem a vonal mellett kell jatszatni. Az nalunk a tipikus Pedro poszt, tamadj le es ha helyzeted van veletlenul, akkor lodd be, ha nem lovod be mehetsz a levesbe...

Akarhanyszor kozepre kerul Sanchez, mindig megtalaljak a kiugratasokkal es azokat rendre bevagja, mert tobb a terulete. Ne varjuk mar el, hogy az alapvonal mellol varazsoljon es az oldalvonaltol huzza befele gyengebbik labra...

Egyebkent irta valaki, hogy baloldalt sokkal jobb volt, ezzel egyetertek, hiaba volt jobbszelso Udineben, nalunk az ilyen tipusu jatekosoknak mindig jobban fekszik a baloldal, de mint mondtam, az igazi megoldas nala szerintem a kozep. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
mrMimo
Barça B

2012.08.24. 22:22:22

barca99 írta:
sjd írta:...
Sanchez viszont támadó, valahogy meg kellene oldani, hogy elől is nagyobb haszna legyen, bár legtöbbször azért így is van. :) Azt azért hozzátenném, hogy legtöbbször nem hogy két, de egy védővel sem igazán tud mit kezdeni, és talán nem azért, mert "lekorlázották", hanem mert az Udinese brutál kontrafocija (gyakorlatilag ott csak azt tudják és csinálják) fekszik neki, jó nagy területekkel.
Ott a pont..Nem is értem minek igazolta le Pep..de hát tudjuk, h nem a nagy igazolások mestere volt. Pedro teljes mértékben megvalósítja azt a védekező munkát amit Sanchez, csak ő nem annyira impotens a kapu előtt, mint a chilei. Remélem minél hamarabb eladják..ez így nem állapot!
"Mond, hogy lehet édes fiam, hogy egy olyan sz*r csapaté, a Real Madridé?!?! Ne b*sszál már!!" -José Luis Torrente=)

"A Barca legyőzéséhez az évszázad meccsét kell játszani" -Gregorio Manzano
pep71
Entrenador del Barça

2012.08.24. 21:27:52

Ramires szerintem sokkal többet érne itt mint Sanchez, de ők nem összehasonlítahtók mert nem ugyanaz a posztjuk.
barca99
Llegenda del Barça

2012.08.24. 20:28:32

sjd írta:...
Tulajdonképpen egyetértek veled (vagyis ezzel az állásponttal), de szerintem is kevés volt Alexis. Erre a feladatra jó lenne Ramires is, kb. ezt csinálta ellenünk a BL-ben. Segít melózni, nagyon gyors, és sajnos megtapasztaltuk, hogy akár a befejezésben és az előkészítésben is nagyon jó.

Sanchez viszont támadó, valahogy meg kellene oldani, hogy elől is nagyobb haszna legyen, bár legtöbbször azért így is van. :) Azt azért hozzátenném, hogy legtöbbször nem hogy két, de egy védővel sem igazán tud mit kezdeni, és talán nem azért, mert "lekorlázották", hanem mert az Udinese brutál kontrafocija (gyakorlatilag ott csak azt tudják és csinálják) fekszik neki, jó nagy területekkel.

Azt meg nem tudom már ki írta, hogy a jobb szél nem az ő helye... a francokat nem, mindig is jobbszélső volt. Nem feltétlenül kell minden alacsony szélsőnek az erősebbik lábával ellentétes oldalon játszania.
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.24. 16:16:59

Léfe írta:Szóval nagyot alakitott védekezésbn. Oké. Akkor minek a Song.Alexis lehetne Busi cseréje. De mintha gollövő támadónak vettük volna. És mi az, hogy divat szidni. Nem szidom,a mi emberünk, de nincs egy jó csele, egy elhuzása, lövése. A kaput elvehetnék észre sem venné. Esik, kel. Nagyon kilog a csapatból. Majd jobb lesz-nem látom, de remélem.
Azért ha nézel Barca meccseket az feltűnhetne, hogy a gólok legalább felét úgy szerezzük, hogy az egészpályás letámadással elvesszük a labdát az ellenféltől a saját térfelén, és így nem felállt védelem ellen kell szenvedni. Ebben pedig nem árt, ha a támadóink jeleskednek.
Tavaly a Chelsea ellen Iniesta gólja abból született, hogy Sanchez nagyon agresszívan elvette a védőtől, és így a csapatbusz helyett egy szétzilált védelem ellen mehettünk. De a tegnapi meccsen is volt egy ugyanilyen szituáció, aminek a végén Iniesta végül őt hozta volna helyzetbe. (A meccsen addig az számított a legtisztább helyzetünknek)
Szóval azért nem árt, ha valaki nem csak 10 méterrel a védők mögött sétálgat, mint Messi, hanem dolgozik is a helyzetek kialakításáért. Amit Xavi meg Ini 200 passzból nem tud összehozni, azt megoldhatja egy ilyen váratlan labdaszerzés
Capon
Llegenda del Barça

2012.08.24. 15:55:01

Én is úgy érzem, hogy támadásban nagyon halvány.
Oké, hogy több védekező feladata van, igazodnia kell a taktikánkhoz. De valahol meg kéne találnia a saját játékát és azt hogy ezt hogy tudja a taktikánkhoz igazítani. Mert így csak az jön le hogy le lett butítva a játéka és lehet szidni az edzőt. Pedig az ő (Alexis) feladata, hogy azt amit kérnek tőle hozzá tudja igazítani a saját játékstílusához. Ehhez idő kell, nem olyan egyszerű, de remélem lassan ráérez, hogy hol is van a helye neki ebben a csapatban és hogy mit tudna ő adni a játékunkhoz.

Ami viszont nem tetszik az az, hogy hamarább feldobja magát egy gólhelyzetben 11-est reklamálva minthogy kapura lőné a lasztit. Ez nem éppen a legjobb irány.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Léfe
Entrenador del Barça

2012.08.24. 07:29:15

Szóval nagyot alakitott védekezésbn. Oké. Akkor minek a Song.Alexis lehetne Busi cseréje. De mintha gollövő támadónak vettük volna. És mi az, hogy divat szidni. Nem szidom,a mi emberünk, de nincs egy jó csele, egy elhuzása, lövése. A kaput elvehetnék észre sem venné. Esik, kel. Nagyon kilog a csapatból. Majd jobb lesz-nem látom, de remélem.
Fecó
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.24. 01:56:53

Tényleg nagyot robotolt védekezésben!
Viszont támadásban kicsit szürkének éreztem.
Bal oldalon egyébként tényleg jobban érzi magát, gondoljunk csak vissza a Porto elleni ESZK döntőre. :)
Ha a két tizi gyanús szitunál nem játszik rá, befújták volna az egyik, de most már mindegy. :)
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.24. 00:57:08

Iszonyúan le lett butítva az ő játéka, azt ölték ki belőle, ami a legnagyobb erőssége volt. Nekem így nagyon nem tetszik a játéka, pedig az egyik kedvencem.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
AndrésIniesta#8
Barça C

2012.08.24. 00:55:38

mrMimo írta:
Bob_Marley írta:nem cifrázza túl, de kellően agresszív és rengeteget dolgozik.
csak éppen a kapu előtt egy meddő fos!
Azért két büntetőt így is összehozott volna, ha az a gyökér bíró másképp nem gondolja.
gergo9
Director del Fútbol

2012.08.24. 00:51:56

Sanama írta:nem értem mi a bajotok. hatalmasat melózott mezőnyben, de a jobb oldal nem neki való. 2 tizit nem adtak meg róla,arról mit tehet?
Szerintem egyet. Az elsőnél minimális kontakt volt, második viszont színtiszta büntető. Védekezés ok , építkezni viszont képtelen volt. Keresztvizet persze nem szedem le róla lehet hogy kell pár éles meccs neki hogy felvegye a fonalat.
kurdt
Megmentő :)

2012.08.24. 00:49:42

Sanama írta:nem értem mi a bajotok. hatalmasat melózott mezőnyben, de a jobb oldal nem neki való. 2 tizit nem adtak meg róla,arról mit tehet?
Egyetértek. Nem tudom mi lesz szegénnyel jövőre, ha esetleg nem Clasicó lesz a szezonbeli első tétmeccse... :lol:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.08.24. 00:47:27

Áhh,nagyon sokan csak a hibát/hibákat keresik a játékosokban...
Divatdrukkerek...
Kép

Titi - The Legend!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.24. 00:46:15

Egyetértek!

Nekem is nagyon tetszett a játéka, nem hiába mindenki kiemeli Ronaldo nem igazán volt játékban, többek között Sancheznek köszönhetően,m de ezt kevésbé említik meg :? Ilyen agilis támadóra nagy szükség van midnen csapatban, meccsről-meccsre megkedvelem, nem cifrázza túl, de kellően agresszív és rengeteget dolgozik.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.24. 00:43:14

nem értem mi a bajotok. hatalmasat melózott mezőnyben, de a jobb oldal nem neki való. 2 tizit nem adtak meg róla,arról mit tehet?
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.16. 13:09:15

Alexisék nagy pofont kaptak tegnap Ecuador ellen, 3-0-ra kikaptak. Sánchez végig játszott.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Kintaro
Barça B

2012.08.07. 00:17:50

miihii írta:
Tévedés. Amit neki írtál,két kapufa :lol:
Mert emlékeim szerint savazta a sajátjait is rendesen,amikor alakítottak,vmint ő nem nyomta ezt a színészbarsza cuccot.Kapott volna érte annyit,ha itt feszeng,h már nem lenne kedve nálunk fórumozgatni :P
Ezt csak úgy a teljesség igénye végett ;)

Ha tényleg azért kaptad ki a sorból,mert madridista és ők nyomják ezeket,akkor bukó,mivel ugyan az,de mégsem ugyanaz :D

De ez még mindig OFF itt,uh mellőzzük a témát,vagy ha reagálnál,kérlek inkább Off-ban,vagy a BARCA vs reálban tedd.
Elbeszélünk egymás mellett, úgyhogy inkább hagyjuk...daffy-ról nem állítottam semmit, csak kérdeztem tőle :-) Részemről lezárva.
miihii
KHAL

2012.08.06. 15:07:20

Kintaro írta:
miihii írta: Látszik,h csak odáig jutottál Daffy-val kapcsolatban,h a nickje alatt ott virít a Madridista és most vakon mész neki,pedig ő tényleg akkor is így vélekedett ezekről a szitukról,amikor a blankók csinálták,vagy akárki más is.
Úgyhogy egyrészt nem épp a legjobb embernek nyomod a műsort,másrészt tényleg maradjunk a témánál,ami itt Alexis Sanchez ;)
Tévedés. Amit neki írtam tény, semmi olyan nem került ide, ami ne lenne igaz.
Tévedés. Amit neki írtál,két kapufa :lol:
Mert emlékeim szerint savazta a sajátjait is rendesen,amikor alakítottak,vmint ő nem nyomta ezt a színészbarsza cuccot.Kapott volna érte annyit,ha itt feszeng,h már nem lenne kedve nálunk fórumozgatni :P
Ezt csak úgy a teljesség igénye végett ;)

Ha tényleg azért kaptad ki a sorból,mert madridista és ők nyomják ezeket,akkor bukó,mivel ugyan az,de mégsem ugyanaz :D

De ez még mindig OFF itt,uh mellőzzük a témát,vagy ha reagálnál,kérlek inkább Off-ban,vagy a BARCA vs reálban tedd.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kintaro
Barça B

2012.08.06. 08:05:58

miihii írta: Látszik,h csak odáig jutottál Daffy-val kapcsolatban,h a nickje alatt ott virít a Madridista és most vakon mész neki,pedig ő tényleg akkor is így vélekedett ezekről a szitukról,amikor a blankók csinálták,vagy akárki más is.
Úgyhogy egyrészt nem épp a legjobb embernek nyomod a műsort,másrészt tényleg maradjunk a témánál,ami itt Alexis Sanchez ;)
Tévedés. Amit neki írtam tény, semmi olyan nem került ide, ami ne lenne igaz.
miihii
KHAL

2012.08.05. 23:42:59

Kintaro írta:
daffy írta:nem kevesebben,mint bármely más csapatból,de ez nagyon nem kapcsolódik sanchezhez. én nagy híve vagyok az utólagos szankcionálásnak,mert ha lehet büntetni és van is miért,akkor kell
Itt a lényeg. Mert ugye mindig azt halljuk, hogy katalán színészek, pedig minden csapatnál megvan ugyanez. Ugye-ugye?
Látszik,h csak odáig jutottál Daffy-val kapcsolatban,h a nickje alatt ott virít a Madridista és most vakon mész neki,pedig ő tényleg akkor is így vélekedett ezekről a szitukról,amikor a blankók csinálták,vagy akárki más is.

És akkor,h témához is kapcsolódjak,meg is lepődtem az ismétlésen,h ekkorát homorított.Egy ilyen meccsen nem gondoltam,h ehhez folyamodik,mert mi a fenének!? De h ekkora műesést csináljon,hááát :oops: Ha legalább kaszált volna felé a védő v vmi,de így meg aztán...
Volt is,lesz is ilyen a pályákon,de akkor is rossz látni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kintaro
Barça B

2012.08.05. 18:29:38

daffy írta:nem kevesebben,mint bármely más csapatból,de ez nagyon nem kapcsolódik sanchezhez. én nagy híve vagyok az utólagos szankcionálásnak,mert ha lehet büntetni és van is miért,akkor kell
Itt a lényeg. Mert ugye mindig azt halljuk, hogy katalán színészek, pedig minden csapatnál megvan ugyanez. Ugye-ugye?
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.05. 18:29:25

ZS10 írta:
Akkor a Realból hányan állnának ki egy meccsre? Max. hárman... :lol:
Először is...a fórum szabályzatot be kéne tartani.
Másodszor, a Barca-ban is van színész bőven, úgyhogy nem kell itt játszani a Janit.
Harmadszor, látni kéne hogy daffy a normális madridista kategóriába tartozik.
Negyedszer, csak ezek után legyen eszed csipkelődni...
Kép
Lezárt