Pedig előre le volt írva mindegyiket kell sorba állítani 1-12ig

(értelemszerűen sajátodat nem rakod a listába)
Tudom ajánlani azt a módszert, hogy elolvassa az ember s nem a többihez mérten osztályozza, hanem csak adott versre koncentrálva és felírja.Én is elszüttyögtem vele egy órát kb, de simán docba beírogattam hogy mondjuk első vers: és pontra meg 6-7 és így tovább, így kialakultak kisebb csoportok

És akkor már a csoporton belül elolvastam még párszor a versenyzőket és azokat mini sorrendbe állítottam.Majd mentem a következő "blokkra".
Lőtéri kutyát nem érdekli (mégiscsak felnőtt emberek vagyunk csak sikerül sorrendbe rakni 12 verset

), de ha esetleg valaki nagyon szenvedne a sorrendbe állítással, akkor ajánlom ezt a csoportosított módszert
Amúgy a szombati határidő szerintem teljesen jó, persze ha előbb megvannak a sorrendek, s megtudjuk az eredményt nem baj, de inkább mindenki gondolja át 2-3szor a sorrendjét mintsem összecsapjuk.Ráadásul ezért van 1 hét az egészre, 5 nap alkotás 2 nap szavazás, hogy ne a kapkodásról szóljon.Sorsok múlnak a szavazáson
Amúgy szavazásba meg miihii ha jól emlékszem azt írta, lenne 13 opció (miután annyi vers van) és nem engedi a rendszer, így topikon belüli szavazás nincsen, de talán jobb is így.A legtisztább, legkorrektebb ez a pübe elküldöd a voksodat szerintem.
Külső szavazással nem tudom mi a helyzet, én mondjuk az elejétől kezdve azt elleneztem

S igazából erre vonatkozóan nincsen döntés, de az hogy ide bevési pár ember a sorrendjét véleményem szerint megint nem megoldás (bpven befolyásoló lehet, sőt most is azért csak kikotyogtuk kinek melyik tetszik igazán

) ,vagy küldjük azt is pü-ben vagy nem tudom.De ott is fontos lenne az összes verset sorba rakni.
Mondjuk ezért próbakör, hogy javítsunk a kisebb hibákon, s jelenleg mondjuk a külső szavazás legyen ne legyen hogy legyen "égető probléma"
Úgyhogy aki majd erre jár egy opcióit írjon már