Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
recrea
Llegenda del Barça

2012.08.13. 22:38:24

Initom írta:ez az ember csak ott lehet edző ahol éhesek a sikerre,és annak érdekében feladnak mindent. Ne aggódj ,nem hiába nem hívja az arsenal,barca,mu,dortmund,bayern.
Az első része jó meglátás.
Ezen csapatok közül kb. egy tudná/akarhatná őt megfizetni.
recrea
Llegenda del Barça

2012.08.13. 22:35:46

REMY írta:előbb nyerje meg és mindenki boldog lesz :D
Amúgy érdekes nálam ez a szimpátia ezen a téren. Szeretem a nagyképű embereket. Pl CR, Mourinho, Bolt

Viszont van akiket meg nem. Balotelli, Hamilton

nem tudom mi alapján választom őket. NEM nem a Real miatt. CR-t és Mourinhot is a Real előtt már megkedveltem. Úgyhogy nem a Real miatt szimpatizálok velük.
Elfogultság, első benyomás és szimpátia alapján. És a Real miatt.
:P
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.13. 22:35:28

REMY írta:előbb nyerje meg és mindenki boldog lesz :D
Amúgy érdekes nálam ez a szimpátia ezen a téren. Szeretem a nagyképű embereket. Pl CR, Mourinho, Bolt

nem tudom mi alapján választom őket. NEM nem a Real miatt. CR-t és Mourinhot is a Real előtt már megkedveltem. Úgyhogy nem a Real miatt szimpatizálok velük.
Akkor még nem is Real szurkoló voltál :mrgreen:
Amógy Hamiltonnál nem is vettem észre, h nagyképű lenne. Nem annyira követem az f1t, h lesem a nyilatkozatokat, de ez most meglepett :)
REMY
Madridista

2012.08.13. 22:33:14

előbb nyerje meg és mindenki boldog lesz :D

Initom
Entrenador del Barça

2012.08.13. 22:30:59

REMY írta:Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha Pep karrierje lenne ennyire eredményes és ugyan ezt az utat járta volna be aztán titeket edzene és lenyilatkozna egy ilyet akkor arról mi lenne a véleményetek.
sok benn a "ha" nem? :) meg az és.

Hogy tudod ezek után védeni? Úgy hogy elhárítod,eltereled a témát.

Hatalmas edző,de egy patkány.
Amit állítasz az soha nem fog történni,mivel ide ilyen ember nem jöhet. Perez akarta mindenképpen megverni a barcát, Mou volt az utolsó esélye.
Nem számít a madridnál,hogy földbe tiporja az edzője az ellenfelet...az hagyján MÉG A SAJÁT CSAPATÁT is megalázza,azzal ahogy viselkedik.

ez az ember csak ott lehet edző ahol éhesek a sikerre,és annak érdekében feladnak mindent. Ne aggódj ,nem hiába nem hívja az arsenal,barca,mu,dortmund,bayern.
Megjegyzem ha nem Perez az elnök akkor ő most nem lehetne ott.

szerintem ő minden baj forrása(perez). Én barcásként visszasírom a régi reált.
Abi & Tito
recrea
Llegenda del Barça

2012.08.13. 22:27:36

REMY írta:
csababarca írta: Semmiben sem különleges,és semmiben sem egyetlen.
ez azért vicces :lol:
Valóban: különlegesen nagyképű, amivel egyetlen a nagy edzők között. Egyébként a részéről ez "csak" irónia, ebben biztos vagyok, ami speciel egy általam nagyon kedvelt tulajdonság. A nagyképűsége egyáltalán nem zavar, inkább az, h nem tud veszíteni, aztán ezt még szánalmasan próbálja magyarázni, ezt pedig átveszi aktuális csapata is.

Mi utáljuk ezek miatt, madridék meg tapsolnak neki.
ab1daL írta:„Szerethetnek vagy sem, de akkor is én vagyok az egyetlen edző a világon, aki a három legfontosabb ligában is bajnok lett. Ezért úgy gondolom, az embereknek A különleges helyett inkább Az egyetlennek kellene szólítaniuk" – nyilatkozta a 49 éves portugál tréner, aki A különleges (The Special One) névvel saját magát illette még akkor, amikor a Portótól a Cheslea-hez szerződött. Ezt később a brit sajtó át is vette.

Mi lesz itt ha ez megnyeri a BL-t ne adj isten a Madriddal..
Benne van a hozzászólásodban. :D
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.13. 22:22:12

REMY írta:Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha Pep karrierje lenne ennyire eredményes és ugyan ezt az utat járta volna be aztán titeket edzene és lenyilatkozna egy ilyet akkor arról mi lenne a véleményetek.
nem értem ilyen nyilatkozat után hogy lehet még állást foglalni mellette?
még akkor is ha Madridista vagy...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.13. 22:09:39

REMY írta:
ab1daL írta:Ott bukik a sztori, hogy Pep nem nyilatkozna ilyet. Bár csak álszentségből, de hát akkor is..
nem értetted :D

HA lenyilatkozna és titeket edzene akkor is így reagálnátok rá?
Igen. Nem szeretem a beképzelt, nagyképű embereket. HA Pep ilyet nyilatkozna, ugyanez lenne a véleményem. De hát folytassa csak a Special Five, idén visszajutott a Depor az élvonalba, szóval mennie kell La Corunaba, nehogy megint atrocitás érje! :(
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
REMY
Madridista

2012.08.13. 22:04:37

csababarca írta: Semmiben sem különleges,és semmiben sem egyetlen.
ez azért vicces :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.08.13. 22:00:38

szerencsére nem kell ezt soha megtudnunk.
Ráadásul Pep sem az az eredménytelen edző,plusz kb senki nem nyilatkozna ilyet,nemhogy Pep.

Ez az ember beteg,frusztrált. van egy magyar akihez nagyon hasonlít az egész ember,de nem politizálok inkább.
Nem azzal van baj,hogy így gondolja,hanem még hangoztatja is.
Semmiben sem különleges,és semmiben sem egyetlen. jó lenne ha valaki beleverné ez a buta fejébe,szó szerint.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
REMY
Madridista

2012.08.13. 22:00:35

ab1daL írta:Ott bukik a sztori, hogy Pep nem nyilatkozna ilyet. Bár csak álszentségből, de hát akkor is..
nem értetted :D

HA lenyilatkozna és titeket edzene akkor is így reagálnátok rá?
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.13. 21:59:04

Ott bukik a sztori, hogy Pep nem nyilatkozna ilyet. Bár csak álszentségből, de hát akkor is..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
REMY
Madridista

2012.08.13. 21:49:17

Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy ha Pep karrierje lenne ennyire eredményes és ugyan ezt az utat járta volna be aztán titeket edzene és lenyilatkozna egy ilyet akkor arról mi lenne a véleményetek.
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.13. 21:44:24

ab1daL írta:„Szerethetnek vagy sem, de akkor is én vagyok az egyetlen edző a világon, aki a három legfontosabb ligában is bajnok lett. Ezért úgy gondolom, az embereknek A különleges helyett inkább Az egyetlennek kellene szólítaniuk" – nyilatkozta a 49 éves portugál tréner, aki A különleges (The Special One) névvel saját magát illette még akkor, amikor a Portótól a Cheslea-hez szerződött. Ezt később a brit sajtó át is vette.

tényleg nem tudom mit követ még el annak érdekében, h megutálják ennél is jobban... az egyetlen? aki a ...... nevet kiérdemli... bocs mindenkitől de ez az ember ezt hozza ki... egyszerűen nem lehet ilyet tisztelni....
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.13. 21:34:15

„Szerethetnek vagy sem, de akkor is én vagyok az egyetlen edző a világon, aki a három legfontosabb ligában is bajnok lett. Ezért úgy gondolom, az embereknek A különleges helyett inkább Az egyetlennek kellene szólítaniuk" – nyilatkozta a 49 éves portugál tréner, aki A különleges (The Special One) névvel saját magát illette még akkor, amikor a Portótól a Cheslea-hez szerződött. Ezt később a brit sajtó át is vette.

Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.13. 14:12:02

Sanama írta:
ezek szerint Torghelle Sanyi sincs rászorulva, róla sem nyilatkoznak. Az ilyen nevetséges indokokat szerintem hagyhatnánk
Nem arról van szó, hogy CR nem érdemelné meg az aranylabdát és úgy nyilatkozgatnak róla.
Van benne vmi :D, de nem erre akartam kilyukadni. Most nem azért, de az elmúlt 3 évben Messi mikor nyert úgy aranylabdát, hogy előtte egész évben arról szajkóztak, hogy szerinte Messinek kell kapnia? 1-2 nyilatkozat mindig van, de ilyen, hogy minden héten zsák számra jönnek ezek a nyilatkozatok, ilyen nem volt. Azt meg egy kicsit erőltetettnek érzem, hogy vkit úgy próbálnak előnyhöz juttatni, hogy róla szajkóznak egyfolytában.

És csak ismétlem tudom magam. Kapcsoljuk be a TV-t nézzünk meg 1 Real és 1 Barca meccset és egyértelművé válik minden.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.13. 14:01:41

Barcaman1993 írta:
Sanama írta:Evidens, hogy aki nem szereti a Barcat, az CR-re szavaz, aki meg igen, az Messire :D Ritka az olyan realos aki tisztán látja,hogy Messi a jobb :twisted: :twisted: :twisted: (viccet érteni)

Kinek mi tetszik, ennyi.
Sztem csak meg kell nézni 1 meccset és hamar világossá válik minden...
És az se véletlen, hogy a nagyokosok minden nap lenyilatkoznak "egy Ronaldo aranylabdát", míg Messiről szinte csak szökőévente. Nem hiszem, hogy Messi rá lenne szorulva az ilyen nyilatkozatokra...
ezek szerint Torghelle Sanyi sincs rászorulva, róla sem nyilatkoznak. Az ilyen nevetséges indokokat szerintem hagyhatnánk
Nem arról van szó, hogy CR nem érdemelné meg az aranylabdát és úgy nyilatkozgatnak róla.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.13. 13:56:01

Sanama írta:Evidens, hogy aki nem szereti a Barcat, az CR-re szavaz, aki meg igen, az Messire :D Ritka az olyan realos aki tisztán látja,hogy Messi a jobb :twisted: :twisted: :twisted: (viccet érteni)

Kinek mi tetszik, ennyi.
Sztem csak meg kell nézni 1 meccset és hamar világossá válik minden...
És az se véletlen, hogy a nagyokosok minden nap lenyilatkoznak "egy Ronaldo aranylabdát", míg Messiről szinte csak szökőévente. Nem hiszem, hogy Messi rá lenne szorulva az ilyen nyilatkozatokra...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
K900
Jugador d'estrella

2012.08.13. 13:47:54

socio66 írta: de hát ilyen aláírással, meg látva az igazolás topikos ténykedésedet, nyilvánvalóan fölösleges beszélnem.[/color]
Bocsáss meg uram'!! Én azt hittem hogy egy barca szurkoló kifejezheti a véleményét.Ezek szerint tévedtem,mostmár köszönöm azért megértésedet és azt ahogyan "cinikusan" reagáltál.A ténykedésemel kapcsolatban, pedig abban a topicban leírtam a véleményemet, ahogyan én látom a csapat erősitését.Ezzel valaki egyetért, valaki pedig nem és ennyi.Alpári módon nem szeretek beszélgetni, mert úgy gondolom hogy ez egy kultúrált fórum, ahhoz hogy az ember olyan módon beszélgessen mássokal. Az aláirásomat pedig megváltoztattam a kedvedért, remélem mostmár tetszeni fog. :x Ahogy téged idézelek többről felesleges beszélni. :idea: Béke. :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára K900 2012.08.13. 14:04:43-kor.
Horthy Gabi:"Madridban akkor szokták a legtöbb kávét főzni, hogyha a barcelona ott jár."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.13. 13:43:04

szerintem meg Torghelle Sanyi mindkettőnél jobb, hagyjuk már abba.

Nálam egyébként egyikük sem, még csak meg sem közelíti Ronaldinhot, de ez meg már kicsit eltér a topiktól :P

Evidens, hogy aki nem szereti a Barcat, az CR-re szavaz, aki meg igen, az Messire :D Ritka az olyan realos aki tisztán látja,hogy Messi a jobb :twisted: :twisted: :twisted: (viccet érteni)

Kinek mi tetszik, ennyi.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2012.08.13. 13:38:48

Hogy ki a jobb,ezen lehetne vitatkozni ezer évig...Az egész világ ezen vitatkozik...De igazából kb lényegetelen...Két kiváló játékos,a korszakuk legjobbjai...Néha egyiknek jön ki jobban a lépés, néha másiknak...Azért ők is csak emberek...És ne feledjük,hogy nem csak rajtuk,a körülöttük lévő csapaton is múlik...Mert pl ha nem kapnak labdát,akkor mind1...

Ha azt nézzük,hogy ki a hasznosabb a csapatában,kit nem lehetne pórolni,akkor nincs is miről beszélni...Messi...Ronaldo pótolható lenne,igaz nehezen de meg lehetne oldani...

-Ronaldo berúgja szabadrúgásból,sokan mondják,igen 5%ban...A többit a fagyiárusok szedik össze a stadionon kívülről...Ha más rúgná helyette,és nem álandóan ő álna oda,tuti ugyan ennyi bemenne...

-Sok gólt lő,de kérdés,és ez már sokszor megfogalmazódott bennem,hogyha nem lenne ennyira marha önző az esetek 80%ában,akkor hány gólt érne el belőle a madrid...Szal alapvonalról azért illik passzolni...ÉS kérdőjel,okés rúg 60gólt,de hány gól lenne,ha egy szintén klasszis játszana a helyén,mert ha ő nem lenne akkor tuti lenne vki más sztár,pl Aguero,Falcao...(Igen Ronaldo nem csatár kp,de kb azt játszik,és tegyük fel kicsit más szisztémában ez lenne...)Szal akkor hány gól lenne...Jó kérdés nyílván...A zsenialitás nem csak a gólszerzésben nyílvánul meg,ne feledjük...

ÉS akkor ott van Leo:
-73gól
-több mint 30 gólpassz
Ez mind okés,jobb ezekben mint Ronaldo...De a lényeg nem ez...Hanem hogy ő rengetegszer a játék szervezésében is a legfontosabb elem...Ha jól megnéznénk,sok olyan gólunk volt,ahol Messi rakta bele azt a pici pluszt...Lehet akár 4 érintéssel a gól előtt,deha az nincs tuti gól sincs...
-És amiben még sokkal jobb,ember nem passzol jobban nála,úgy lát a pályán...Még Xavit is megveri ebben sztem...

Igazából Messi sokkal komplettebb,hasznosabb jatékos mint Ronaldo...Ronaldo egy remek képességű játékos,egy korszakalkotó futbalista,de semmi több...Messi meg egy zseni...Azért lehet itt Boltokra hivatkozni,de a labdarúgáshoz értő,NEM MADRID szurkoló edzők,szakemberek,nem is értik ezt az összehasonlítást...Nem véletelen...Egy nem lehet,kettő nem is szabad összehasonlítani a 2 embert...Teljesen más a karakterük...Deha mégis belemegyünk,márpedig mindenki ezt teszi,ott a kérdés,melyik játékos hasznosabb a csapatának,melyik kulcsfontosságúbb a csapata játékához...Itt meg nincs miről beszélni...Ha vki kicsit is látja a játékot,tudja a választ,akármilyen szurkoló...Ettől függetlenü tény,2korszakalkotó futbalistáról van szó,de Leo más dimenzió...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.08.13. 13:35:26

shutterisland írta:
mi az, amiben egyértelműen jobb a portugál ?

- cselezés (sokkal színesebb, sokrétűbb a repertoárja, de mondjuk ezeknek a 90%-át csak a MU-s korszakban láthattuk, és nagy részük haszontalan, csak lassító tényező, viszont szép.)
- gyorsabb (hosszabb távon)
Azért ezt áruld már el, hogy miért is? Messinél jelenleg a világon senki nincs jobb cselező. Látom odaírtad, hogy a Mu-ban, de az mikor is volt? Itt a téma nem 3-4 évvel ezelőtti Ronaldora és Messire vonatkozik. És hát Ronaldo cselei... Az erőltetett, izzadságszagú cseleivel, meg az egyhelyben biciklicseleivel, meg a teljesen fölösleges és haszontalan trükkjeivel nem értem, hogy miért jobb, mint Messi...

Aztán a gyorsaságosat sem értem. Ez nem 100m síkfutás döntője (amiben minden bizonnyal Ronaldo simán nyerne), de ha Messi bárkivel versenyt fut én nem igazán láttam veszíteni, vagy csak nagyon ritkán. De ezt Ronaldotól is láttuk már jópárszor.

Úgy dióhéjban ezzel nem értettem egyet.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.08.13. 13:34:34

nem én hoztam fel a témát sem tegnap, sem ma.
de várom, hogy hány hozzászólásban említettem ronaldot meg messit mondjuk március óta.
egyre emlékszem áprilisból, az is aranylabda.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.13. 13:25:39

shutterisland írta:szerintem sem különösebben komplettebb ronaldo mint messi.
nem unod még? :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2012.08.13. 13:21:56

fölösleges ennyire belemenni, felhoztál egy hülye érvet, aminek pár éve még volt némi alapja, de ma már abszolút nem, erre csak az utóbbi évből mondtam három példát, de korábbról lehetett volna sokkal többet is.
de hát ilyen aláírással, meg látva az igazolás topikos ténykedésedet, nyilvánvalóan fölösleges beszélnem.
Válasz küldése