Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagyon faja, a szövegen kívülRég nem készítettem már siget, de ma kedvet kaptam hozzá.
Bocsánat, hogy belemásztam a lelkedbe. Nem tudom melyik szó nem tetszik.
Bocsánat, hogy belemásztam a lelkedbe. Nem tudom melyik szó nem tetszik.vuvu írta:igaz, nem vettem észre, bár kedvesebben is lehetne fogalmazniElég érdekesen néz ki, hogy a feje szürke a kezei meg nem...
igaz, nem vettem észre, bár kedvesebben is lehetne fogalmazniElég érdekesen néz ki, hogy a feje szürke a kezei meg nem...
Elég érdekesen néz ki, hogy a feje szürke a kezei meg nem...vuvu írta:
szerintem kafa lett![]()
![]()
Elég minimál dizájn de jól néz ki. Nekem a felirat nem tetszik, arra próbálnék valami más elrendezést és kevésbé éleset. Bár én nem vagyok mesterS.Agüero írta:Victor, te mint nagy ps mester, találsz benne hibát?Tesóm csinálta az előbb.
Én egy óriásit találtam.MAGÁT AZ EMBERT. :DDDS.Agüero írta:Victor, te mint nagy ps mester, találsz benne hibát?Tesóm csinálta az előbb.
1-2 kisebb változtatással (a háttérben a szöveg ha homályos lenne, és kicsit fényesebb) + a Ronaldo szöveg más színű akkor majdnem perfektVictor, te mint nagy ps mester, találsz benne hibát? Very Happy Tesóm csinálta az előbb.
nyaaa, most miért nem?puszillak! Smile
na jó, nem
nincs mit, használd egészséggelMégegyszer köszi szépen mindkettőt Dancing
puszillak!vuvu írta:egy siget kérnék a következő szereplőkkel:
Császár Gábor-Zubai Szabolcs-Nagy László
![]()
eddig ezzel a hülye renderrel szabakodtamHa nem sok egy napra, akkor ebből a képből kérnék egy avatart, valamilyen sötét tónusú háttérrel.
és kitől kéreD?Előre is kösziR
Ugyan, Kérlek! Imádom!vuvu írta:remélem nem baj, hogy kapott kis effektet isEzt a képet méretezné valaki avának nekem? Előre is köszönöm. Wink![]()
remélem nem baj, hogy kapott kis effektet isEzt a képet méretezné valaki avának nekem? Előre is köszönöm. Wink
Két verziót csináltam. Az egyiket a Te elképzelésed szerint (sz*r is lettA háttér már bonyolultabb. Laughing Stílusra, színvilágra valami hasonlót szeretnék: kép
egy siget kérnék a következő szereplőkkel:
Császár Gábor-Zubai Szabolcs-Nagy László
mester nem vagyok, de:Sziasztok, valamelyik mester tudna nekem csinálni egy Tito Vilanovás avatart?
hamarosanA lényeg tehát egy Barca-címer lenne középen, körülötte pedig néhány játékos, főleg fejre/felsőtestre koncentrálva.