Hát ilyen lehet magyar csapattal?

Főleg, h már egál...Game90 írta: Fazekas és Putics nagyon nagy a 2. félidőben, megyünk hárommal, de ez kb. nem jelent semmit...
Classic infarktusos kézi meccs.....Olyan szépen játszottunk, el ne csesszük már!!!visca el barca írta:így leadni 5 gólt...
Az elején tök jogos volt a bírók megítélése Mezei részéről(nevezetesn,hogy ellenünk van),ameddig elmentek 4-el (7-3) addig ők kaptak 5!!! emberfórt,valamint számtalan kontra ellenünk,utána -4nél még az a szép,hogy befújják nekünk is (rohadtul nem fedi ilyen szempontból sem a statisztika a valóságot,mert mi olyan helyzetekben kaptuk amikor a közelükbe nem voltunk)arról nem is beszélve,hogy a megakaszott támadásaink sokkal nagyobb gondot okoztak mint a fórok.(az más kérdés,hogy nem nagyon éltünk vele,mmint a fórokkal) de amint újra meleg lehetett volna a pite egyből jöttek az érthetetlen ítéletek,hogy-hogy nem mindig csak ellenünk.Bob_Marley írta:Először is két arany ma, azért az a nem mindegyHatalmas gratula a fiúknak, lányoknak.
És a kézisek is elég szépen állnak a szünetben.
Vito,Mezner2 nem sikerült megérteni amit írtam, az hogy egy elődöntőn ahogy fogalmazott Vito extázisban a kommentátor nem baj, de hogy már kis túlzással a meccs 3ik percében Trianont emlegetjük, meg az egész világ ellenünk van, az azért elég mókás.
Végén mikor feljöhettünk volna valóban fújtak kontrát, kiállítást, ott még érthető is, de végig ment a sírás a bíróról, jobbak voltak a spanyolok sajnos, rengeteget hibáztunk, de pl mi is megkaptuk a kiállításokat, könyörgöm mi kettős emberfórt is kihagytunk.9-8 volt végül a kiállítás arány, ami azért nem egy eget rengető, s még ha azt beleszámolom, hogy a végén kaptunk egy alamizsnát akkor is 9-7.Mezei iszonyat túlzón adta ezt el, s hangsúlyozom a végén nem láttuk a kontrákat se, 8 méteren nem szoktak ítélni, de ő tényleg a meccs első perceitől kezdve folyamat a bírókon siránkozott.
Ezt mondjuk nem tudtam, viszont ha úgy rajtol mint ma, akkor sok esélye nem lesz.Mezner2 írta:Na meg,akkor még ott van Vajda 200-on is,hátha...
Vajda lenyilatkozta, hogy soha nem indul 200-on, most is csak azért megy, mert volt rá lehetőség, és akkor már miért ne. nála itt döntő sem esélyes, nem sprinterMezner2 írta: Na meg,akkor még ott van Vajda 200-on is,hátha...
Na meg,akkor még ott van Vajda 200-on is,hátha...fcbarca0827 írta:Kajak-kenuban Kozák Danuta és a Janics/Kovács páros egyértelműen az aranyért fognak menni, valamint még ott lesz 200-on Janics. Meg persze a férfi kajak 4-es éremre mindenképp jó lesz holnap.
Félidőben 4-gyel megyünk. Ezt ki gondolta volna.![]()
Ha innen nem verjük meg őket, akkor soha többé. Nagy Laci gólja kellett a végén.![]()
Hajrá magyarok!
Eddig fantasztikus ez a nap.
Illetve Kozák is egyértelmű favorit egyesben.bence-barca írta:Kovács-Janicsnál! Másik kettő szám nem tudom mi lesz, de sztem legalább az egyiknél várható érem. De azokat nem tudok kik és miben.socio66 írta:no, ez így már nagyon jól néz ki, hat aranyérem a vitrinben, és még nincs vége.
itt a kajak-kenusoknál hol várható még érem?
Kovács-Janicsnál! Másik kettő szám nem tudom mi lesz, de sztem legalább az egyiknél várható érem. De azokat nem tudok kik és miben.socio66 írta:no, ez így már nagyon jól néz ki, hat aranyérem a vitrinben, és még nincs vége.
Nőknél egyesben ,párosban (500-on) mindenképp éremesélyesek vagyunk.socio66 írta:no, ez így már nagyon jól néz ki, hat aranyérem a vitrinben, és még nincs vége.