Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Lego
Jugador del Barça

2012.08.12. 15:03:08

Egy apró stat.:
Ronaldo:
16-os :arrow: 28 gól
5-ös :arrow: 8 gól
16+ :arrow: 6 gól
11-es :arrow: 14 gól
Szabad :arrow: 4 gól
(60 góljából 7 fejes gól +1 sarokkal +1 oxi)

Messi:
16-os :arrow: 42 gól
5-ös :arrow: 13 gól (itt érdemes megemlíteni, hogy ebből 4 gólt úgy szerzett, hogy kicselezte a kapust is :) )
16+ :arrow: 1 gól
11-es :arrow: 14 gól
Szabad :arrow: 3 gól
(73 góljából 3 fejes...+ temérdek szóló és átemelős gól :lol: )
Azt viszont ne feledjük el, hogy CR mennyit lőtt távolról illetve a maga által kiharcolt szabadrúgásokból. Wink
Szabadrúgások tekintetében az az 1+ nem számottevő... már ha azt nézzük, hogy Ronaldo "jó" szabadrúgáslövő.
Távolról többet lőtt (nem is kis gólokat szerezvén), de Messi minden harmadik góljánál előbb megver 3-4 embert...
na de nem akarok itt háborúzni mint régen. Wink
Az még nem háború, ha a nekünk rokonszenvesebbet védjük...már persze kulturált körülmények között...
A statommal pedig nem meggyőzni akarlak...ezek csak tények, hogy ki a jobb, azt döntsék el azok akiknek joguk van/lesz hozzá.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.12. 13:34:15

MessiBarca10 írta:
vagy csak méterekkel mellé

Most nem azért,de ez...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.08.12. 13:26:09

REMY írta:
mess2009 írta:megosztanék egy lényeges különbséget,(véleményem szerint) Messi és Ronaldo ( utóbbi idénye)között:
Ronaldót a csapata inkább viszi, vitte (helyzetbe hozta, lehetőséget adott neki), mig Messi inkább maga viszi, vitte a Barcát a hátán és ha másért nem ezért egyénként-játékosként ő (már mint Messi)a No.1. nálam!
Mivel a neved is Messi ezt senki nem gondolta volt :O :D
Elég sablon szöveg amúgy.

Azt viszont ne feledjük el, hogy CR mennyit lőtt távolról illetve a maga által kiharcolt szabadrúgásokból. :wink:

na de nem akarok itt háborúzni mint régen. :wink:
Ez igaz,de az utolsó szezonban Messi 100x veszélyesebb volt szabadrúgásból.. Ronaldonak 10/2 kapura abból 1 gól,Messié mindig vagy kapufa,kapus,vagy csak méterekkel mellé.És hogy Messi nem harcol ki szabadot? FACEPALM
Kép
REMY
Madridista

2012.08.12. 12:44:50

mess2009 írta:megosztanék egy lényeges különbséget,(véleményem szerint) Messi és Ronaldo ( utóbbi idénye)között:
Ronaldót a csapata inkább viszi, vitte (helyzetbe hozta, lehetőséget adott neki), mig Messi inkább maga viszi, vitte a Barcát a hátán és ha másért nem ezért egyénként-játékosként ő (már mint Messi)a No.1. nálam!
Mivel a neved is Messi ezt senki nem gondolta volt :O :D
Elég sablon szöveg amúgy.

Azt viszont ne feledjük el, hogy CR mennyit lőtt távolról illetve a maga által kiharcolt szabadrúgásokból. :wink:

na de nem akarok itt háborúzni mint régen. :wink:
mess2009
Director del Fútbol

2012.08.12. 12:30:38

megosztanék egy lényeges különbséget,(véleményem szerint) Messi és Ronaldo ( utóbbi idénye)között:
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.12. 12:15:51

ab1daL írta: Én úgy tudom Alonso mellett fog játszani, tehát Khedira lapát. Aztán majd kijavít egy madridista kolléga. :)
Minden jelenlévő fórumozónak fizetek egy bambit,ha Khedira kikerül a Real kezdőjéből,egyszerűen elképzelhetetlen a kezdő 11 a "német" nélkül,ő Mou embere,az igazi nagybetűs KEDVENC,nem pofázik,nem flikk-flakkozik,mint egy katona úgy hajtja végre az utasításokat,hangsúlyozom lehetetlen,hogy ne legyen kezdő....
REMY
Madridista

2012.08.12. 12:07:43

ab1daL írta:
Castiel írta:Én azt mondom, hogy Modric nem ügyetlen játékos, szerintem a Ligában elboldogulna... csak megint olyan player, aki a védekezésben, nem tesz hozzá sokat, mint Özil... így meg maradhat a 2 vkp-s felállásuk, csak akkor meg ki fog padozni ebben a hadrendben? Cr biztos nem, Higany/Benzin megint csak elképzelhetetlen, marad Di Maria, és Özil, akik padozhatnak ha a Modric érkezik... vagy tévedtem, és más hadrendet tolnak... mndjuk emondták uj év uj elképzelések... :D
Én úgy tudom Alonso mellett fog játszani, tehát Khedira lapát. Aztán majd kijavít egy madridista kolléga. :)
Mivel Xabi és Khedira is VKP és sokszor felesleges volt kettő, így ezért kell oda Modric. Aki támadásban és védekezésben is tud segíteni. Ilyen nem volt a csapatban. Valaki vagy védekezett vagy támadott.
Modric lesz az összekötő.
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.12. 11:55:24

Castiel írta:Én azt mondom, hogy Modric nem ügyetlen játékos, szerintem a Ligában elboldogulna... csak megint olyan player, aki a védekezésben, nem tesz hozzá sokat, mint Özil... így meg maradhat a 2 vkp-s felállásuk, csak akkor meg ki fog padozni ebben a hadrendben? Cr biztos nem, Higany/Benzin megint csak elképzelhetetlen, marad Di Maria, és Özil, akik padozhatnak ha a Modric érkezik... vagy tévedtem, és más hadrendet tolnak... mndjuk emondták uj év uj elképzelések... :D
Én úgy tudom Alonso mellett fog játszani, tehát Khedira lapát. Aztán majd kijavít egy madridista kolléga. :)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.12. 11:48:50

REMY írta:
Mezner2 írta:A Spurs így meg az olimpia közben,szépen csendesen készül megkötni az évszázad üzletét,elpasszol egy véleményem szerint középszerű playat(Modric a szememben az) 40 milláért a blancoknak,közben meg megveszik a negyedéből(12milka) Európa egyik legnagyobb ígéretét M'villa-t :D óriási fazonok,remélem jól legombolják a Madridot
Még mindig hiányposztra jönne Modric, így hiába "középszerű" jelentősen erősödünk. Mindig azon a poszton voltak gondjaink, ezt Modric megtudja oldani, remélhetőleg. Amúgy sincs más játékos aki elhozható és azon a poszton van :)
Nem látom Modricban azt a potenciált,hogy megteremtse a különbséget azokon a meccseken ahol egy Real Madrid rászorulna (ellenünk és még kb. 2 csapat van a világon aki ellen el kellene)így nem hiszem,hogy erősödnétek vele,esetleg a Betisnek nem 3-at hanem 4-et rúgtok,de ezen kívül semmi több.
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.12. 11:20:24

Mezner2 írta:A Spurs így meg az olimpia közben,szépen csendesen készül megkötni az évszázad üzletét,elpasszol egy véleményem szerint középszerű playat(Modric a szememben az) 40 milláért a blancoknak
én azt olvastam a hírekben, hogy m1 a taktikai harc, mert most a Madrid visszalépett, s nem akar 30-nál többet adni a Horvátért...
Én azt mondom, hogy Modric nem ügyetlen játékos, szerintem a Ligában elboldogulna... csak megint olyan player, aki a védekezésben, nem tesz hozzá sokat, mint Özil... így meg maradhat a 2 vkp-s felállásuk, csak akkor meg ki fog padozni ebben a hadrendben? Cr biztos nem, Higany/Benzin megint csak elképzelhetetlen, marad Di Maria, és Özil, akik padozhatnak ha a Modric érkezik... vagy tévedtem, és más hadrendet tolnak... mndjuk emondták uj év uj elképzelések... :D
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
REMY
Madridista

2012.08.12. 11:09:50

Mezner2 írta:A Spurs így meg az olimpia közben,szépen csendesen készül megkötni az évszázad üzletét,elpasszol egy véleményem szerint középszerű playat(Modric a szememben az) 40 milláért a blancoknak,közben meg megveszik a negyedéből(12milka) Európa egyik legnagyobb ígéretét M'villa-t :D óriási fazonok,remélem jól legombolják a Madridot
Még mindig hiányposztra jönne Modric, így hiába "középszerű" jelentősen erősödünk. Mindig azon a poszton voltak gondjaink, ezt Modric megtudja oldani, remélhetőleg. Amúgy sincs más játékos aki elhozható és azon a poszton van :)
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.12. 10:37:48

A Spurs így meg az olimpia közben,szépen csendesen készül megkötni az évszázad üzletét,elpasszol egy véleményem szerint középszerű playat(Modric a szememben az) 40 milláért a blancoknak,közben meg megveszik a negyedéből(12milka) Európa egyik legnagyobb ígéretét M'villa-t :D óriási fazonok,remélem jól legombolják a Madridot
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.03. 16:01:09

Mihu írta:
Sanama írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/08/03 ... ranylabda8

állóvizet valamivel fel kell kavarni, és most nem magamra értettem :P
Alattad 2-vel, de mindegy :D
Sport tv-s link nem volt, mindenféle blogos linkkel meg nem törődöm :wink:

na de akkor írom azt,hogy íírják a sport tv-nél is, na.
Mihu
Director del Fútbol

2012.08.03. 15:30:11

Sanama írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/08/03 ... ranylabda8

Alattad 2-vel, de mindegy :D
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.03. 15:26:28

http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/08/03 ... ranylabda8

Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.03. 14:42:48

Szánalmas. Elfogadom, hogy számára mindig az a legjobb, aki a csapatában játszik, ez OK. De minden egyes alkalommal azt hajtogatni, hogy Messi ezért és ezért nem érdemli meg, nevetséges... Csak megjegyzem tavaly Ronaldonak kellett volna kapnia, mert 40 gólt senki nem rúgott még a bajnokságban és Spanyol Kupát is nyert. Idén ez meg lett fejelve Messi részéről egy sokkal jobb statisztikával. Csak ne, hogy meglepődjenek, ha esetleg megint a kis argentín kapja, vagy valamelyik spanyol (nem Casillas). Azért maradjunk annyiban, hogy Messi mindenki felett áll és nem kicsivel. Mégha nem is nyert igazán nagy kupát.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Varatrix
Director del Fútbol

2012.08.03. 14:08:56

K900 írta:"Egyértelmű, hogy az Aranylabdával díjazzák az adott idény legjobb játékosát, a legjobb sportteljesítményt. És miután a labdarúgás egy csapatsport, ez annak a játékosnak jár aki fontos címeket szerzett: Chelsea, Madrid, Manchester City....az Aranylabdát nem nyerheti olyan játékos aki nem nyert semmit. Két éve Cristiano volt a legjobb góllövő, de Messi megnyerte a bajnokságot és a BL-t is. Idén Messi rúgta a legtöbb gólt, de Cristiano nyerte a bajnokságot, s miután a kollektív teljesítmény előbbre való, mint az egyéni, ezért Cristiano a jobb." - nyilatkozta MR.Mourinho.

http://barcanoticias.blog.hu/2012/08/03 ... ranylabdat

Gondolom a spanyol kupa sem jelent neki semmit sem. :roll:
Tipikus José féle psycho terror. Jellemző rá. Marha ügyesen befolyásolja az embereket. Amúgy Ronaldo szeirntem is megérdemelné. Eszméletlen amit ez a két ember: Leo és Ronaldo művel. Ronaldo igazi vezér alakja tudott maradni végig a madridnak. A BL-től eltekintve, de ott eggyik spanyol óriásnak sem jött ki a lépés. Messi szvsz nagyobb zseni sokkal, de idén szerintem is a portugált illeti.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
K900
Jugador d'estrella

2012.08.03. 13:50:36

"Egyértelmű, hogy az Aranylabdával díjazzák az adott idény legjobb játékosát, a legjobb sportteljesítményt. És miután a labdarúgás egy csapatsport, ez annak a játékosnak jár aki fontos címeket szerzett: Chelsea, Madrid, Manchester City....az Aranylabdát nem nyerheti olyan játékos aki nem nyert semmit. Két éve Cristiano volt a legjobb góllövő, de Messi megnyerte a bajnokságot és a BL-t is. Idén Messi rúgta a legtöbb gólt, de Cristiano nyerte a bajnokságot, s miután a kollektív teljesítmény előbbre való, mint az egyéni, ezért Cristiano a jobb." - nyilatkozta MR.Mourinho.

http://barcanoticias.blog.hu/2012/08/03 ... ranylabdat

Gondolom a spanyol kupa sem számit neki. :roll: José az José marad. :P
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
18Barca99
Capitá del Barça

2012.08.01. 23:27:22

retek10 írta:
itt amugy konkrétan nem a csapatneves mizériáról írok hanem ugy zusammen a két klub közötti különbségről gondolkodás módban.
mert nem a Barca hasán fityeg ott vmi Kataros szöveg. ugye. mekkora különbség, valóban. pénz az pénz és kész. okádjátok egy pletykáért a madridot
mi lenne ha nem egy mondatrészt vennél ki a mondandómból és találnál benne kritizálni valót hanem az egészre lennél képest válaszolni értelmesen emberek módjára, nem lehurrogva? :roll:
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Txeroki
Barça C

2012.08.01. 23:20:45

Mireia Belmonte; Katalán nyerte 1. Medal of Spain

Kép

Blaugrana bevallotta
Kép
Txeroki
Barça C

2012.07.31. 20:53:18

Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.31. 11:02:55

Clos Gómezre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jó bíró, nem emlékszem pontosan, melyik meccsünket fújta (el), de egy igazi kis suttyó.
A másik nem rémlik, tehát nem lehet olyan szörnyű.
Szívesen láttam volna pl. Iturraldét az egyik meccsen.
Matyihoz hasonlóan remélem, nem lesz nagy szerepük, de azért szigorúak lesznek, ha Pepéék rászállnak Messire.
REMY
Madridista

2012.07.31. 02:00:08

S.Agüero írta:Real jól kezdte a felkészülést, kaptak egy ötöst a Benficától, nem mintha olyan fontos lenne. :D

Szuperkupára a bírók jónak tűnnek, csak nem róluk fog szólni a meccs, bár kevés ilyen Klasszikus van mostanság... :roll:

Amúgy most a Real eddig nem igazolt, ha jól tudom?
Aztán lehet, hogy majd most belekezdenek, de eddig nem úgy néz ki. :)
Benfica vs Castilla volt az a meccs.... alap emberek közül senki nem játszott. Maximum Higuaínt lehet megemlíteni. Benzemat nem lehet még ide venni, mert pár nappal a meccs előtt jött vissza a nyaralásból.

igazolások meg .... valamikor több a semmi. Összeszokottság lehet, hogy többet fog érni mint egy új játékos. De azért tuti lesz 1 vagy 2 érkező.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.31. 01:47:19

Real jól kezdte a felkészülést, kaptak egy ötöst a Benficától, nem mintha olyan fontos lenne. :D

Szuperkupára a bírók jónak tűnnek, csak nem róluk fog szólni a meccs, bár kevés ilyen Klasszikus van mostanság... :roll:

Amúgy most a Real eddig nem igazolt, ha jól tudom?
Aztán lehet, hogy majd most belekezdenek, de eddig nem úgy néz ki. :)
Txeroki
Barça C

2012.07.30. 21:53:21

Az első két választottbíró in Barça-Madrid (Clos Gomez és Mateu Lahoz) barátai Madrid. ők lehetővé teszik és ösztönzik gazság Madridban... mint mindig, Pepe, Marcelo most... Ők dörzsölni a kezüket

Kép

Isten legyen irgalmas hozzánk
Kép
Válasz küldése