Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne általánosítsunk már, köszöntem.Mezner2 írta:legyenek benne a 4ben mert szimpatikus kis csapat(szurkolóikat leszámítva)
Egy scout munka az Arsenal-nál?messideco írta:És akkor facebookon megtaláltuk Csabival a hiányzó láncszemet
Mapou Yanga-Mbiwa. A feltételeknek megfelel: francia bajnok + afrikai származású
Igen, a jobbak közé tartozottozsimiki írta: Arsenal meccsről összefoglalót láttam, Gervinho jól kente, nem Csabi?
Így van. DE, De Rossi elutasította a Cityt, maradni akar Rómában! Nem akármilyen hűség ez, csak úgy mint Tottinál!! Le a kalappal!!S.Agüero írta:Állítólag de Rossit akarják megvenni Yaya mellé.
Az nem kis kp lenne.
Nem hiszem, legalábbis csatárt nem fognak venni. Így is ott van Jacko, Tévez és Balotelli. Plusz a Santa Cruz-Adebayor kettős, akik közül utóbbit könnyen lehet, hogy eladják és szerintem a másiknak sem biztosított a Manchesteri jövő.messideco írta:Akkor a City fog egy sztárigazolást még véghezvinni...
Mielőtt az új google-nek néznéd az oldalt szólok, hogy nem az. Amennyi idő alatt leírsz ide egy hsz-t, fele annyi idő alatt magad is utánanézhetnél.BritishKnight írta:Manchester United-Everton meccs mikor kezdődik és adja-e a Digi?