Ebben a sorrendállítási dologban én is azért támogatom,h minden résztvevőét rangsoroljuk,h azért tiszteljük már meg egymást annyival,h ha már fáradt vele,értékeljük.Igaz,h csak az első 5 fog pontot kapni,de hát akkor is.
Ezzel ha egyet értetek,akkor kérném az 5-ösöket küldőket,h küldjék el a teljeset.
Ha nem,és a többség az 5 mellett van,legyen.
Aztán.
Igen,sajna a fejlécbe írt külső szavazás nem játszik,mert nem enged a rendszer ennyi opciót.
Ha ide beírják a véleményüket azok,akik szeretnék,engem speciel nem zavar és nem is befolyásol majd. (Mint pölö ha a legjobb edzőket rangsorolnánk és mindenki beírja Jo5ét elsőbe,akkor sem fogom én őt írni

)
Uh részemről simán jöhetnek az értékelések a kibicektől is.
A pontozási témát meg akkor a jelek szerint úgy oldjuk meg,h miután mindenki elküldi a teljes sorrendet,az első 5-ösök megkapják a pontokat,ezek összesítése után kialakul egy sorrend a kapott összpontszám szerint.Miután ez megvan,az egyes fordulók első 5 helyezettje fogja megkapni a helyezései után ismét a 10-8-5-3-1 pontokat és ezeket viszik tovább a kövi körbe.Stimmt? (Valamint amikor teljes lesz a sorrendállítás,azaz mindenki elküldte,be fogom írni egyben mindenkiét a pontokkal együtt,h ti is lássátok,h nem kell a kezemet figyelni,mert nem csalok

)
Bob!
Értem én a viccet,csak nem szeretem
Nem kell,h szeressenek,elég ha rettegnek tőlem

(Többeknek lesz is rá oka,mivel az eddigi 7-ből csak 6-an írták az enyémet az első három helyre.Tehát kéretik alaposan átnézni a műveket és a sorok közül kiolvasni,melyik az enyém és a dobogó minden fokára azt tenni

)
Nem vagyok admin,csak egy mezei moderátor