Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nem azért lehet, mert tegnap pótolták a Betis-ATMA meccset és nem sikerült eltalálnod? Mert más ötletem így hirtelenjében nincs erre. Mivel mindössze a hétvégi forduló lett törölve, de ettől még pontot nem fog veszíteni senki. Maximum a tippek száma változott, ami pontazonosságnál lehet, h számít, de négy helyet az sem, az tuti, mivel századokig számol a rendszer. Uh marad az elmaradt meccs ötletCapon írta:Mégis sikerült 4 helyett visszább lépnemkanty írta:...láthatod, hogy az utolsó kör törlődött.
Mégis sikerült 4 helyett visszább lépnemkanty írta:...láthatod, hogy az utolsó kör törlődött.
Ha három hozzászólással lentebb is szétnézel, akkor láthatod, hogy az utolsó kör törlődött.torocsik írta:Szerintem valami gond van a számításokkal!Nekem már két hete 50 tippem van,ez az utolsó hét mintha nem lenne beleszámolva,nem is találom az eredményeket!Tudom hogy gond volt az oldallal,de ez a hét jól sikerült,két telitalálat is volt,vagy tévedek??Köszi!
Ez korrekt döntésmiihii írta: Sajnos technikai problémák miatt ennek a fordulónak az eredményei nem fognak beszámítani a Tippjátékba. Rajta vagyunk a kérdésen, h a következő körtől kezdve minden oké legyen. Bocsánat, népek
Van annál nagyobb baj is, mégpedig, h az admin felületen nem is tudom beírni az eredményt, mert nem jelennek meg a meccsek.10Messi4ever írta:Az órák kuszaságából az következik, hogy két lezajlott meccsre is lehet tippelni. Ezt én nem tettem meg, mivel nem akarok csalással előbbre jutni, de jelzem a problémát, mivel sajnos elképzelhető, hogy más nem ilyen tisztességes.
Gareth Tello írta:A soron következő (azaz holnapi és holnaputáni) bajnoki meccsekre mikor lehet majd tippelni?
Ezzel szemben én kemény 2.05 pontot kaptam ezekre a meccsekreEl fanático írta:R. Sociedad - Celta Vigo 2:1 8.20
Espanyol - R. Zaragoza 1:2 20.00
Málaga - Mallorca 1:1 13.60
Ilyenkor bánom, hogy nem teszek soha Tippmix-et
Természetesen.De addig a régi szerepel,amíg nem lesznek új eredmények.Uh a hétvégi meccsek már újraindítják a számlálótCali írta:De a ranglista ugye nullázódni fog még a rajt előtt?!
Na akkor mint minden évben megfogadom magamnak hogy minden fordulóban játszani fogok és természetesen csak az év elején fog ez működni aztán soha többetmiihii írta:Az első forduló meccsei fent,csapassátok neki
Gareth Tello írta:Az lenne a kérdésem, megoldható lenne-e, hogy tippelhessünk az előszezon meccseire is? Én nagyon örülnék neki.
Ugyanezzel a tippel, plusz a Spanyol-Portguál x-nek köszönhetően itteni pályafutásom során először 1. helyen vagyok a tippjátékban!kanty írta:Németország - Olaszország 1:2 1:2 19.00
Ezzel a tippel úgy kb. egy laza 40 helyet léptem előre.