Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre én is gondoltam már, jó ötlet. De ezt a mi is szavazunk meg a külsősök is és utána összesítünk meg közönségdíj, azt inkább nemiihii írta: A külsős szavazást akár úgy is megoldhatjuk,h körönként kirakom szavazásba a számokat és rá lehet böködni.
Nem erőltetném a helyedben, én arra nem vagyok kíváncsi, hogy Ady és társai milyen jó szófordulatokat meg félsorokat írtak. Ennyi erővel a magány témánál nyugodtan bedobhatnám, hogy "Tudod a sors, nagy magány", lehet, hogy jól hangzana a versemben, de nem lennék rá büszke, hogy lopnom kellett a Punnany-tól, hogy minőségibb legyen a művem.messideco írta: Egy-egy ismert műből kiragadok egy szófordulatot, félsort, társítva a gondolatot. Szerintem az nem akkora bűn.
Ezt meg sztem nem kell külön beírnimessideco írta:Nem erre céloztam...
Egy-egy ismert műből kiragadok egy szófordulatot, félsort, társítva a gondolatot. Szerintem az nem akkora bűn.
Te a saját versed elemzed?messideco írta:mihii:
http://enciklopedia.fazekas.hu/retorika ... alitas.htm
Versem befejezettnek nyilváníttatik, majd jövök kétoldalas elemzésével![]()
![]()
mihii: a postás elvitte a versem
Ja így igen. Ne legyen szövegátvétel...de ez ugye mindenkinek a lelkiismeretétől függ. De mivel semmiféle díj nincs, max egy rang esetleg, nem hiszem, hogy lenne értelme vetíteni, hogy én milyen jókat írok...mindenki írjon magától, aztán ha olyan rossz, hogy másolni akar szöveget, akkor inkább hagyja.Sanama írta:nem versenyzem, de:
-intertextus-szövegátvétel
erről az a véleményem, hogy ne. senkit nem érdekel, hogy ki talál jobb szöveget. szerintem itt az a lényeg,hogy te írj valamit, és azt tedd közzé
no offense
1. Sztem várjuk meg az első kört,meg Lui-t és utána átnyálazzuk ezt a téma témátmessideco írta:Akkor pár kérdés:
1. Mi újak, kell témát hozzunk?
2. Lehet alkalmazni intertextualitást? A posztodern versekben gyakran szerepel.
3. Szerdáig kell elküldeni mihiinek?
2. Én azt mondom, hogy lehet, de nem úgy, hogy két sort pl, vagy rímpárt, mert úgy értelmetlennek tartom ide. Tehát azért úgy legyen már átvéve dolog, hogy az teljesen bele tudd olvasztani. Én ezt mondom, de attól sem zérkózom el, hogy egyáltalán ne legyen ilyen. De egyébként ez nem is olyan egyszerű, mert ha nagyon elüt a te stílusod, akkor annyira kirívó hogy csak ront az összképen.messideco írta:Akkor pár kérdés:
1. Mi újak, kell témát hozzunk?
2. Lehet alkalmazni intertextualitást? A posztodern versekben gyakran szerepel.
3. Szerdáig kell elküldeni mihiinek?
Szerintem sem lenne rossz ötlet pl.: egy 5 fős pontozóbizottság mert így senki nem húzná le a másik versét ( bár nem hinném hogy valaki erre menne ) . Lenne 3-4 szempont ami alapján pontozni kellene .kanty írta:Úgy terveztünk. Nem igazán gondoltuk, hogy ekkora lesz a lelkesedés. Legalábbis a kezdeti lelkesedés.jelwaz írta:Csak azok szavazhatnak, akik írnak is?
Ha tényleg ennyire megmozgatja az egész fórumot, akkor talán valami közönségdíj is lehetne. Bár eddig csak Te hoztad fel ezt.![]()
Még bőven van idő, ez csak ilyen próbakör.
Úgy terveztünk. Nem igazán gondoltuk, hogy ekkora lesz a lelkesedés. Legalábbis a kezdeti lelkesedés.jelwaz írta:Csak azok szavazhatnak, akik írnak is?
Ha ezt csinálod, akkor fognak nálam fel-le liftezni a bélbolyhok,Game90 írta:Vagy bemásolom a Budapesmód szövegét, ti meg elhiszitek, hogy én írtam, jó?![]()
![]()
Szerintem az összes próbakör lesz.kanty írta:Srácok.
Ez az első ugye csak próbakör? Nem igazán van időm, de összedobok valamit.
Szintén!kanty írta:Támogatom.ozsimiki írta:Lehet, hogy már volt róla szó, csak egy tanács lui, és miihii koma felé:
szerintem amikor kiteszitek majd ömlesztve a műveket, ne adjátok meg,hogy melyiket ki írta, hanem magatoknak vezetve, társítsatok a nevek mellé egy számot. Így kikerülhető,hogy fel, vagy le legyen pontozva egy-egy vers, aszerint,h kit bírunk jobban, kit kevésbé. Ti persze majd a szavazás végeztével közzé teszitek, hogy melyiket ki is írta, és ki hogy áll pontokban.
Szerintem ez még dobna a dolgon egyet, kíváncsiság, találgatások, stb,stb,stb.
ha tetszik eme ötlet, majd alkalmazzátok.