Szegény spori szörnyet is halt kapásból mikor hozzáért.ab1daL írta:Luisao kiütötte a játékvezetőt egy barátságos meccsen!
http://www.youtube.com/watch?v=vCZ7ETLm ... e=youtu.be
A hírek szerint súlyos eltiltás vár rá!

Szegény spori szörnyet is halt kapásból mikor hozzáért.ab1daL írta:Luisao kiütötte a játékvezetőt egy barátságos meccsen!
De hogy mekkora színész a csávó... Nem ismerem a bírókat, de egy cikkben azt írták hogy állítólag Proenca vezette a meccset, ő nem portugál? (amúgy szvsz jogos a reklamálás, mert egy labdás szerelésért akart második lapot adni, de lehet elfogult vagyok a portugálfóbiám miatt:( )ab1daL írta:Luisao kiütötte a játékvezetőt egy barátságos meccsen!
ha minőséget akarsz az negyvennél kezdődik! most, jövőre nyilván 45-50 lesz!Castiel írta:ez igaz.... ennyiért nem kéne megvenni, bár most ezzel saját magam ellen beszélek, mert a srácban van ráció. s szeretném a csapatban látni. Rosell agymenése a Barziliai "központ".S.Agüero írta:Mi is ennyit fogunk jövőre.Castiel írta:egy alig 20éves srácért ennyit kiadni?
lehet sokaknak sötét ló, de azért ő kiemelkedik a "nagy ígéretek" táborából, s azon kevesek egyike akik már bizonyítottak, s most is azt teszik az olimpián. mondjuk... És amit itt megfigyeltem, igaz 2 meccsüket láttam, mélyen visszajár labdáért, s rengeteget fut, mi több védekezik is... szerintem ez nekünk több mint megfelelő inspiráció az ő leigazolásához. ez a mi focink "egyik "követelménye... de 43 millió az sok... főleg ilyen gazdasági válság idején... bár még messze van ő attól hogy itt legyen... sajtó és realizmus, 2 külön dolog
ez igaz.... ennyiért nem kéne megvenni, bár most ezzel saját magam ellen beszélek, mert a srácban van ráció. s szeretném a csapatban látni. Rosell agymenése a Barziliai "központ".S.Agüero írta:Mi is ennyit fogunk jövőre.Castiel írta:egy alig 20éves srácért ennyit kiadni?
Én igen. Mandanda egyszerűen mindenkinél jobbvisca el barca írta:
lehet h egy kicsit hazabeszélek, de sztem semmivel nem rosszabb mint lloris, mondom ezt ugy, hogy évek óta aktívan nézek francia focit.
mindazonáltal a kapus poszt egy elég bizalmi cucc, lloris meg nagyon nem bakizik a válogatottnál, ugyhogy szakmai indokot nem igazán tudnék felhozni a cserére.
lehet h egy kicsit hazabeszélek, de sztem semmivel nem rosszabb mint lloris, mondom ezt ugy, hogy évek óta aktívan nézek francia focit.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... en-2161679
VEB, remélem olvasni fogod ezt:
Szerintem most, h Deschamps lett a szöv. kap van esélye Mandandanak első számú kapus posztjára? Ugye OMben együtt dolgokztak. Én nagyon örülnék neki, aktív kapusok közül ő a kedvencem és bosszantó, h a posztján van egy szintúgy világklasszis kapus, aki elhappolja előle az 1. szám kapus posztját a válogatottban.
Spanyolokon kívűl nem hinném, h 2 ilyen szintű kapus van máshol.Initom írta: hát van 2 kapusuk. azért az mindenkinél megvan.![]()
Mandandát láttam már párszor potyázni míg Llorist nagyon ritkán,pedig őt többet láttam
hát van 2 kapusuk. azért az mindenkinél megvan.bence-barca írta:Hét én Llorist láttam kevesebbszer, de mindig csodálkoztam, h mit tudhat, ha Mandandat kiszorítja. Mert már Mandandat többször láttam és mindig csak ámultamInitom írta:
Szerintem Lloris jobb kapus nála. Még ha Mandandát kevesebbet is láttam....Ezek után még hozzá kell adnom, h Lloris ezek szerint jobb nála... Hát a franciák piszok jól állnak kapusposzton...
Hét én Llorist láttam kevesebbszer, de mindig csodálkoztam, h mit tudhat, ha Mandandat kiszorítja. Mert már Mandandat többször láttam és mindig csak ámultamInitom írta:
Szerintem Lloris jobb kapus nála. Még ha Mandandát kevesebbet is láttam....
Szerintem Lloris jobb kapus nála. Még ha Mandandát kevesebbet is láttam....bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... en-2161679
VEB, remélem olvasni fogod ezt:
Szerintem most, h Deschamps lett a szöv. kap van esélye Mandandanak első számú kapus posztjára? Ugye OMben együtt dolgokztak. Én nagyon örülnék neki, aktív kapusok közül ő a kedvencem és bosszantó, h a posztján van egy szintúgy világklasszis kapus, aki elhappolja előle az 1. szám kapus posztját a válogatottban.
Én őszintén sajnálnám,ha a fodrászok kedvence itt kötne ki. Nem idevaló a személyisége, a kvalitásai se bizonyítottan elegek egy európában meghatározó csapatba. Remélem észhez térnek még az idén az illetékesek és meghagyjuk a Madridnak az új fekete gyémántot,aki egyelőre nekem még csak sötét ló.S.Agüero írta:Mi is ennyit fogunk jövőre.Castiel írta:egy alig 20éves srácért ennyit kiadni?
Asszem két év múlva komolyan kell velük számolni, mint a Cityel ebben az évben.kurdt írta:Lucas Moura hivatalosan is a PSG-hez igazolt.
43 millába fájt és januárban csatlakozik a franciákhoz.
Nem tudom, mi alapján rakják össze ezeket, de realitás ne túl sok van ebben a listában...messideco írta:Érdekesen alakul a világranglista:
Az elsők továbbra is a spanyolok, őket követi Németország és Anglia. Negyedik Uruguay, Cr-ék az ötödikek, és az EB-második olaszok csak hatodikok...
Ha rajtam múlna, így lenne :messideco írta:Érdekesen alakul a világranglista:
Az elsők továbbra is a spanyolok, őket követi Németország és Anglia. Negyedik Uruguay, Cr-ék az ötödikek, és az EB-második olaszok csak hatodikok...
az angoloknak reálisan nem sokszor kellett volna 10be lenniük az utóbbi időbenmessideco írta:Érdekesen alakul a világranglista:
Soha nem volt mérvadó. Most sincs másként. Anglia emberemlékezet óta nem tett le semmit az asztalra. Legalább a spanyolok első helye reális.messideco írta:Érdekesen alakul a világranglista: