Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szabadrúgások tekintetében az az 1+ nem számottevő... már ha azt nézzük, hogy Ronaldo "jó" szabadrúgáslövő.Azt viszont ne feledjük el, hogy CR mennyit lőtt távolról illetve a maga által kiharcolt szabadrúgásokból. Wink
Az még nem háború, ha a nekünk rokonszenvesebbet védjük...már persze kulturált körülmények között...na de nem akarok itt háborúzni mint régen. Wink
MessiBarca10 írta:
vagy csak méterekkel mellé
Ez igaz,de az utolsó szezonban Messi 100x veszélyesebb volt szabadrúgásból.. Ronaldonak 10/2 kapura abból 1 gól,Messié mindig vagy kapufa,kapus,vagy csak méterekkel mellé.És hogy Messi nem harcol ki szabadot? FACEPALMREMY írta:Mivel a neved is Messi ezt senki nem gondolta volt :Omess2009 írta:megosztanék egy lényeges különbséget,(véleményem szerint) Messi és Ronaldo ( utóbbi idénye)között:
Ronaldót a csapata inkább viszi, vitte (helyzetbe hozta, lehetőséget adott neki), mig Messi inkább maga viszi, vitte a Barcát a hátán és ha másért nem ezért egyénként-játékosként ő (már mint Messi)a No.1. nálam!![]()
Elég sablon szöveg amúgy.
Azt viszont ne feledjük el, hogy CR mennyit lőtt távolról illetve a maga által kiharcolt szabadrúgásokból.![]()
na de nem akarok itt háborúzni mint régen.
Mivel a neved is Messi ezt senki nem gondolta volt :Omess2009 írta:megosztanék egy lényeges különbséget,(véleményem szerint) Messi és Ronaldo ( utóbbi idénye)között:
Ronaldót a csapata inkább viszi, vitte (helyzetbe hozta, lehetőséget adott neki), mig Messi inkább maga viszi, vitte a Barcát a hátán és ha másért nem ezért egyénként-játékosként ő (már mint Messi)a No.1. nálam!
Minden jelenlévő fórumozónak fizetek egy bambit,ha Khedira kikerül a Real kezdőjéből,egyszerűen elképzelhetetlen a kezdő 11 a "német" nélkül,ő Mou embere,az igazi nagybetűs KEDVENC,nem pofázik,nem flikk-flakkozik,mint egy katona úgy hajtja végre az utasításokat,hangsúlyozom lehetetlen,hogy ne legyen kezdő....ab1daL írta: Én úgy tudom Alonso mellett fog játszani, tehát Khedira lapát. Aztán majd kijavít egy madridista kolléga.
Mivel Xabi és Khedira is VKP és sokszor felesleges volt kettő, így ezért kell oda Modric. Aki támadásban és védekezésben is tud segíteni. Ilyen nem volt a csapatban. Valaki vagy védekezett vagy támadott.ab1daL írta:Én úgy tudom Alonso mellett fog játszani, tehát Khedira lapát. Aztán majd kijavít egy madridista kolléga.Castiel írta:Én azt mondom, hogy Modric nem ügyetlen játékos, szerintem a Ligában elboldogulna... csak megint olyan player, aki a védekezésben, nem tesz hozzá sokat, mint Özil... így meg maradhat a 2 vkp-s felállásuk, csak akkor meg ki fog padozni ebben a hadrendben? Cr biztos nem, Higany/Benzin megint csak elképzelhetetlen, marad Di Maria, és Özil, akik padozhatnak ha a Modric érkezik... vagy tévedtem, és más hadrendet tolnak... mndjuk emondták uj év uj elképzelések...
Én úgy tudom Alonso mellett fog játszani, tehát Khedira lapát. Aztán majd kijavít egy madridista kolléga.Castiel írta:Én azt mondom, hogy Modric nem ügyetlen játékos, szerintem a Ligában elboldogulna... csak megint olyan player, aki a védekezésben, nem tesz hozzá sokat, mint Özil... így meg maradhat a 2 vkp-s felállásuk, csak akkor meg ki fog padozni ebben a hadrendben? Cr biztos nem, Higany/Benzin megint csak elképzelhetetlen, marad Di Maria, és Özil, akik padozhatnak ha a Modric érkezik... vagy tévedtem, és más hadrendet tolnak... mndjuk emondták uj év uj elképzelések...
Nem látom Modricban azt a potenciált,hogy megteremtse a különbséget azokon a meccseken ahol egy Real Madrid rászorulna (ellenünk és még kb. 2 csapat van a világon aki ellen el kellene)így nem hiszem,hogy erősödnétek vele,esetleg a Betisnek nem 3-at hanem 4-et rúgtok,de ezen kívül semmi több.REMY írta:Még mindig hiányposztra jönne Modric, így hiába "középszerű" jelentősen erősödünk. Mindig azon a poszton voltak gondjaink, ezt Modric megtudja oldani, remélhetőleg. Amúgy sincs más játékos aki elhozható és azon a poszton vanMezner2 írta:A Spurs így meg az olimpia közben,szépen csendesen készül megkötni az évszázad üzletét,elpasszol egy véleményem szerint középszerű playat(Modric a szememben az) 40 milláért a blancoknak,közben meg megveszik a negyedéből(12milka) Európa egyik legnagyobb ígéretét M'villa-tóriási fazonok,remélem jól legombolják a Madridot
én azt olvastam a hírekben, hogy m1 a taktikai harc, mert most a Madrid visszalépett, s nem akar 30-nál többet adni a Horvátért...Mezner2 írta:A Spurs így meg az olimpia közben,szépen csendesen készül megkötni az évszázad üzletét,elpasszol egy véleményem szerint középszerű playat(Modric a szememben az) 40 milláért a blancoknak
Még mindig hiányposztra jönne Modric, így hiába "középszerű" jelentősen erősödünk. Mindig azon a poszton voltak gondjaink, ezt Modric megtudja oldani, remélhetőleg. Amúgy sincs más játékos aki elhozható és azon a poszton vanMezner2 írta:A Spurs így meg az olimpia közben,szépen csendesen készül megkötni az évszázad üzletét,elpasszol egy véleményem szerint középszerű playat(Modric a szememben az) 40 milláért a blancoknak,közben meg megveszik a negyedéből(12milka) Európa egyik legnagyobb ígéretét M'villa-tóriási fazonok,remélem jól legombolják a Madridot
Sport tv-s link nem volt, mindenféle blogos linkkel meg nem törődömMihu írta:Alattad 2-vel, de mindegySanama írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/08/03 ... ranylabda8
állóvizet valamivel fel kell kavarni, és most nem magamra értettem
Alattad 2-vel, de mindegySanama írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/08/03 ... ranylabda8
állóvizet valamivel fel kell kavarni, és most nem magamra értettem
Tipikus José féle psycho terror. Jellemző rá. Marha ügyesen befolyásolja az embereket. Amúgy Ronaldo szeirntem is megérdemelné. Eszméletlen amit ez a két ember: Leo és Ronaldo művel. Ronaldo igazi vezér alakja tudott maradni végig a madridnak. A BL-től eltekintve, de ott eggyik spanyol óriásnak sem jött ki a lépés. Messi szvsz nagyobb zseni sokkal, de idén szerintem is a portugált illeti.K900 írta:"Egyértelmű, hogy az Aranylabdával díjazzák az adott idény legjobb játékosát, a legjobb sportteljesítményt. És miután a labdarúgás egy csapatsport, ez annak a játékosnak jár aki fontos címeket szerzett: Chelsea, Madrid, Manchester City....az Aranylabdát nem nyerheti olyan játékos aki nem nyert semmit. Két éve Cristiano volt a legjobb góllövő, de Messi megnyerte a bajnokságot és a BL-t is. Idén Messi rúgta a legtöbb gólt, de Cristiano nyerte a bajnokságot, s miután a kollektív teljesítmény előbbre való, mint az egyéni, ezért Cristiano a jobb." - nyilatkozta MR.Mourinho.
http://barcanoticias.blog.hu/2012/08/03 ... ranylabdat
Gondolom a spanyol kupa sem jelent neki semmit sem.
mi lenne ha nem egy mondatrészt vennél ki a mondandómból és találnál benne kritizálni valót hanem az egészre lennél képest válaszolni értelmesen emberek módjára, nem lehurrogva?retek10 írta:mert nem a Barca hasán fityeg ott vmi Kataros szöveg. ugye. mekkora különbség, valóban. pénz az pénz és kész. okádjátok egy pletykáért a madridotitt amugy konkrétan nem a csapatneves mizériáról írok hanem ugy zusammen a két klub közötti különbségről gondolkodás módban.
Benfica vs Castilla volt az a meccs.... alap emberek közül senki nem játszott. Maximum Higuaínt lehet megemlíteni. Benzemat nem lehet még ide venni, mert pár nappal a meccs előtt jött vissza a nyaralásból.S.Agüero írta:Real jól kezdte a felkészülést, kaptak egy ötöst a Benficától, nem mintha olyan fontos lenne.
Szuperkupára a bírók jónak tűnnek, csak nem róluk fog szólni a meccs, bár kevés ilyen Klasszikus van mostanság...![]()
Amúgy most a Real eddig nem igazolt, ha jól tudom?
Aztán lehet, hogy majd most belekezdenek, de eddig nem úgy néz ki.