Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A helyezkedés tanulható, a rutin velejárója. Nem kellene leírni Oleguert!Cooltiszo írta: Oleguerrel az a baj, hogy nagyon lassú, és ezt nem tudja ellensúlyozni semmivel. Egy jó csapat idrekt mellé állítani egy gyors csatárt, és akkor szinte hendikeppel indulnának!Ezt pedig nem engedhetjük meg sokmindenki ellen. Ezért kellene a helyére vki, pl. Kompany. Nem kell ide egy Eto'o gorsaságú védő( nincs olyan játékos aki gyorsabb nála
), hanem egy olyan aki helyezkedéssel ki tudja küszöbolni azt hogy nem annyira gyors, erre ő nem képes.
nem akartam én célozgatni semmire sem, csak lehet, h nem a legideálisabb választás egy olyan gyerek védőnek, akinek a csapatát állandóan cipóra verik a komolyabb csapatok.Cooltiszo írta:Ezzel mire akarsz célozni? Mert az biztos hogy nem az ő hibája! Nem lehet egy 18 éves játékostól elvárni, hogy egyedül megakadályozza a csapatát a góltól. Mellé kell egy jó védő, Puyol.Boixos írta:a Kompany abban az anderlehtben védő, akik 0 ponttal és 4-17es gólkülönbséggel zárták a bl-csoportkört? akkor inkább ne jöjjön.
Annyira nem, de pl. Shevcenko úgy futotta le, ahogy akarta.eszter21 írta:Azért nem olyan rossz...Cooltiszo írta:Oleguerrel az a baj, hogy nagyon lassú, és ezt nem tudja ellensúlyozni semmivel. Egy jó csapat idrekt mellé állítani egy gyors csatárt, és akkor szinte hendikeppel indulnának!eszter21 írta: Mi a baj Oleugerrel??Ezt pedig nem engedhetjük meg sokmindenki ellen. Ezért kellene a helyére vki, pl. Kompany. Nem kell ide egy Eto'o gorsaságú védő( nincs olyan játékos aki gyorsabb nála
), hanem egy olyan aki helyezkedéssel ki tudja küszöbolni azt hogy nem annyira gyors, erre ő nem képes.
Ezzel mire akarsz célozni? Mert az biztos hogy nem az ő hibája! Nem lehet egy 18 éves játékostól elvárni, hogy egyedül megakadályozza a csapatát a góltól. Mellé kell egy jó védő, Puyol.Boixos írta:a Kompany abban az anderlehtben védő, akik 0 ponttal és 4-17es gólkülönbséggel zárták a bl-csoportkört? akkor inkább ne jöjjön.
Azért nem olyan rossz...Cooltiszo írta:Oleguerrel az a baj, hogy nagyon lassú, és ezt nem tudja ellensúlyozni semmivel. Egy jó csapat idrekt mellé állítani egy gyors csatárt, és akkor szinte hendikeppel indulnának!eszter21 írta:Mi a baj Oleugerrel??Badi írta:Oleguer is tehetséges különböző szakemberek (pl: én) váleménye alapján
Ezt pedig nem engedhetjük meg sokmindenki ellen. Ezért kellene a helyére vki, pl. Kompany. Nem kell ide egy Eto'o gorsaságú védő( nincs olyan játékos aki gyorsabb nála
Oleguerrel az a baj, hogy nagyon lassú, és ezt nem tudja ellensúlyozni semmivel. Egy jó csapat idrekt mellé állítani egy gyors csatárt, és akkor szinte hendikeppel indulnának!eszter21 írta:Mi a baj Oleugerrel??Badi írta:Oleguer is tehetséges különböző szakemberek (pl: énTaibi írta:Utána néztem ennek a Kompany gyereknek, tényleg tehetségesnek tünik a különbözö szakemberek véleménye alapján. Csak jobb, mint Oleuger.) váleménye alapján
Mi a baj Oleugerrel??Badi írta:Oleguer is tehetséges különböző szakemberek (pl: énTaibi írta:Utána néztem ennek a Kompany gyereknek, tényleg tehetségesnek tünik a különbözö szakemberek véleménye alapján. Csak jobb, mint Oleuger.) váleménye alapján
Oleguer is tehetséges különböző szakemberek (pl: énTaibi írta:Utána néztem ennek a Kompany gyereknek, tényleg tehetségesnek tünik a különbözö szakemberek véleménye alapján. Csak jobb, mint Oleuger.
Na így már értem, mire céloztál, teljesen igazad van. Látom, egy-két lényegi kérdésben egyetértünk. De valószínű, hogy a Saviola-Batistuta kettőssel kapcsolatban alkotott véleményünkkel mi vagyunk a kisebbség.Boixos írta:azért írtam, h tök mind1, mert mi itt elmondjuk az elképzeléseinket, ők meg odakint döntenek. alább már írtam, h én, rövid távon legalábbis és megfelelő fizikai-mentális állapot esetén (batistutánál), a batinak meg a savinak örülnék, aztán, úgy nyár környékén a bozsinovnak mindenképpen. monnyuk én az anelkától nem sokat láttam az utóbbi időben, de lehet, h kevés man.city meccset nézek.
Szerintem nem mindegy. Az eddig bedobott nevek közül csak Batistuta lenne jó, esetleg Anelka, ha tudna viselkedni.Boixos írta:végülis tök mindegy. de nagyon jó zsugás(oka)t kell újítani, mert ezekkel a cserékkel nagyon vékonyak vagyunk. azért azt remélem, h a lebetonozott keru nem a no. 1 a rijkaardéknál. bár még ez sem érdekelne, ha meccsenként monnyuk kétszer-háromszor rárúgják a labdát, és az onnan bepattan, mint a dzurják csöpiről annó.