Twitteren olvastam valakitől éjjel, de meg nem mondom, hogy kitőlbence-barca írta: Ezt hol láttad?
Én skysports ot szoktam figyelni, de ott még csak lehetségesként ill. várhaóónak írták Barton érkezését ill Mbiat távozását.

Sky Sports News @SkySportsNews
Sky Sources: Joey Barton to join Marseille on one-year loan deal.
Barton perhaps teasingly wished his Twitter followers "Bonne nuit" - French for "good night" - on Thursday evening.
Azt olvastam, hogy csak 1 évre menne kölcsönbe.bence-barca írta: Azt nem tudom, h Mbia QPR be most egy évre kölcsönbe menne vagy eligazolna egy csak 1 evés kontraktussal?
Az ok, hogy az anyagi helyzet miatt meg akartok válni Mbia fizetésétől, de nem lett volna egyszerűbb szimplán kölcsönadni a QPR-nek? Mert ezt az idióta Barton-t 1 évig elviselni... Bár legalább megismerheti a francia börtönök helyzetét.
Viszont M'Vila kijelentette, hogy BL-induló csapathoz akar igazolni.Gareth Tello írta: With Rennes potentially set to lose Yann M'Vila before the transfer window closes, Aston Villa midfielder Jean Makoun could be a replacement, according to reports in France Football.
Remélem is, hogy M'Vila jön a Spursbe.