Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az első része jó meglátás.Initom írta:ez az ember csak ott lehet edző ahol éhesek a sikerre,és annak érdekében feladnak mindent. Ne aggódj ,nem hiába nem hívja az arsenal,barca,mu,dortmund,bayern.
Elfogultság, első benyomás és szimpátia alapján. És a Real miatt.REMY írta:előbb nyerje meg és mindenki boldog lesz![]()
Amúgy érdekes nálam ez a szimpátia ezen a téren. Szeretem a nagyképű embereket. Pl CR, Mourinho, Bolt
Viszont van akiket meg nem. Balotelli, Hamilton
nem tudom mi alapján választom őket. NEM nem a Real miatt. CR-t és Mourinhot is a Real előtt már megkedveltem. Úgyhogy nem a Real miatt szimpatizálok velük.
Akkor még nem is Real szurkoló voltálREMY írta:előbb nyerje meg és mindenki boldog lesz![]()
Amúgy érdekes nálam ez a szimpátia ezen a téren. Szeretem a nagyképű embereket. Pl CR, Mourinho, Bolt
Viszont van akiket meg nem. Balotelli, Hamilton
nem tudom mi alapján választom őket. NEM nem a Real miatt. CR-t és Mourinhot is a Real előtt már megkedveltem. Úgyhogy nem a Real miatt szimpatizálok velük.
sok benn a "ha" nem?REMY írta:Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha Pep karrierje lenne ennyire eredményes és ugyan ezt az utat járta volna be aztán titeket edzene és lenyilatkozna egy ilyet akkor arról mi lenne a véleményetek.
Valóban: különlegesen nagyképű, amivel egyetlen a nagy edzők között. Egyébként a részéről ez "csak" irónia, ebben biztos vagyok, ami speciel egy általam nagyon kedvelt tulajdonság. A nagyképűsége egyáltalán nem zavar, inkább az, h nem tud veszíteni, aztán ezt még szánalmasan próbálja magyarázni, ezt pedig átveszi aktuális csapata is.REMY írta:ez azért viccescsababarca írta: Semmiben sem különleges,és semmiben sem egyetlen.
Benne van a hozzászólásodban.ab1daL írta:„Szerethetnek vagy sem, de akkor is én vagyok az egyetlen edző a világon, aki a három legfontosabb ligában is bajnok lett. Ezért úgy gondolom, az embereknek A különleges helyett inkább Az egyetlennek kellene szólítaniuk" – nyilatkozta a 49 éves portugál tréner, aki A különleges (The Special One) névvel saját magát illette még akkor, amikor a Portótól a Cheslea-hez szerződött. Ezt később a brit sajtó át is vette.
Mi lesz itt ha ez megnyeri a BL-t ne adj isten a Madriddal..
nem értem ilyen nyilatkozat után hogy lehet még állást foglalni mellette?REMY írta:Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha Pep karrierje lenne ennyire eredményes és ugyan ezt az utat járta volna be aztán titeket edzene és lenyilatkozna egy ilyet akkor arról mi lenne a véleményetek.
Igen. Nem szeretem a beképzelt, nagyképű embereket. HA Pep ilyet nyilatkozna, ugyanez lenne a véleményem. De hát folytassa csak a Special Five, idén visszajutott a Depor az élvonalba, szóval mennie kell La Corunaba, nehogy megint atrocitás érje!REMY írta:nem értettedab1daL írta:Ott bukik a sztori, hogy Pep nem nyilatkozna ilyet. Bár csak álszentségből, de hát akkor is..![]()
HA lenyilatkozna és titeket edzene akkor is így reagálnátok rá?
ez azért viccescsababarca írta: Semmiben sem különleges,és semmiben sem egyetlen.
szerencsére nem kell ezt soha megtudnunk.REMY írta:Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha Pep karrierje lenne ennyire eredményes és ugyan ezt az utat járta volna be aztán titeket edzene és lenyilatkozna egy ilyet akkor arról mi lenne a véleményetek.
nem értettedab1daL írta:Ott bukik a sztori, hogy Pep nem nyilatkozna ilyet. Bár csak álszentségből, de hát akkor is..
tényleg nem tudom mit követ még el annak érdekében, h megutálják ennél is jobban... az egyetlen? aki a ...... nevet kiérdemli... bocs mindenkitől de ez az ember ezt hozza ki... egyszerűen nem lehet ilyet tisztelni....ab1daL írta:„Szerethetnek vagy sem, de akkor is én vagyok az egyetlen edző a világon, aki a három legfontosabb ligában is bajnok lett. Ezért úgy gondolom, az embereknek A különleges helyett inkább Az egyetlennek kellene szólítaniuk" – nyilatkozta a 49 éves portugál tréner, aki A különleges (The Special One) névvel saját magát illette még akkor, amikor a Portótól a Cheslea-hez szerződött. Ezt később a brit sajtó át is vette.
Mi lesz itt ha ez megnyeri a BL-t ne adj isten a Madriddal..
Van benne vmiSanama írta:
ezek szerint Torghelle Sanyi sincs rászorulva, róla sem nyilatkoznak. Az ilyen nevetséges indokokat szerintem hagyhatnánk
Nem arról van szó, hogy CR nem érdemelné meg az aranylabdát és úgy nyilatkozgatnak róla.
ezek szerint Torghelle Sanyi sincs rászorulva, róla sem nyilatkoznak. Az ilyen nevetséges indokokat szerintem hagyhatnánkBarcaman1993 írta:Sztem csak meg kell nézni 1 meccset és hamar világossá válik minden...Sanama írta:Evidens, hogy aki nem szereti a Barcat, az CR-re szavaz, aki meg igen, az MessireRitka az olyan realos aki tisztán látja,hogy Messi a jobb
![]()
![]()
(viccet érteni)
Kinek mi tetszik, ennyi.
És az se véletlen, hogy a nagyokosok minden nap lenyilatkoznak "egy Ronaldo aranylabdát", míg Messiről szinte csak szökőévente. Nem hiszem, hogy Messi rá lenne szorulva az ilyen nyilatkozatokra...
Sztem csak meg kell nézni 1 meccset és hamar világossá válik minden...Sanama írta:Evidens, hogy aki nem szereti a Barcat, az CR-re szavaz, aki meg igen, az MessireRitka az olyan realos aki tisztán látja,hogy Messi a jobb
![]()
![]()
(viccet érteni)
Kinek mi tetszik, ennyi.
Bocsáss meg uram'!! Én azt hittem hogy egy barca szurkoló kifejezheti a véleményét.Ezek szerint tévedtem,mostmár köszönöm azért megértésedet és azt ahogyan "cinikusan" reagáltál.A ténykedésemel kapcsolatban, pedig abban a topicban leírtam a véleményemet, ahogyan én látom a csapat erősitését.Ezzel valaki egyetért, valaki pedig nem és ennyi.Alpári módon nem szeretek beszélgetni, mert úgy gondolom hogy ez egy kultúrált fórum, ahhoz hogy az ember olyan módon beszélgessen mássokal. Az aláirásomat pedig megváltoztattam a kedvedért, remélem mostmár tetszeni fog.socio66 írta: de hát ilyen aláírással, meg látva az igazolás topikos ténykedésedet, nyilvánvalóan fölösleges beszélnem.[/color]
Azért ezt áruld már el, hogy miért is? Messinél jelenleg a világon senki nincs jobb cselező. Látom odaírtad, hogy a Mu-ban, de az mikor is volt? Itt a téma nem 3-4 évvel ezelőtti Ronaldora és Messire vonatkozik. És hát Ronaldo cselei... Az erőltetett, izzadságszagú cseleivel, meg az egyhelyben biciklicseleivel, meg a teljesen fölösleges és haszontalan trükkjeivel nem értem, hogy miért jobb, mint Messi...shutterisland írta:
mi az, amiben egyértelműen jobb a portugál ?
- cselezés (sokkal színesebb, sokrétűbb a repertoárja, de mondjuk ezeknek a 90%-át csak a MU-s korszakban láthattuk, és nagy részük haszontalan, csak lassító tényező, viszont szép.)
- gyorsabb (hosszabb távon)
nem unod még?shutterisland írta:szerintem sem különösebben komplettebb ronaldo mint messi.