Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem ő nem jár könyvtárbaredlions írta: Bemegy a könyvtárba, egyéb helyre és újra itt van....
Szerintem az elöző tiltás is rátett egy lapáttal. Lesz még vele gondunk...Z. Iván írta:Nem nagyon értem Áki hogyan tiltotta a gyereket...nem volt nyoma![]()
De nem is dinamikus az IP-je, szóval nem lesz gond vele elvileg. Tiltva
Elton vagyok? Na és... Nekem csak a személyeskedéssel van bajom... :SCharlie írta:Red,okés hogy megpróbálod megoldani a problémát,de ate is beletartozol,aztán nem téged illetett kedves jelzőkkel.Nem mintha érdekelne minek hord el,ahogy Téged sem szerintem,de ne nyalj már csontig neki léccíves.B U Z I K-ba
C.
te is beletartozol,aztán nem téged illetett kedves jelzőkkel.Nem mintha érdekelne minek hord el,ahogy Téged sem szerintem,de ne nyalj már csontig neki léccíves.B U Z I K-ba
Ya és Badinak üzeni még antimarquez,hogy Motta egy fos.antimarquez írta:Enrique írta:
Ki is mondta, hogy Marquez egy senkiházi?? Shocked
Jól rácáfolt a mexikói, helyes. Cool
...nem akarok árulkodni Embarassed Razz , de Szabolcs és Torres barátunk volt! Wink Cool
Na megint én vagyok!!! Szabolcs!!! Szt hittétek kitilthattok kis B U Z I K!!! MArquez akkor is egy senkiházi véletlenűl belötte!!! egy nyomorék!!! az egésuz védelmet ki kell cserélni!!! Kivéve Puyol!!! Oda kell embereket venni!!! Akárkit, igaza volt Torresnek atz ajaxból , vagy az anderlechtből Kompanyt, vagy még szóba jöhet gallas is!! Marquezt meg bellettit meg sylvinhot meg Giot adjuk el, ha meg nem kell senkinek, akkor B keret, vagy inkább zavarjuk el mert kár fizetni iylan nyomorékokat!!! Az elörejáték meg, és a Barca lenne alegjobb csapat, ha a védelem is jó lenne!!! JA és főleg a legnagyobb baj, hogy Valdes áll a kapuban , labdabiztosság 0!!! Ennyit fűznék az egészhez!!! Egyébként meg letilthattok!!! ugyis itt leszek megint, nyomozhattok az IP után és tiltahattok le ugyis, akkor is irogatni fogok!!! Mert idegesit hogy dicséritek az átlag S Z A R focistákat!!! ÉS ettől...huuu. sylvinho... oleguer!!! a másik, sok nyomorék!!! csak Deco , Xavi, Ronaldinho, Eto'o , na meg Messi viszi a csapatot, meg Guily ért egy kicsit a játékhoz, na meg Puyol!!! A TÖBBI MEG EGY LOSER KIS [auto_cenzúra]!!! Sziasztok!!! Marquez mekkora lövő!!! Kisd népmuvészeti cserépedény mexikói!!!