2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem-nem.De viszont valóban másoltam a foci.hu fórumáról.Fernando írta:Most ezt az rtl teletexéről nyomtad ki egy az egybe
teljesen igazad van...jó ideje semmi probléma nincs velekralo írta:Szerintem vannak olyanok akik nem olvassák teletextet. Talán baj hogy bemásolta ide? Miért kell bántani Lost mindig? Csupán lelkes a srác.
Egyet értek Badival! Bianci nagy edző, de itt Európában NEM MEGY NEKI! EZ VAN!Badi írta:szerintem Bianci nem európai szintű edző (olyan mint luxenburgo), szvsz amíg ő lesz a csapat élén, nem lesz nagy változás
Én egy szóval sem bántottam, sőt eddig mindig védtem!kralo írta:Szerintem vannak olyanok akik nem olvassák teletextet. Talán baj hogy bemásolta ide? Miért kell bántani Lost mindig? Csupán lelkes a srác.
Most ezt az rtl teletexéről nyomtad ki egy az egybeLos Banditos írta:A Manchester Unitedet az AS Monaco balhátvédjével, Patrice Evrával, illetve az Olympique Marseille középpályásával, Franck Ribéryvel hozták kapcsolatba.
A VfB Sutttgart fiatal csatára, Mario Gomez iránt a Getafe CF érdeklődik.
Kapust cserélt az FC Parma és a Palermo: a parmaiak portása, Cristiano Lupatelli a palermóiakhoz került, ahonnan Matteo Guardalben szerződött a Parmába.
A West Ham United bejelentkezett a Chelsea FC jobbhátvédjéért, Glen Johnsonért.
szerintem Bianci nem európai szintű edző (olyan mint luxenburgo), szvsz amíg ő lesz a csapat élén, nem lesz nagy változásSzakacs írta:Huha ha oda megy a cseh akkor meg jo csapat is lehet az Atl.Madridbol...nem azt mondom h rossszak de 1 olyan jatekos akar el is vezetheti oket a 4dik helyre szerintem, csak legyen formaba..Charlie írta:Pienaar az AjaxbólDortmund,lehet hogy de Jong is követi őt.
RosickyAtl. Madrid
C.
Huha ha oda megy a cseh akkor meg jo csapat is lehet az Atl.Madridbol...nem azt mondom h rossszak de 1 olyan jatekos akar el is vezetheti oket a 4dik helyre szerintem, csak legyen formaba..Charlie írta:Pienaar az AjaxbólDortmund,lehet hogy de Jong is követi őt.
RosickyAtl. Madrid
C.
Én nem tudok semmiféle portugáliárólCharlie írta:Portugália?doki írta:Biztos,hogy jobban fog neki feküdni Anglia,mint Portugália!Mondjuk Finnant nem lesz nehéz kiszorítani!![]()
C.
??????doki írta:Biztos,hogy jobban fog neki feküdni Anglia,mint Portugália!Mondjuk Finnant nem lesz nehéz kiszorítani!