Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem volt gyenge, sajnáltam a spanyolokat. Szegények, hogy összezuhantak a pályán. Sterbik nagyot védett, majd 2 mp-vel a vége előtt odapattan a labda a beállóshoz, az meg bevágja.visca el barca írta:oh kéremszépen a francia-spanyol negyeddötő az utolsó másodpercben esett, győztes francia gollal kismiska volt a milyenkhez képestazért ez sem volt kis meccs
Azért ezen pontosítanék.Mezner2 írta:Nem tudom,ki haLlgatta Kökény Roland nyilatkozatát,elmesélte,hogy anyagilag a BARÁTAINAK kellett támogatniuk az olimpia előtt mert másképp nem tudta volna végigcsinálni a felkészülést,ez milyen dolog már????
A sok ingyenélő megélhetési focista kapja a súlyos milliókat,ezekre a sportolókra meg nincsen pénz....
HÁNYAN ÜVÖLTÖTTÜNK FEL AMIKOR KIDERÜLT,HOGY ŐK NYERTEK??
HÁNYAN ÉRZÉKENYÜLTEK EL AMIKOR A DOBOGÓ TETEJÉN ÁLLTAK?
és hányszor okoztak ezzel szemben örömet nekünk a magyar "labdarúgók" ilyenkor nagyon mérges tudok lenni rájuk.....
HAJRÁ MAGYAROK!!!!
Hát remélem pozitív figyelembe kerülnek ezek a sportok és az előre lépésünket fogja segíteni. Max a köztudatban alakulhat ki, az, hogy igen sínen vagyunk, de aki szerintem kicsit is követi a magyar sportot az tudhatja, hogy ez mennyire nem így van. Kokó nyilatkozta a Morning Show-ban, hogy úgy kellenek ezek a sikerek mint egy falat kenyér, például Szilágyi Áron győzelme is, és ezek pozitív hatással lesznek a szakágakra, pénzügyileg is.Mezner2 írta:Azért nekem van egy kis félelmem is,ami az olimpia utáni időszakot illeti,ez a remek szereplés,nehogy megnyugtassa a szakágakban a sportvezetőket,hogy minden rendben van,MERT NAGYON NINCS. A sikereinket főképp a 10-12 évvel ezelőtti tehetséggondozásnak és persze a hatalmas szívnek és tehetségnek köszönhetjük,de olyan állapotok között készültek,ami nem normális,rengeteg dolgon változtatni kell a jövőben.
No igen...Eazzy írta: Na és akkor ezt mindet úgy, hogy ismerjük a helyzetünket itthon, hogy milyenek a felkészülési lehetőségek...
Én megmondom őszintén, hogy sajnálom a százmilliókat, amit a magyar futballba ölnek bele, és rendre csak csalódást okoznak, és esélytelen felnőni az aranykorhoz, de ezekenek az olimpikonoknak minden egyes odaadott fillért megéri! Megérdemlik!
Gratulálok a kajakosoknak, és a kéziseknek főleg!
Na és akkor ezt mindet úgy, hogy ismerjük a helyzetünket itthon, hogy milyenek a felkészülési lehetőségek...Bob_Marley írta:Akármi van, azért ez az Olimpia nagyon sikeres,s nem csak az aranyak miatt, hanem gyakorlatilag 1-2 gyengébb eredményt eltekintve sportolóink döntőkbe jutnak, ha nem is érem 5ik helyek (pl úszó váltó) vagy épp 4ik hely stb stb.Akik ki jutottak mind-mind nagyon helyt állnak, le a kalappal az egész küldöttség előtt.
És csapatsportokban, kézi, nőipóló mind-mind 4között van/volt és remélhetőleg a fiúk is bemennek.Bár a mai izgalmak után tuti egészen büntetőkig egyenlő leszDe csak nem, s megverjük a digókat.
Stalkyard írta:Innentől kikapunk.
visca el barca írta:tipiksan az a meccs, amit egy-két góllal fogunk elbukniáh, gyerünk már
bence-barca írta:De ha kikapunk akkor is óriási grat a srácoknak!
Te jó Isten!fcbarca0827 írta:
Most, jön Sastin Mariann, aztán még lesz ma vízilabda is... Nehéz lesz túlélni a mai napot.
Még két ilyen meccs, és olyan ősz tincseim lesznek, mint Fazekas Nándinak.visca el barca írta:359. alkalommal fogadom meg, hogy soha többet kézi meccs![]()