Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ja,ne haragudj,nem jól fogalmaztam. a top4 csak olyan általam megjelölt cél,ami szerintem remek lenne,ha sikerülne elérni. természetesen én sem várom őket 6-nál előrébbBarcaman1993 írta: Sztem a 4 egyáltalán nem realitás. A MU-City duó megütközik a 1-2. helyért, míg a Chelsea-Arsenal duó a 3-4. helyért. ÉS ott van a Spurs-Newcastle-Pool trió az 5-7. helyért. És akárhogy is nézem sztem Pool a leggyengébb 3-juk közül. És akárhogy is számolom az a 7. hely... Ez a csapat ugyanolyan gyenge, mint volt. Tavaly is, idén is egy csomó pénzért neve nincs senkiket hoztak és ennek ez az eredménye...
Sztem a 4 egyáltalán nem realitás. A MU-City duó megütközik a 1-2. helyért, míg a Chelsea-Arsenal duó a 3-4. helyért. ÉS ott van a Spurs-Newcastle-Pool trió az 5-7. helyért. És akárhogy is nézem sztem Pool a leggyengébb 3-juk közül. És akárhogy is számolom az a 7. hely... Ez a csapat ugyanolyan gyenge, mint volt. Tavaly is, idén is egy csomó pénzért neve nincs senkiket hoztak és ennek ez az eredménye...daffy írta:ez a pool meg.. elhiszem,hogy idény eleji forma,meg darálós kis csapat,de aki a 4be akar lenni,annak nincs kifogás.
Fulham-Norwich is 5-0MessiFan91 írta:QPR-Swansea 0-5 az állás
Tavaly is szimpatikus csapat volt ez a Swansea, de most Laudrup-pal talán az első 10-be is beférhet
véletlenül 2000ft-tal megfogadtam a west brom-ot a pool helyett. nem vagyok szomorúMessiFan91 írta:Nagyon jól megy a West Bromnak, a Liverpool meg hát... inkább nem mondok semmit

sahint a real liverpoolba akarja küldeni. állítólag alonso és mourinho is beszélt vele,hogy ne az arsenalba,hanem a poolba menjen kölcsönbe,mert ott minden csudimudi jó leszGame90 írta: Szerintem ha jön Sahin
Gondoltam, hogy nem lesz RvP az avatarodon, de hogy ennyire nem örülsz neki... Rooney - RvP elöl, azért na, valahogy csak megszokod majd...ozsimiki írta:Kicsit se örülök ennek az igazolásnak, de elviselem, és szorítok neki, ahogy tettem azt Alvesnél is a Barca esetében.
Szerintem ha jön Sahin + egy DM (nálam Song eladása után M'Vila a minimum, ilyen Biglia-féléket inkább ne), akkor jobbak lehetünk, mint tavaly.barca99 írta:Távozók ellenére továbbra is tartom, hogy Wenger egy nagyon jó Arsenalt rakhat össze a mostani szezonra.
uhh :Oozsimiki írta:Kicsit se örülök ennek az igazolásnak, de elviselem, és szorítok neki, ahogy tettem azt Alvesnél is a Barca esetében.
szerintem nagyon túlértékelt RvP, akinek volt 1db igazán jó szezonja, egy közepesnél valamivel jobb csapatban, emellett sérülékeny, és egyáltalán nem az a ragadozó fajta, aki eldönti a fontos meccseket, esetleg címeket.
és a legjobb a nyilatkozata volt, miszerint ha nehéz döntés előtt áll az életben, akkor mindig a benne élő gyermeki énjét kérdezi meg a szívében, hogy mit tegyen, s most azt súgta, menj a mu-baozsimiki írta: ahhoz meg külön grt, hogy a nagy gyerekkorom óta csakazarsenalos Robinka kikötött az ősi riválisnál...ilyenkor értékelődnek fel mégjobban olyan arcok, mint Giggs,Raúl,Zanetti,Puyol,és még folytathatnám.

Nyilván az új Fifában ez lesz az alapfelállás, de a való életben nem esélyes. SAF szereti a biztonságot, anno a 4-5-1-ben is Rooney védekezett CR helyett szélen, valószínűbb egy visszafogott kezdő, megfelelően rotálva.barca99 írta:Messi-Ini írta:Szerintem ha Ferguson bátor lesz,akkor meghúz egy ilyet.:
------Van Persie-----
-Rooney--------------
Young-Kagawa-Nani
------Carrick--------
Ez azért ütős egy támadó szekció lehetne