Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nagyon tetszik , borzasztó jó.S.Agüero írta:Csabinak vagy akármelyik Arsenalosnak:
Santi Cazorla:
http://kepfeltoltes.hu/120822/santi_www ... es.hu_.jpg
Tesómé.
Remélem tetszik:nzxtpo írta:Valaki tudna nekem egy Henry-s siget készíteni? Csak annyi az elvárásom, hogy Barca mezben virítson és legyen rajt a 14-es szám is a többit a készítőre bízom. Előre köszönöm annak aki veszi a fáradtságot
Nekem így sokkal jobban tetszikNEOX írta:v2.
Próbáltam kicsit világosítani rajta, ill. szerintem így átláthatóbb is lett.
holnap.Ha valaki megcsinálja akkor az előre jelezze már Smile
messire nem kellett voln a textúra és az egész baromi sötét és zavaros
Ha valaki megcsinálja akkor az előre jelezze márBritishKnight írta:A mostani profilképemből tud valaki egy olyat készíteni,hogy a kék háttérszín helyett kék-piros csíkozás legyen és a korona meg a LIONEL MESSI felírat sárga legyen mint a 2010-2011-es Hazai mezünkön lévő számoknak a színe.És ugyan ilyen sárga színnel szegélyt kellene varázsolni rá!
Ha egy kicsit kivilágosítod valamint a feliratot is hozzáigazítod egész jó lesz.NEOX írta:Megpróbálkoztam egy újabb siggel:
Vélemény?
Nekem túl sötét.Ha kicsit világosabb lenne sztem úgy jobb lenneNEOX írta:Megpróbálkoztam egy újabb siggel:
Vélemény?
Nagyon megköszönném!!vuvu írta:csessze az anyját pedig nem akkora. holnap feltöltöm még1x, a másik gépen vanMost ezt letöltöttem és nekem 800x520as méretet ír Surprised![]()
csessze az anyját pedig nem akkora. holnap feltöltöm még1x, a másik gépen vanMost ezt letöltöttem és nekem 800x520as méretet ír Surprised
teszetős, bár nekem a szöveg annyira nem tetszik.Én most fejeztem be egy régebbi munkámat:
elvetted a kedvem a photoshoptól, hibátlan sigek. nem tudom, hogyan lehet ilyeneket.Az utóbbi napok termése:
Most ezt letöltöttem és nekem 800x520as méretet írvuvu írta:nem teljesen tiszta, de itt van 1030x670-ben:Valaki ezt a képet letudná annyira kicsinyíteni, hogy min 1030 x 670 és max 4044 x 2552 pixelbe beleférjen?
http://img820.imageshack.us/img820/7093 ... os1030.jpg
Ez gyönyörű lett.MessiFan írta:Az első és az utolsó bámulatos, a második nekem kissé zavarodott a háttér miatt, a harmadikon meg szerintem nem a 2 kis render, amúgy meg tökéletes.
Én most fejeztem be egy régebbi munkámat:
áh, sikerült, köszöntem!Deviantart/Photoshop brush/crack, ezek között szerintem találsz.
nem teljesen tiszta, de itt van 1030x670-ben:Valaki ezt a képet letudná annyira kicsinyíteni, hogy min 1030 x 670 és max 4044 x 2552 pixelbe beleférjen?
A Beckhames nagyon tetszik, bár túl sok a fehér rész, túl világos néhol.Tesóm pár újabb sige :
meglesem köszönömDeviantart/Photoshop brush/crack, ezek között szerintem találsz.