Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
lui1698
Llegenda del Barça

2012.08.25. 13:17:04

13:45-tő Swansea - West Ham

Tavaly nem láttam sok Swansea meccset, de a mutatóik és az olvasottak alapján kíváncsi vagyok rájuk nagyon.

18:30-tól Chelsea - N'castle, ez is jó kis meccsnek ígérkezik, plusz holnap Pool - City.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
PCsabi
aka Game90

2012.08.24. 19:26:25

Mezner2 írta:legyenek benne a 4ben mert szimpatikus kis csapat(szurkolóikat leszámítva)
Ne általánosítsunk már, köszöntem.
:wink:
messideco írta:És akkor facebookon megtaláltuk Csabival a hiányzó láncszemet :D
Mapou Yanga-Mbiwa. A feltételeknek megfelel: francia bajnok + afrikai származású :D
Egy scout munka az Arsenal-nál? :P

Liverpool beelőzött minket, mi csak 2 milliót fizettünk volna a kölcsönért, de 5 millió nagyon sok + még a teljes fizetését állni (vagy csak a 70-80%-át?) ill. vásárlási/elővásárlási opció sincs, szóval nem szomorkodok, hogy valószínűleg inkább a 'Pool-ba megy. Egyébként nekik ez miért éri meg?
Jamie Sanderson ‏@YoungGunsBlog
Liverpool nearly there with Nuri Sahin. Brendan Rodgers confirms 'all paperwork is sorted'. £5m loan fee. No option to buy.

Azpilicueta mellett, aki 7 millióért nagyon jó igazolás, a Chelsea megegyezett a Wigan-nel Moses ügyében, 9 millió font, a játékos hamarosan megy az orvosira. Elöl most így néznek ki: Mata/Moses, Hazard/Marin, Torres/Sturridge. Itt még nincs is akkora probléma, de a védelmet és a középpályás védekezést össze kéne szednie Di Matteo-nak.

"Chelsea signed Moses, Arsenal want Jesus, and United have Judas."
:mrgreen:

Sky Sports ‏@SkySports
West Ham have completed the signing of Matt Jarvis on a five-year from Wolves.
Sunderland have completed the signing of Steven Fletcher from Wolves on a four-year deal.

Mondjuk Wenger-rel egyetértek, aki nem akar itt játszani, az inkább menjen:
http://arsenalfan.hu/hirek/2012/08/24/w ... enni-akart
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.24. 09:28:25

Mindenki be van tojva a Chelseatől (nem feltétlen ezen a fórumon)
Egy kérdésem lenne csak,Por Qué???
-Hazard gyerek eszeveszett nagy király,EDDIG,de azért nem az Mu,vagy a City volt az ellenfél,úgyhogy illene helyén kezelni a dolgokat
-Védelembe Terry,csak szerintem lesz idén már kevés???
-Középpálya oké aláírom,rajtunk kívül minden csapat irigyelné
-Támadósor,na itt megy el nekik majd előreláthatóan a PL.befejezőcsatár nélkül nem lehet.

Mindent összevetve a Cityn kívül nem látok reális esélyt arra,hogy angol csapat odaérjen a BL döntőbe (vagy akár a 4be) az elkövetkező 2-3 évben.

Arsenalból fiókcsapat lett,Wenger remek edző,de imázsépítésre pocsék...igazolnak fél klasszist (Cazorla) és eladnak két világklasszist,legyenek benne a 4ben mert szimpatikus kis csapat(szurkolóikat leszámítva) de többre úgysem viszik,tényleg,van még Intertotó kupa????? talán ott esetleg.

Liverpool bohóccsapat(elmúlt 5 évben) talán a középmezőny elejére odaférhetnek

United,sosem szabad őket leírni,de RVP és Rooney...aztán??? többiek??? olyan aki a világelit meghatározó tagja??? na hát ez az,a holland mágusnál meg bőven benne van,hogy ahogy száll le a csapatbuszról rosszul lép és 8 hónap kihagyás,többször volt sérült mint ép,tavalyi szezont leszámítva.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.08.24. 08:19:46

Azért a QPR elég jól igazolt idén nyáron.
Djibril Cissé,Bobby Zamora,Bosingwa,Hoilett,Park Ji Sung,Andy Johnson,Robert Green,Fábio,Michael Dawson, meg több mint valószínő hogy Ricardo Carvalho is megy kölcsönbe ugye.
Azért ez elég ütős védőalakzat:

-------------------Green--------------
Bosingwa---Carvalho-Dawson---Fábio

Csak hát még össze kellene szokniuk...
Kép

Titi - The Legend!
argyelan
Barça B

2012.08.23. 18:45:22

Kakutat végleg eladták, Lukaku már szabadulni akar londonból Mcachram vagy hogy írják kölcsönben van, de még ott sem játszik csak ilyen 5-10 perceket. Maloudától hányingerük van a Chelsea szurkolóknak, Essien már messze nem a régi. azért van még ott min csiszolni de rendesen. Sturidge nem megfelelő cseréje Torresnek, és ugye Torres is nagy [auto_cenzúra] mostanság.
kurdt
Megmentő :)

2012.08.23. 18:41:57

Čech (Turnbull) - Azpilicueta (Ferreira), Terry (Ivanović), David Luiz (Cahill), A. Cole (Bertrand) - R. Meireles (Essien), Ramires (Mikel) - Mata (Malouda), Oscar (Lampard), Hazard (Marin) - F. Torres (Sturridge)

Rajtuk kívül ott van még O. Romeu, Kakuta, Hilario és Benayoun, plusz kölcsönben olyan futballisták, mint Lukaku, Courtois vagy McEachran.
Ez a nevek alapján egy bombaerős csapat. Pár év alatt leépítik a Terry-Lampard-Malouda vonalat és feltöltik a keretet a kölcsönben lévőkkel, illetve új igazolásokkal.
Szerintem egyedül egy másik edzőre lenne szükségük, mert Di Matteoval szerintem nem fogják tudni teljesen kihasználni a keretben rejlő potenciált...

szerk.: És szerintem legkésőbb jövő nyáron Hulk is ott fog kikötni.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
argyelan
Barça B

2012.08.23. 18:37:52

csatár poszton totál gyengék. Sturidge-Torres kettős 1 nagy nulla.
középen jók, Mata-Hazard. Oscart nem ismerem, tegnap nem győzőt meg abszolút. viszont a belső középpályájuk nem kicsit kopott. Essien,Lampard már öregek, Meirelesből sose lesz világklasszis, Mikel meg mikor milyen.
hátul meg szerintem kevesen vannak, a jobbhátvéd posztra ha érkezik ez a spanyol gyerek az jó lesz de szerintem oda inkább belső védő kellene.

hétvégén fogadják a newcastle-t, ott fog igazán megmutatkozni mit is tudnak.
a 6 pont ellenére nem meggyőző a játékuk mert eddig a pl talán legaljával toltak két meccst.
kristop
Entrenador del Barça

2012.08.23. 18:13:25

elvileg megy oda még (vagy már meg is van?) azpilicueta nekik. bal oldalon ashley cole, bertrand. másikon ivanovic, azpilicueta. középen pedig terry, luiz, cahill, ivanovic. nem vészes ez, szerintem inkább egy sorral előrébb van több gond. mikel, lampard. egyik szerintem sose lesz elég jó, a másik pedig már nem elég jó.
fanbarca
Entrenador del Barça

2012.08.23. 11:51:25

Hazard hamar felvette a PL ritmusát. Habár még csak kiscsapatok ellen nyújtott jó teljesítményt, bíztató a játéka. :)

Sanama :lol: :lol: :lol:

Torres meg idén több gólt lő mint tavaly, szerintem. 15-20 gólig is juthat. A Chelsea hátul tényleg kevés lehet. Nem elég jó a szélső védekezésük..
més que un club
barca99
Llegenda del Barça

2012.08.23. 11:03:36

Nyilván idény eleji forma, meg minden, de nem fogok meglepődni, ha ez a Chelsea védelem végül kevés lesz. Vettek egy rakat fiatal támadót, a védelem meg maradt tavalyról, amiről már akkor látszott, hogy simán meg lehet őket szórni.

Erre a Wigan jobb játékban, a Reading ellen vért izzadnak, és ez még inkább a PL alja. Oscar és Hazard pedig még nagyon fiatal, simán jöhet egy nagyobb hullámvölgy. Most a negyedik helyre tippelném őket, ha tudnám, hogy a riválisok kulcsemberei közül nem sérül meg senki hosszabb időre.
kristop
Entrenador del Barça

2012.08.23. 01:33:42

az a brutál, hogy drágán vettek, de igazából kockázat nélkül igazoltak a chelseanél. hazardról mindenki tudta mennyire meghatározó lesz, a kérdés csak annyi volt végül melyik angol nagycsapatot választja és emeli egy szinttel feljebb. oscar pedig húú, aki látta mostanában az tudja, hogy milyen jó lesz ő. még pár meccs neki a plben, aztán onnantól feldobnak egy hazard, oscar, mata - torrest négyest előre, és mennek a bajnoki címért.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.23. 01:11:38

És akkor facebookon megtaláltuk Csabival a hiányzó láncszemet :D
Mapou Yanga-Mbiwa. A feltételeknek megfelel: francia bajnok + afrikai származású :D
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2012.08.23. 01:01:47

2. félidőbe belenéztem, jó kis meccs volt ez a Chelsea - Reading 4-2, a vendégek 1 pontot simán megérdemeltek volna. Amikor a Chelsea fordított (kb. 67-84. perc között), akkor ilyen csapattal tolták elöl: Mata, Lampard, Oscar, Hazard, Sturridge, Torres :) Torres a gólja ellenére (ami les volt...) nem tetszett, Oscar-nak még szoknia kell a PL-t, de ő is jó lesz, viszont Hazard nagyon nagy igazolás volt.

Brutális...
Hazard tonight: 73 passes completed of 78 attempted (94%), 38/41 attacking third passes, 2 assists, 6 chances created, 1 penalty won.

Ha már Chelsea :arrow:
Chelsea have finally agreed a fee for César Azpilicueta. £7m. Players agent in London for talks.

Agüero 3 hét múlva már játszhat :arrow:
RT @GoalUK BREAKING: Manchester City announce that Sergio Aguero could be fit for the match against Stoke on September 15.

Tottenham finally get Emmanuel Adebayor. #MCFC will give him a pay off to take a hit on his £175k-a-week wages. Madness.

Sahin meg 99%, hogy Arsenal ill. Wenger még akar igazolni egy olyan játékost, aki a védelem szélén és DM-ként is képes játszani.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.21. 21:16:24

ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.21. 16:07:51

Alexander Büttner
Vitesse :arrow: Manchester United

Balhátvéd a srác, Evra utódjának szánják, ilyesmit hallottam.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
PCsabi
aka Game90

2012.08.21. 02:10:07

Úgy látszik fogunk még igazolni:
Wenger: "We are looking to bring one more midfielder in of course, and maybe one defender as well because we still feel we are short in some positions," he told Arsenal Player.

Hmm, védőt is? Csak ne Mexes legyen... És most már a selejten is ideje lenne túladni, Bendtner, Arshavin, Park és Squillaci még mindig boldogít minket.
ozsimiki írta: Arsenal meccsről összefoglalót láttam, Gervinho jól kente, nem Csabi?
Igen, a jobbak közé tartozott :) De kár, hogy minden jó megoldására jut egy rossz is.

ManUnited meccset nézted? Sok kedvem nem volt hozzá, de livescore-on láttam, hogy 1-0, aztán bekapcsoltam a tv-t. Abban a 30-35 percben amit láttam, szerintem nem játszott jól a United, csak 2 komolyabb helyzetre emlékszem, amikor Jagielka (?) kivágta a labdát a gólvonalról, meg RvP centerezése után Kagawa helyzetére. Azon kívül csak erőltették a széleket, de sok átütő erő nem volt bennük, Everton meg jól védekezett. De Kagawa jól tolta és RvP (szokni kell abban az abroszban még...) is biztatóan mozgott.

1. forduló keményre sikerült:
- ManCity hátrányból fordított a Soton ellen.
- ManUnited kikapott.
- Arsenal hazai pályán x-elt.
- Spurs kikapott a Newcastle-től.
- Chelsea csak 10 percig játszott jól, de legalább nyertek.
- Liverpool meg kapott egy hármast.

Kezdődik :mrgreen:

Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.20. 23:08:07

Első félidőt néztem úgy félszemmel, nagyon hajtott az Everton. MU-nál meg megint a sérültekkel van a gond, így nézett ki a védelmük: Valencia, Carrick, Vidic, Evra...

Szerk.: a La Gazzetta szerint a Cityben köt ki Maicon!
Én júniusban olyat olvastam, hogy szinte biztos Chelsea (akik elvileg most is érdeklődnek iránta), szóval ne vegyük készpénznek!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messideco
Presidente del Barça

2012.08.20. 22:59:11

Na erre nem gondoltam :) Az Evertonban van erő 8)

Ruud Gullit ‏@GullitR
Great victory of Everton. They fought like lions. Fellaini is man of the match and not only for the goal he score...
Kép
"And my heart will leave you never."
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.08.20. 22:52:44

Közbe a Manchester United 1-0ra kikapott az Evertontól Liverpoolban!
Van Persie is pályára lépett,36 percet töltött a pályán!
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.20. 18:37:40

S.Agüero írta:Állítólag de Rossit akarják megvenni Yaya mellé.
Az nem kis kp lenne. :shock:
Így van. DE, De Rossi elutasította a Cityt, maradni akar Rómában! Nem akármilyen hűség ez, csak úgy mint Tottinál!! Le a kalappal!!

kurdt
Megmentő :)

2012.08.20. 17:41:59

messideco írta:Akkor a City fog egy sztárigazolást még véghezvinni...
Nem hiszem, legalábbis csatárt nem fognak venni. Így is ott van Jacko, Tévez és Balotelli. Plusz a Santa Cruz-Adebayor kettős, akik közül utóbbit könnyen lehet, hogy eladják és szerintem a másiknak sem biztosított a Manchesteri jövő.
Igazából egy darab focistát nem kell venniük, majdnem minden posztra jut egy vagy több klasszis, elég mély is a keret. Ráadásul fiatal is, tehát egy ideig rendben lesznek. Leginkább egy másik edzőre lenne ott szükség, mert szerintem Mancinivel nem lehetnek hosszú távon sikeresek...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Drigo
Eurobarca Staff

2012.08.20. 14:21:08

BritishKnight írta:Manchester United-Everton meccs mikor kezdődik és adja-e a Digi?
Mielőtt az új google-nek néznéd az oldalt szólok, hogy nem az. Amennyi idő alatt leírsz ide egy hsz-t, fele annyi idő alatt magad is utánanézhetnél.
KATT
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.08.20. 14:17:41

Manchester United-Everton meccs mikor kezdődik és adja-e a Digi?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
ab1daL
Director del Fútbol

2012.08.19. 23:49:52

Sergio Agüero twitter-oldalán pontosított, miután elterjedt a hír, hogy minimum fél évet kell kihagynia térdsérülés miatt. "Kemény rúgást kaptam, de nem ilyen komoly a sérülés, az orvosok azonban csak hétfőn tudják pontosan megmondani, hogy mennyi ideig tart, mire felépülök."

ozsimiki
Adminisztrátor

2012.08.19. 22:58:35

Agü-t sajnálom :?

Yaya ma is nagyon kente, felpörgették amikor gond kezdett lenni...

Chelsea pedig első 10percben mutatott vmi focihoz hasonlót, utána megint vmi rém unalmas,és számomra nézhetetlen dolgot raktak a pályára...Hazard jól kezdett.

Arsenal meccsről összefoglalót láttam, Gervinho jól kente, nem Csabi?

Holnap pedig Everton-M.U., ők vhogy mindig megnehezítik a dolgokat, és a bajnokságot eldöntő (szerintem ott dőlt el nagyjából, igaz,h utcsó meccs csak fájdalmasabbá tette) 4-4ért bosszút kellene állni!

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése