Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Twitteren olvastam valakitől éjjel, de meg nem mondom, hogy kitőlbence-barca írta: Ezt hol láttad?
Én skysports ot szoktam figyelni, de ott még csak lehetségesként ill. várhaóónak írták Barton érkezését ill Mbiat távozását.
Azt olvastam, hogy csak 1 évre menne kölcsönbe.bence-barca írta: Azt nem tudom, h Mbia QPR be most egy évre kölcsönbe menne vagy eligazolna egy csak 1 evés kontraktussal?
Viszont M'Vila kijelentette, hogy BL-induló csapathoz akar igazolni.Gareth Tello írta: With Rennes potentially set to lose Yann M'Vila before the transfer window closes, Aston Villa midfielder Jean Makoun could be a replacement, according to reports in France Football.
Remélem is, hogy M'Vila jön a Spursbe.
Hát majd meglátjuk... mindenestre inkább legyen egy 1 éves csere-kölcsön szerződés, minthogy véglegesn eladjuk már most. Akkor még jövőre újra jásthatna itt. Tartsuk meg addig amíg lehet, bár ez gy hiú remény részemről.visca el barca írta:nem hinném h mbianak akkora fizetése van h ne bírnák állni...
Mbia részről ott, h fizetését nem kéne állni, gondolom Barton fizuja kevesebb lenne? Vagy az is lehet, h Barton fizuját mi csak egy részben álljuk másik részét ugyanúgy a QPR állná.visca el barca írta:ez vmi oriasi kamu. ennek mi értelme lenne márszeji részről? odadják kölcsönbe, ráadásul cserébe egy hurka játékosért a liga egyik legjobb védőjét?
ebben hol van a racionalitás?
Na azt én is megnézném!Game90 írta:OM fanok, örültök?![]()
Joey Barton has joined Marseille on a one-year loan deal.
Már alig várom, hogy Ibra-val találkozzanak a pályán.
Szerk.: Mbia pedig megy a QPR-be 1 évre.
Ezt hol láttad?Game90 írta:Állítólag Réveillere megbukott az orvosin, a bokájával van valami.
OM fanok, örültök?![]()
Na, akkor nem lesz probléma Barton pótlásával.Game90 írta:Állítólag Réveillere megbukott az orvosin, a bokájával van valami.
OM fanok, örültök?![]()
ő sem az a nagy spíler már mint régebben volt... tul nagy erősítés nem lesz.ab1daL írta:Na, korábban írtam, hogy Bosingwára lecsaphatna a PSG, vagy akár Maiconra is, mert Jallet nem tudom mennyire lesz elég oda jobb hátvédnek. A hírek szerint a Lyontól szerződtetik Anthony Réveillere-t. Mondjuk már 32, de azért jó lesz ő oda szerintem.
Egyet értek, hogy nyilván javulni fog a párizsi védekezés pl ahogy említetted Silvával, de attól még nem lesz ez sétagalopp bajnokság.S nem csak Lyon-Bordeaux-Marseille aki elkaphatja őket, Rennes ellen mindig nehéz, Saint-Etienne-be se nyerni járnak a csapatok, ott a Lille (hiába ment el pl Hazard is nagyon rendben vannak) esetleg Toulouse-Montpellier.Szóval rendben a párizsiak kerete nagyon erős, viszont a francia bajnokság egyik szépsége, hogy nagyon kiegyenlített a mezőny, s mint írtam is minden csapatban van 3-4 olyan futóemberke, akikkel simán meglehet oldani a kontrát, egy jó szervezett védekezésből.barca99 írta:Meglepne, ha ez a Verratti, Bodmer Chantome lenne a középpályájuk.Márpedig egy erős középpályával sokat javulhatnak, és akkor még ott lesz Silva is. Persze nem lesz egyből betonfal hátul, de valószínűleg bőven elég lesz, max. két-három meccsen lehet ebből komolyabb gondjuk.
Büntető szerintem nagyon sima volt, a labda meg sem moccant, a lábat meg telibe kapta a védő.
khm ...Alba ...Khmmess2009 írta:ha minőséget akarsz az negyvennél kezdődik! most, jövőre nyilván 45-50 lesz!