Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja jó, de én nemmessideco írta:Toci, csak hülyültem![]()
Amúgy igyekeztem a maximumot kihozni belőle, ez sikerült. A következő talán másabb lesz
Úgy tűnik rám maradt a sorsolás,amit megejtettem közjegyző jelenlétében és a nyertes téma:Game90 írta:Jaja, jó lenne. Gondolom Lui távollétében miihii hozza a következő témát. Vagy nem? Vagy igen?kanty írta: Ma már jön a következő téma? Jó lenne, mert sürget az idő.
Ehe, ténylegEazzy! Hasonló az ízlésünk? nálad az én versem nyert,nálam pedig a tied
Te minek örülsz ennyire? Mindkettőtök le lett iskolázva(GAME-t megint megelőztem, trolololololololololo )
Ezt a versek berakásakor kaptam még, csak akkor nem lehetett reagálni rá, szóval köszi, alapból a költő szó is túlzás, de örülök, hogy sikerült alkotnom valamita 8. költő utolsó versszakja az nagyon ült
Jaja, jó lenne. Gondolom Lui távollétében miihii hozza a következő témát. Vagy nem? Vagy igen?kanty írta: Ma már jön a következő téma? Jó lenne, mert sürget az idő.
Szerencsére nem számít bele az éles versenybeBob_Marley írta:Még egyszer mindenkinek grat, ügyesek voltatok (GAME-t megint megelőztem, trolololololololololo)
tippek az 5ös lottóra jövő hétreS.Agüero írta:Lehet, hogy csak én vagyok ekkora gyökér, de mik ezek a számok a nevek alatt?![]()
![]()
Amúgy Kanti gratulálok!
Na ezt még el is tudom fogadni, legalább egyenes beszédmiihii írta: Bob!
Okának meg fogadd el azt,h mindenki tudta,h te a teljes sorrendet preferálod és annyira utálnak,h inkább megdöntötték eme tervedetEz így elfogadható?
![]()
Tetszik ez a vérmes komolyan kifejezés, még nem hallottamS.Agüero írta:Bob te miért veszed ilyen vérmes komolyan ezt?
Amúgy azért jobb a top öt, mert csomó hasonló vers van, nehéz rangsorba állítani. Van pár darab ami lényegesen jobb, mint a többi, de sok olyan van ami kb ugyanolyan jó. Így egyszerűbb. Úgyis lesz a végén mindenkinek pontja.
Én nem akarlak meggyőzniBob_Marley írta:Akkor aki arra szavazott csak TOP5-re kell egyénileg voksolni, az kérem indokolja meg miért így döntött???Miért tartja jobbnak azt amire szavazott??
Előzőbe is beleszerkesztettem, lehet valaki félre értette, vagy nem látta át a 2 rendszer közti különbségetÉs érdekelne hogy miért jobb a TOP5-re kell csak szavazni???Hátha valaki meggyőz, de jelzem nehéz lesz
De hagyjuk máááár, ha a többség ezt akarja, akkor miért akkora probléma ez?Bob_Marley írta:Akkor aki arra szavazott csak TOP5-re kell egyénileg voksolni, az kérem indokolja meg miért így döntött???Miért tartja jobbnak azt amire szavazott??
Előzőbe is beleszerkesztettem, lehet valaki félre értette, vagy nem látta át a 2 rendszer közti különbségetÉs érdekelne hogy miért jobb a TOP5-re kell csak szavazni???Hátha valaki meggyőz, de jelzem nehéz lesz