Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bő féléve láttamdavi10 írta:Pontosan így vagyok én is. Most nézem a Torrente 4et én isMessidona10 írta: Na, egész nyáron erre a filmre vártam, meg persze a Torrente 4. részéreVégre fent van mindkettő, hétvégi program meg is van. Köszi, hogy szóltál
Pontosan így vagyok én is. Most nézem a Torrente 4et én isMessidona10 írta: Na, egész nyáron erre a filmre vártam, meg persze a Torrente 4. részéreVégre fent van mindkettő, hétvégi program meg is van. Köszi, hogy szóltál
Na, egész nyáron erre a filmre vártam, meg persze a Torrente 4. részéredavi10 írta:Amerika Pite - A Találkozó
Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy nagyon szerettem az eredeti "trilógiát". Az volt csak a bajom a filmmel, hogy minden ismerősöm, aki látta úgy beszélt róla, hogy "nagyon komoly film" meg "jobb mint az első rész". Plusz egy fél évet vártam rá (köszi nCore), szóval túl magasak voltak az elvárásaim, de ezt a filmet akkor is megnéztem volna, hogyha mindenki azt mondaná, hogy egy rakás sz*r, mert mégiscsak remek, hogy újra egy pite a régi szereplőkkel.
Nekem úgy jött le, hogy inkább a nosztalgiára mentek, mint a poénokra.
7/10
Igen, aki komolyan veszi meg is érdemli.gergo9 írta:Jajj.kanty írta:
Projekt X
Remek motivációt ad a mai tiniknek.Aki komolyan veszi ezt a filmet az meg is érdemli. Mi szakadtunk rajta de nem is feltétlenül a poénok miatt hanem rengeteg saját élmény eszünkbe jutott a korábbi állatságainkból. Fél percenként megállítottuk és vki már kezdte is "Emlékszel mikor XY stb"
![]()
Jó emlékeim vannak a filmről, annak ellenére ha bármelyik szereplő jönne velem szembe nem is ismerném hiába kb 1hónapja láttam.
Jajj.kanty írta:
Projekt X
Remek motivációt ad a mai tiniknek.
decc rájt.REMY írta:ember függő az egész. Kinek mi tetszik.
Példa. Én a Kickboxer című filmet Van Dammeal akármikor megtudom nézni és mér rengetegszer láttam. Valaki 1x sem tudja végig nézni. Nekem többször nézős film másnak nem.
Úgy értettül (legalábbis én), h nem a közönség által többszörnézös filmek miért olyanok. Hanem amit te szeretsz többször megnéniz. Legyen az Kicboxer, Sötét lovag, Gyilkos cápa vs. óriáspolip vagy akármi. Hogy az miért lett többszörnézős. De hát szerintem erre nincs normális magyarázat. Azárt van, mert jó és egyszerűen így ézem!REMY írta:ember függő az egész. Kinek mi tetszik.
Példa. Én a Kickboxer című filmet Van Dammeal akármikor megtudom nézni és mér rengetegszer láttam. Valaki 1x sem tudja végig nézni. Nekem többször nézős film másnak nem.
Mivel nincs egyforma értékrendünk a filmeknél így mindenkinél más lesz. Persze találunk egyező filmeket, de nem minden esetben.
szerintem
Bulikban is lopott dumákkal nőzökbence-barca írta:
Elnézést luiBobnál vettem észre anno a Blow up nál
![]()
Hát... jó neked! Engem mikor láttam nagyon ledöbbentett és sokáig a hatása alatt voltam...visca el barca írta:nem tudom, de nekem ez a film nem lehangoló, sőt elég távol állt tőle![]()
az meg, hogy egy filmet mi tesz többször nézőssé megint csak egy jó kérdés. sőt, fel is dobom vitaindítónak.
én egyelőre nem tudok válaszolni
Elnézést luiBob_Marley írta:off:
Az ananász szöveg nem az enyém
copyrights by lui
Jó olvasgatni ebben a topikban, én nem ismerem ezt a filmet, de így leírtak alapján egész korrektnek tűnik, úgyhogy még egyet felírok magamnak amit meg kellene nézni....Bár van egy pár, csak idő lenne rá
Van egy tipikus fényképezés a franciáknál. Nem tudom elmagyarázni, de a francia filmeknél lehet érezni. Az is tökéletes lett volna hozzá.kanty írta:Szerintem meg remek húzás volt. A francia külváros, az ottani közeg bemutatására tökéletes volt a fekete-fehér ábrázolás. Sokkal karakteresebb lett így a film, mintha színes lett volna.REMY írta: Fekete-fehér szín kombót nem is értettem. Egyszerűen felesleges volt.
Szerintem meg remek húzás volt. A francia külváros, az ottani közeg bemutatására tökéletes volt a fekete-fehér ábrázolás. Sokkal karakteresebb lett így a film, mintha színes lett volna.REMY írta: Fekete-fehér szín kombót nem is értettem. Egyszerűen felesleges volt.
Igen... ezért vagyunk különbözőekREMY írta: Fekete-fehér szín kombót nem is értettem. Egyszerűen felesleges volt.
Szerintedbence-barca írta:Láttam, h az egyik ajánlás a La Haine.Faust írta:A túloldali Filmklubból:
Milyenek a vélemények róla? Mert csak 1-2 értékelést láttam. De azok lesújtottak, ugyanis szerintem az egy kifejezetten jó film értékes/ érdekes mondanivalóval!