USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.13. 06:53:03

Dwight Howard led NBA in 2011-12 in points per play as the roll man on pick-and-rolls. Good news for p-and-r maestro Steve Nash?
Magyarul Howardnak vannak a legjobb statisztikái zárás-leválásból, Nash meg ennek a mestere, jó lesz majd az ő kettejük összjátéka...:twisted:

Na de legyen egy kis Celtics :D
http://www.celticsblog.com/2012/8/12/32 ... ome-mentor
Nagyon érdekes kis sztori, Bradley szájából.
Röviden mikor Bradley ide került nem igazán fért be a rotációba, s eléggé le volt törve, róla is lehet tudni eléggé egy visszahúzódó srác.
Egyszer KG odament hozzá a buszon, s azt mondta neki, hogy látta a középsulis videó felvételeket, s ha azt az erőbedobást mutatja amit a középsuliban, s nem adja fel, akkor fog játszani az NBA-ben.
Teltek a napok, hónapok :D
Bradley játszogatott, dolgozott, s fejlődött.Aztán tudjuk Allen lesérült, "kényszerűségből" Bradley több játéklehetőséget kapott, s nem irányítania kellett, kevesebb volt rajta a felelősség, felszabadultan játszott, s jól.Hirtelen a csapat egyik legjobbja lett.
Garnett megint odament hozzá egyszer egy meccs után, s csak annyit mondott, ugye mondtam neked.És Bradley nem értette miről beszél az öreg :D Aztán kifejtette, hogy látod ha keményen dolgozol,, akkor meglesz a gyümölcse.
Alapból sokat beszél a fiatalokkal,s Bradley is elmondja, hogy nagyon felnéz Garnettre.
Aranyos kis sztori az ezer hasonló KG történet közül.
Ez is mutatja, hogy ő mekkora szerepet játszik a Celtics történetében, mind a pályán mind a pályán kívül hatalmas plusz a csapatnak, s amit már többen nyilatkoztak is róla, hogy egyszerűen Kevin Garnett mellett nem tudsz lazsálni, rád ragad az a szenvedély ahogyan ő játszik.És edzéseken is folyamat oktatja a fiatalokat, s hergeli őket is.
Amit KG képvisel egy tökéletes idézet:
"I'm probably not the best out here, I'm not the most skillfull, but you won't out work me."

S ideillően, KG és az ő szenvedélyes játéka:
http://www.youtube.com/watch?v=evzhbNFu6os
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.12. 22:43:42

http://www.youtube.com/watch?v=lO6lo_E7 ... ure=relmfu

Tényleg zsibbadt :D
"come to the lakers, come to the lakers"
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.12. 22:21:24

Game90 írta:Dwight Howard imitates Kobe!
http://www.youtube.com/watch?v=nS1X_vAVBNc
Idióta :lol:
Ez mekkora egy zsibbadt. :lol:
Amúgy nem igazán csipem, ezt már írtam volt asszem. Valahogy ezalatt a huzavona alatt nekem eléggé antipatikus lett. DE végül jól döntött, nem akarok hazabeszélni, DE rá szerintem bajnok csapatot építeni nem lehet. Éppen ezért elment egy olyan helyre, ahol nem lesz első számú opció, viszont a számára elérhetők közül a legerősebb a csapat. Na ez a másik dolog, egyszer kijelenti, hogy első számú opció akar lenni, aztán eljön Kobe és Nash mellé. Kell a funny, a moka, de van egy bizonyos szint (egy klasszikussal egyet kell értenem :mrgreen:), ami után már komolytalan lesz. Ő nálam ezt már rég túllépte.
Bob - Kanty, ti mindig megtaláljátok egymást :mrgreen: Kezdek féltékeny lenni!
DE látod, mindig Ő kezdi. Mindig belém akar kötni, rettegés az életem. :x

Meeks meg jó lesz Kobe mögé, triplázni tud, Nash mellett arany élete lesz.

LAL akkor így fog kinézni, sajnos elég ütős (Artest-nél szó szerint):
Nash/Blake/Duhon
Kobe/Meeks/Goudelock
Artest/Ebanks
Gasol/Jamison/E. Clark
Howard/J. Hill
Ütős a csapat, de elég kockázatos massza. Tele vagyunk problémás játékosokkal. Én viszont pozitív próbálok maradni. Ha mindenki tisztában lesz a saját feladatával, akkor remélhetőleg nem lesz gond. Egyedül Mike Mosoly Brown-tól tartok. Túl kicsi Ő ehhez a Lakers-hez. S ide pedig nincs LA-ben jelenleg. Van két év, bajnokságot kell nyerni mese nincs. És nem csak Kobe miatt. Nagy valószínűséggel a Mambával együtt Nash és Pau is leköszön. Utóbbi, ha folytatja is, akkor nem nálunk.
Hármas poszton vagyunk eléggé karcsúak. MWP-el még nincs is gond, főleg, ha megnézzük a kezdő többi tagját, de a padra egy hasznos ember még el kellene nagyon. Ebanks szimpatikus gyerek nagyon, csak szerintem elég soft, s két soft egy csapatba már sok. :D
Bob_Marley írta:De majd Nelsont behúzom fantasyba :P Ő maradt egyedül aki ebben a csapatban majd használható lesz ténylegesen.
Már megint ugyanazon jár az agyunk... :P

Már tudom, hogy kit húzok az első körben. :mrgreen:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.12. 21:30:50

Kifordulós egylábas :D Amúgy Rondonak pont azért van helye a csapatban, mert nem dob, hanem passzol. Az én csapatomban ne legyen fent 5 olyan ember, aki ugyanazt tudja. Kell osztogató, kell scorer, kell izom a palánk alá, kell triplavető, kell aki betör...csapat legyen, nem 5 jó ember. Persze a legjobb egy triplavető irányító lenne de sem Paul sem Deron, sem Rose nem olyan...

Amúgy Rose jelenleg nem olyan veszélyes sehonnan sem még elég sokáig :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.12. 21:19:04

Azért én nem tojnék be egy Jamison, Blake kettőstől :D
Védekezésben használhatatlan mindkettő.
Hill használható ő sajnos anno is jó csereüzlet volt a Lakersnek :twisted: Meeks meg ebbe a csapatba sokat érhet, nagyjából dobni tud, de azért ő se megváltó :D
Ügyesen rotálva és megfelelően beépítve egyértelmű jó lehet, lesz ez a Lakers, Howard a többiek béna védekezését kitudja segíteni, ebből a szempontból jóval jobb mint Bynum.Mike Brown mesteren :D sok múlik na meg ugye Bryanten :P

Nelson :lol: Az ember ha tudná mit küzdöttem őérte, már minimum egy dedikált 14es mezt küldene nekem :D Valóban egy rugóra jár az agyunkGame , ő azért ahogy mondani szokták vakok közt félszemű a király lehet a Magicben.Fantasy szempontból elég jó lehet.

Olimpia topikban említettem Doc esélyes majd egy esetleges Usa edzőnek, megnézném őt, azért temperamentumosabb, jobban szeret figurát kitalálni, s végrehajtatni csapatával.S nem hiszem, hogy kivételezne, Rondonak pl ebben a csapatban nicns helye, mert nem tud dobni, bár lehet 4 év múlva mint beszéltük is, megtanul :P

Rondohoz egy utolsó dolog, egyre többet veszi fel pozícióba az emberét, szóval ő is tudja meg nem nagy újdonság, hogy szélesíteni kell a repertoárt, s a dobásokon kívül ebben is látok fejlődést, horog dobások, lepördülések egylábas kifordulós :mrgreen: (bár lehet megint rosszul írtam, nekem így marad meg Knézy klasszikusa :D).
Wade-re is ez vár (illetve sokszor alkalmazza már), ahogy a nagy játékosok lassulásukkal egy időben egyre többet mennek le pozícióba, miután leütéssel már nincs meg a sebesség különbség, elég intelligens játékosnak tartom Wade-t hogy ezzel évekig megtudjon még élni.Na meg persze a dobás, Wadenek is ahogy emlékszem nem "tiszta" a dobómozdulata.Nem egyenes a levegőben.Edzővel meg az ő affinitását ismerve azért biztos vagyok szépen tud fejlődni.

Rose-t emelném itt ki (RW-n kívül), aki egyik nyárról a másikra brutálisan stabilizálta a külső dobásait, s most már pl 3ason túl is nagyon veszélyes.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.12. 20:58:21

Na jah, sokan leszólják a LAL-padot, de azért Blake-Meeks-Jamison-Hill bőven használható játékos, ez meg a kezdőkkel már 9 ember, a PO-ban úgysem fog senki többet használni :D

Ja, és a TEAM USA-t nem így raknám össze, hanem:

Rondo/Wade
Kobe/Allen
Durant/Anthony
James/Bosh
Howard/Bynum

Rotálva lenne erősen, lenne fent két magas is együtt sokszor, de a kezdőbe csak így fér be Durant és James együtt, márpedig ők kellenek. Irányító nem kell senki csak Rondo, aki a passzaival megtalálja a társakat, illetve kell egy triplázó aki nem Durant, mert a rengeteg betörésből bevágna 6-7 hármast kb :D
PCsabi
aka Game90

2012.08.12. 20:51:35

Dwight Howard imitates Kobe!
http://www.youtube.com/watch?v=nS1X_vAVBNc
Idióta :lol:

Bob - Kanty, ti mindig megtaláljátok egymást :mrgreen: Kezdek féltékeny lenni!

Ez a dobás téma elég kényes, mert azért ha naponta 1000 dobást csinálsz egy edzővel, akkor egy idő után fejlődni fog az ember. Ott van példának Westbrook, akiből 4 év alatt egy viszonylag jó jumper-ező emberke lett (RW hiába hülye, nagyon szorgalmas!). Rondo-nál is szép lassan érezhető az előrelépés, meg ő is rá lesz kényszerítve, hogy megtanuljon dobni, mert a gyorsaságából egy idő után nem tud majd megélni. De nem lehet egyszerű, hogy 5 éves korod óta rossz technikával dobsz, aztán hirtelen tanulj meg jól dobni.

De ott van még Dvajne Véd is, 30 éves és nincs megelégedve a dobásával (ő sem tud már sokáig a gyorsaságából megélni), ezért több év után ismét felfogadott egy dobóedzőt.

Más:
Pont a döntő alatt gondolkodtam el azon, hogy nagyon megnéznék egy USA - Világválogatott meccset NBA-szabályokkal. Nagyon kíváncsi lennék a végeredményre :) (Csak gyorsan összedobtam két csapatot, senki se szóljon be, hogy miért nincs Aldridge, Batum, Bargnani, Rondo, KG, Rose :) )

USA:
CP3/Deron/Westbrook
Kobe/Wade
LBJ/Durant/Melo
Bosh/Love
Howard/Bynum

Világválogatott:
Parker/Nash/Rubio
Ginobili/Navarro
Gallinari/Deng
Nowitzki/P. Gasol/Ibaka
M. Gasol/Noah
Bob_Marley írta: Magic: Arron Afflalo, Al Harrington, Nikola Vucevic, Moe Harkless Josh McRoberts, Christian Eyenga

Jodie Meeks has signed a 2-year/$3M deal with the Los Angeles Lakers, sources say.
Ja, hogy McRoberts is benne van a cserében? Így már teljesen más a csere megítélése :lol:

Meeks meg jó lesz Kobe mögé, triplázni tud, Nash mellett arany élete lesz.

LAL akkor így fog kinézni, sajnos elég ütős (Artest-nél szó szerint):
Nash/Blake/Duhon
Kobe/Meeks/Goudelock
Artest/Ebanks
Gasol/Jamison/E. Clark
Howard/J. Hill
Bob_Marley írta:De majd Nelsont behúzom fantasyba :P Ő maradt egyedül aki ebben a csapatban majd használható lesz ténylegesen.
Már megint ugyanazon jár az agyunk... :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.08.12. 20:59:12-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.12. 11:53:21

Az hogy miért dob így ezer oka lehet, először is láttam középiskolás meccseken ott sem volt "rákényszerítve" hogy dobjon tempót, mindig is villámgyors volt elmondta nem egy interjúban is, hogy mindig arra törekedett a labdakezelése legyen minél jobb, s igazán a pontjait a gyűrű közeléből szerezte mindig.Nem tanult meg dobni.

Dobás meg olyan dolog, hogy soha nem lehet elégszer gyakorolni, s a technikát kell megtanulni, neki az egész hulladék volt :D Maga alól dobta, rossz tartással, rossz szögben.Továbbra is nem tud konzisztensen felmenni, valamikor elkapja az ütemet, akkor bedobogatja és büntet középtávolról, de azért továbbra sem megy úgy ahogy kellene, pl a büntetőzése továbbra sem éri el a 70%ot ami azért nem lenne egy megoldhatatlan és világszenzációs feladat, de nem megy.60% körül tötymörög, ott is rossz a szög meg a tartás.De tényleg legalább már sikerült azt elérni hogy nagyjából egyenes háttal megy fel.

De legfőképpen a kérdésre válaszolva nem tanulta meg kiskorában dobni, többek között a dobás miatt is volt "csak" 1/21 meg rossz magaviselet stb miatt is :D

Most meg rá van kényszerítve hogy dobjon, miután behúzódik mindenki, meg ott is hagyják nem mennek zavarni sem, inkább a pattanót nézik a védők.
Ezért szoktam inkább Kiddhez hasonlítani, ő is rákényszerült tanuljon meg dobni, megtanult :D Úh van remény.

szerk: illetve Rondo kiskorában mindig a bátyjával pattogtatott (mai napig ő a példaképe), s fizikai adottságok miatt is, nem tudta átdobni, így gyorsasággal, labdaügyességgel tudta megverni, ez is biztos közrejátszik abban, hogy nem tanult meg dobni kiskorában.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.12. 11:38:41

Bob!
Mindent mindig nem kell megmagyarázni. :P Felhoztam félig viccből, hogy a srác HASONLÓAN dob, mint Rondo.
Oké Rondo tanul dobni, 8 éve NBA játékos, nem siette el. :lol: Amúgy szerintem is fejlődött az utóbbi időben, a mostani PO-ban mekkora hármasokat dobott.
Ha megtanulna rendesen dobni(rendesen már nem nem fog), akkor szerintem a legjobb irányító lenne.
De tényleg miért van az, hogy ilyen görcsösen dob? Nem gyakorolta eleget? Kb. olyan, mint Bisquets, aki nem tud kapura lőni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.12. 11:24:31

Mellesleg nem teljesen ugyanaz a 2 dobás...Rondo még ha lassan is, de fejlődik dobásban, s ha megnézed ezen a képen (idei):
Kép
Feljebb van a labda, míg ez a Kiwi Gardner gyerek lejjebbről indít, s dob is.

Rondonál továbbra is az a gond, hogy rossz a levegőben a testtartása nem egyenes, így nem stabil dobópozícióban van a levegőben.

De itt egy korábbi
Kép
Itt látható sokkal instabilabb a levegőben, s állandóan hátra fele ugrik (félve a blokktól is talán), mert nem egyenes megy fel, s nincs is ideje annyira, hogy felvigye a labdát, de javulgat ebben is :D Korábban nagyon instabil volt a levegőben, s kifejezetten ronda volt a dobáskivitelezés, rossz könyöktartás, hátra fele ugrások borzasztó volt nézni, nem felejtette ezt el :D De azért már egyre "szebb" és hatékonyabbak a tempók, Allennel dolgoztak rajta éveket, meglátszik azért már.

Terry meg elvileg 3 évig van itt, nem egy nagy világvándor ez a 3ik csapata és a 14ik szezonja, aztán lehet félév és elmegy, változás volt az életében odarakta a testére, szerintem is hülyeség maga a tetoválás is, mint érdekesség beraktam.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.12. 11:11:31

Bob_Marley írta:Rondo is így dob, és???Nem is tud dobni :D Semmi köze a kettőnek, hogy speciel Rondot mint játékost szeretem, de éppen a dobás kivitelezését nem.
Jól esett megemlíteni.8)
Terrynél meg miért lenne korai???Itt van nálunk, az életének fontos dolgait megcsinálja tetkóban, én mondjuk utálom a tetoválást, ha ő szereti csinálja, ezzel is bizonyítja legalább, hogy jól érzi magát Bostonban.
S ha félév után véget ér a nagy bostoni szerelem, akkor mi lesz? Nincs bajom vele, csak szerintem korai. Eddig semmi sem kötötte a Bostonhoz, ez a tetkó eléggé benyalásnak tűnik. Kb. mint amikor jön egy új játékos és csókolja a címert, csak egy fokkal még gázabb.
kanyt ennek a hsz-dnek semmi értelme nem volt, amit írtál :lol:[
Ne kritizálj, tanuld meg leírni a nevem. :lol: Ha a topic színvonalát húztam le, akkor elnézést kérek. :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.12. 10:58:59

Rondo is így dob, és???Nem is tud dobni :D Semmi köze a kettőnek, hogy speciel Rondot mint játékost szeretem, de éppen a dobás kivitelezését nem.

Terrynél meg miért lenne korai???Itt van nálunk, az életének fontos dolgait megcsinálja tetkóban, én mondjuk utálom a tetoválást, ha ő szereti csinálja, ezzel is bizonyítja legalább, hogy jól érzi magát Bostonban.
Az hogy a Finals logó van rajta, meg :D Rakhatna 17 kis bajnoki címet, idén úgyis csak történelem lesz a 17ik cím, jön a következő :P :D

kanyt ennek a hsz-dnek semmi értelme nem volt, amit írtál :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.12. 10:37:21

Bob_Marley írta: Gyors mint a villám, de azért dobáson van mit dolgozni :D Személy szerint nagyon nem szeretem az ilyen "mellsőből" elengedett dobásokat, nincs rendesen kivezetve nincs meg a kellő magasság, könnyen blokkolható
De látva a videót (mondjuk mindenkiről összelehet olyat vágni, hogy ihaj :D ) azért nem rossz a kölök.
Mintha lenne egy gyerek, valami Rondo, aki pont így dob. 8) Amúgy bírom a srácot, látványos, kell ez is.
Azért megnézném egy Nick Young, Beasley, Smith, McGee csapatot ezzel a sráccal.

Terry meg egy hatalmas pi.., kicsit nem korai ez a tetkó? :lol:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.12. 10:17:03

Azért ez az abszolút kedvenc beszólásom a 4-es trade-re:

"The Sixers are the biggest winners in this, because they dont have to start Kwame Brown"

:lol: :lol: :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.12. 09:49:29

Tocy írta:
Eazzy írta:Nah, mikor lesz 1/1-es?
http://www.youtube.com/watch?v=ZWAeYpnq ... =g-all-lik

Hmm...ja hogy a kisöccs is ilyen állatja:
http://www.youtube.com/watch?v=XepZ91jD ... ure=relmfu

Jóvan...
Soha nem lesz az :)
Gyors mint a villám, de azért dobáson van mit dolgozni :D Személy szerint nagyon nem szeretem az ilyen "mellsőből" elengedett dobásokat, nincs rendesen kivezetve nincs meg a kellő magasság, könnyen blokkolható
De látva a videót (mondjuk mindenkiről összelehet olyat vágni, hogy ihaj :D ) azért nem rossz a kölök.
Tocy írta: http://www.youtube.com/watch?v=uC05wQsC ... re=related
ezt meg Bobnak, csak hogy megszeresse :D
Bob nem fogja [-X

A hülyéje, nincs senki a csarnokban, de megy ünnepelni.....:D
De szépen behúzta ez kétségtelen, csak megint ez az ökörködés, kiborító! :D

Jason Terry új tetkó
Kép
Üdv a csapatban :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.12. 09:30:32

Tocy írta: Soha nem lesz az :)
Nyilvánvaló. Az osztályzatai valahol a béka alatt vannak, kb egy normális egyetemre nem jut be.
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.12. 09:21:59

Eazzy írta:Nah, mikor lesz 1/1-es?

Jóvan...
Soha nem lesz az :)
http://www.youtube.com/watch?v=uC05wQsC ... re=related
ezt meg Bobnak, csak hogy megszeresse :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.12. 09:13:55

Nah, mikor lesz 1/1-es?

Jóvan...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.11. 14:51:01

Sanama írta:howard trade előtt miért volt a legkisebb odds a lakersnek? :D Nash ennyit dobott?
Azt,ogy DH érkezése után az övék a legkisebb azt megértem.

Amúgy örülök Howardnak, ő sem 100as agyilag ,de Bynumot én nem bírtam annyira, menjen csak Phillybe szórja a 3masokat :D
Lakersnek 10az 1hez volt az oddsa az kb 4-5 volt, csak így volt a cikkben is írva, hogy külön utolsónak megemlítve, ez kavarhatott be :D

Voltak még változások a hivatalos trade:
Lakers: Dwight Howard, Chris Duhon, Earl Clark
Nuggets: Andre Iguodala
76ers: Andrew Bynum, Jason Richardson
Magic: Arron Afflalo, Al Harrington, Nikola Vucevic, Moe Harkless Josh McRoberts, Christian Eyenga

*Magic also receive: Future first-round pick from Philadelphia (with some protection, likely through the Lottery)
*2014 first-round pick from Denver (the lower of the Nuggets' two first-rounders that year; Denver also has New York's first-round pick from the Carmelo Anthony deal)
* 2017 first-round pick from the Lakers

Jodie Meeks has signed a 2-year/$3M deal with the Los Angeles Lakers, sources say.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.11. 14:46:25

currahee írta:nézi valaki NFL-ben az előszezon meccseit??
ha esetleg igen érdekelnének saját benyomásaitok, észre vételeitek.
Én Saints-fan vagyok, szóval elsősorban rólunk tudok nyilatkozni :D Az offense-t hagyjuk, tavalyi ligaelső némiképp meggyengítve, de nem lesz ezzel gond, a 4. WR helyért küzdenek még páran, illetve még van egy fiatal futónk, Cadet aki most nagyon jó, de nem fog beférni a rosterre. A defense-ünk tavaly baromi rossz volt, most úgy néz ki, összeáll jobban a fal legalább, egész jó volt eddig a pass rush, folyamatosan jó formációban robbanunk az irányítóra, illetve Lofton eddig baromi jó volt LB-ben. A secondarynk is tetszik, a két kezdő CB-nk sérülés miatt nem játszott még, de nélkülük is megoldottuk eddig szépen. Ja ha már Saints, nemtom ki mennyire emlékszik még a bounty-botrányra, a szánalmas indokok, aztán a szánalmas eltiltások, vérlázító volt az egész. Na most erre Goodell is rájött, és beajánlotta Vilmának ( akit egész évre eltiltott, csak pechjére Vilma bíróságra vitte az ügyet ), hogy csak 8 meccs lesz az eltiltás, ha nem bolygatja tovább az ügyet...picit vicces ez az egész :D De mindegy, erről már írtam itt.

Aki még tetszett most, az a Jags, egy 2pontossal megverték a végén a Giantset :D Fejlődött sokat Gabbert, MoJo pótlására is van egy jó futójuk, sokat fejlődtek a recieverek, és még Blackmon nem is játszott. A Giants-nél meg a gyengülés ellenére tetszik a WR-sor, és a D-line továbbra is hihetetlen.

Peyton Manning-re voltam még kíváncsi, nem sokat mutatott, dobott egy IC-t :D Tebow szintén :D Igazából nem nagyon érdemes szerintem ezekkel foglalkozni most, itt mindenki azt a csapatrészt és főleg azokat az embereket próbálgatja, akik újak, vagy nem biztos a helyük a rosteren, stb, az eredmények abszolút nem érdekesek, pl nálunk most a Pats ellen a 4. számú QB-nk játszotta a legtöbbet, kb ilyen komoly az egész.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.11. 14:24:25

howard trade előtt miért volt a legkisebb odds a lakersnek? :D Nash ennyit dobott?
Azt,ogy DH érkezése után az övék a legkisebb azt megértem.

Amúgy örülök Howardnak, ő sem 100as agyilag ,de Bynumot én nem bírtam annyira, menjen csak Phillybe szórja a 3masokat :D
currahee
Jugador d'estrella

2012.08.11. 13:50:16

nézi valaki NFL-ben az előszezon meccseit??
ha esetleg igen érdekelnének saját benyomásaitok, észre vételeitek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.11. 03:50:37

John Hollinger (ESPN) információi szerint az üzletet Alex Martins, a vezérigazgató csinálta, nem az új GM, Rob Hennigan ez hozzá tartozik.

Szimpi volt az új GM, kezdte hogy elküldte a fél vezetést, majd elgé tökös volt a Howard témában is, lehet ő csinálta, de abszolút nem látom benne a logikát.

Ezen azért felkacagtam :D
Marv Albert ‏@NotMarvAlbert
BREAKING: Dwight Howard requests trade back to Orlando, misses home.

Kép

"I get an opportunity to learn from the best; Kobe Bryant." - Dwight Howard
"Kobe is going to be Kobe. There is no stopping that." - Actual Dwight Howard quote.

Na majd ezt meglátjuk, tényleg ahogy Game is írta marad a támadópattanó :D

(Egész végig azon sírt, hogy pl nem megy az OKC-hez mert nem ő lenne a legnagyobb sztár.....Mondjuk ugye azóta eltelt egy kis idő, s nála nem lehet tudni, éppen mi az elképzelése, lehet nincs is neki :D )

2013 Nba championship odds:
Before Howard trade:
Sixers 40/1
Pacers 20/1
Celtics 20/1
Clippers 18/1
Dallas 14/1
Spurs 10/1
Bulls 6/1
OKC 5/1
Miami 11/4

Lakers 10/1

2013 Nba championship odds:
after Howard trade
Sixers 25/1
Pacers 25/1
Celtics 25/1
Clippers 18/1
Dallas 18/1
Spurs 14/1
Bulls 9/1
OKC 11/2
Lakers 3/1
Miami 5/2

When including Howard's expected maximum contract, the Lakers will have approximately $92 million committed to just six players.

Nézve Iguodala nyilatkozatát, persze vérprofik ezek a srácok, s ha azt mondják ide kell menni akkor oda kell menni,de azért úgy láttam rajta hogy nem egyszerű otthagyni Philadelphiát.Játéka is mindig szimpatikus volt, jót húzz vele a Denver.

Hennigan is nyilatkozott, elmondta a szokásos pr szöveget, hogy új csapat, meg olyan emberek, akik éhesek a sikerre meg végül is jó ez a Magicknek :lol: Hát hogyne....A legfurább tényleg az, hogy se Gasolt se Bynumot nem tudták elhozni, csak a hulladékot, s amit Game is írt, elég mókás lesz ott a kezdő magasállomány.Nagyon csalódott vagyok továbbra is.....De majd Nelsont behúzom fantasyba :P Ő maradt egyedül aki ebben a csapatban majd használható lesz ténylegesen.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.08.11. 03:13:32

Bob_Marley írta: Nem Bynumot képzeltem volna el hanem Howardot a Sixersben

Azért van itt még 1-2 használható emberke.Blatcheből talán valahol lesz játékos, Kenyon Martin padról pár pattanóra jó, Delfino szerintem ezután az olimpia után megérdemelne, Pietrus azért még valamennyire használható ha térdei is úgy akarják, Barbosa-Meeks tűzerőnek jó lehet, T-Mac meg szintén pár pontra 1-2 assistra jó ha a háta is úgy akarja
Miért emlékeztem Bynum-ra? Na mindegy :D

Csak azért emeltem ki T-Mac-et, mert őt bírom, a többieket nem :)
Eazzy írta: Én tényleg Hardent tudnám elképzelni mint a kirakós utolsó darabja jövő nyáron.
Harden brutális fit lenne ide. Helyében én is elgondolkodnék, hogy aláírjak max-ért Philly-be.

Amikor először olvastam a cseréről, egy enyhe hányinger jött rám.

Na, de akkor komolyan, kezdjük a "mellékszereplőkkel":
1. Nuggets: nálam a csere legnagyobb nyertesei. Afflalo korrekt játékos, de Igoudala felé billen a kacsacsőr, Harrington meg kb. csak teher volt. Igu - Gallo nagyon jól hangzik, az olasz miatt amúgy is szurkoltam a Denver-nek, de most még jobban oda fogok rájuk figyelni, erős ez a keret, sima PO. Osztályzat: 5.
2. 76ers: már egy ideje pletykálták, hogy Igu-t cserélnék, szerintem ennél jobb értéket nem kaphattak volna érte. Bynum szerintem nagyon jó lesz Philly-ben, végre kiléphet Kobe árnyékából, egy 23/12-re simán képes lesz. Since 1980, centers with a better career PER than Andrew Bynum thru age 24: Shaq, Hakeem, Zo, Dwight, Yao. That's it. És nem tartom elképzelhetetlennek, hogy hosszabbítani fog. Harkless és Vucevic szerintem nem akkora veszteség, J-Rich pedig még valamennyire még használható is. Ha Holiday és Turner normálisan fejlődik, akkor nem lehet baj. Osztályzat: 4.

És akkor jöjjenek a csere "főszereplői":
3. LAL: részükről egyértelmű deal, kb. Bynum for Howard. És egy rossz szerződést sem kellett benyelniük. Nevek alapján bőven bajnokesélyes banda, de mi lesz a chemistry-vel? Visszavesz-e Kobe? Ki lesz az edző? Támadásban ok, hogy Bynum > Howard, de szerintem jobban fognak járni, hogy DH kevésbé labdaigényes, neki majd maradnak Kobe dobásai után a lepattanók :mrgreen: Viszont védekezésben mondani sem kell, hogy DH > AB, Superman védekezése kelleni is fog Nash és Kobe mellé. When including Howard's expected maximum contract, the Lakers will have approximately $92 million committed to just six players. Osztályzat: egyelőre úgy néz ki, hogy 5.
4. Magic: ez mi volt? A Nets csomagja egyértelműen jobb volt. Az alap Turkoglu borzasztó szerződésének a kipucolása lett volna és/vagy fiatal tehetségek/lottery pick szerzése. Aztán igazából egyik sem jött össze, pedig ők adták a legnagyobb értéket. És akkor maradt egy Nelson - Afflalo - Türk - Harrington - Pig Baby kezdő, a frontcourt-on azért visítok a röhögéstől :lol: Egyébként nem lepődnék meg, ha övék lenne jövőre az 1/1... Osztályzat: mivel jó szívem van és nem akarom megbuktatni a GM-et, 2.

:mrgreen:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.08.10. 22:32:44

Azért ez nem kis meglepetés volt számomra, előző hetek? uborka hírei után Howard érkezése. Örülök, mert ha betlizik akkor hoz olyant mint Bynum. Bynumban én rájátszásban nagyon csalódtam, fejben nagyon elfáradt a fontos meccsekre, ebben Howard úgymond viccesen erősebb ott fent, tudja mikor kell nagyon. Elképesztő játékos, és milyen kiszolgálói lesznek. Az, hogy favoritok vagyunk, aki azt állítja, annak grat. Messze nem favorit ez a csapat, van egy brutál erős kezdő, de az edzői poszt, cserepad az messze messze talán a leggyengébbek egyike. Én úgy gondolom a kemisztrinél dőlhet el, mennyire lesz sikeres ez a csapat, ha Kobe-Nash és még ide venném Gasolt is működni fog, Howardnak megmondják a tutit, ha kezdene hisztizni. Amúgy is, miért hisztizne, itt minden adott most, egy bajnoki címhez. Dejó lesz ez, de jó. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése