ab1daL írta:Nem hogy örülnénk, hogy egy magyar csapat tovább jutott, inkább pocskondiázzuk, mert úgy játszottak ahogy. Mondjuk az összesített 4-0 elég sokat mondó. Bár engem ez a dolog nem lep meg, megszokott, hogy ilyenkor is csak az odaszólás, negatív hangok jönnek. Remélem mindkét csapat jó ellenfelet kap. Nem lenne akármi, ha két magyar csapat is bejutna az EL csoportkörbe, szerintem mindenkinek ez lenne az érdeke.
Ezért tart nagyjából az egész ország ott ahol, emiatt a mentalitás miatt. Ha belgák lennétek itt páran, megérteném hogy szidjátok meg fikázzátok a Vidit, de így?
2 db viszonylag elismerő hozzászólás érkezett, majd ha kiesünk jön 25 hogy Orbán papa nem tolta tovább a szekeret? Vicc az egész és egyben igen undorító. Olyanok vagytok mint Bognár Gyuri meg Zombori, mindegy miért de valamiért meg kell találni a Fehérvárt. Ha van rajtunk sapka azért, ha nincs akkor azért.
Tocy írta:Enyhén elferdíted a dolgokat A Chelsea a Barcelona ellen nem kisegér? Dehogynem.
Te pedig enyhén nem érted hogy mit mondtam. A mutatott játék alapján volt kisegér, amúgy miért lett volna az? A Chelsea kisebb csapat? Rendszeres BL esélyesek szinte minden évben, kb ugyanakkora -ha nem nagyobb- pénzből gazdálkodnak mint mi.
Ezzel szemben nézd meg a Vidit, kevesebb mint fele annyi pénzből, harmadannyit érő játékoskerettel, nulla európai rutinnal.