plusz azért így szezon elején, első classicon elég nagy erőfitogtatás lenne egy 3-4 golos győzelem.
én általában fosok a derbyk előtt, de ma semmi ilyet nem érzek (ilyenkor szokott bukta lenni

Nem volt az olyan váratlan, bomba formába volt az akkori madrid, igaz, hogy egy ügyetlenkedésből szereztek vezetést, de ez már a múlt. Én is remélem ma megbosszuljuk a tavalyi hazai vereséget és egy biztos előnnyel mehetünk madridba a visszavágóra.Barcafan9 írta:Végre ma El Clásico a várva várt meccs!Ma nekünk kell menni jobban mert mi leszünk hazai pályán, a Madrid nem hiszem hogy letámad! Ma remélhetőleg revánsot veszünk az előző vereségért, váratlanul jött az a vereség!
VISCA EL BARCA
Mindenki felmentést kapott...csababarca írta:Egyébként Özilt nem kiállították tavaly? vagy az ő büntetését is semmissé tették?
Lehet, h nézhető focit?! A kis huncut...Castiel írta:...meg hát Jose valami újat ígért a szurkolóiknak erre az idényre... persze nem feltétlenül erre a meccsre...
Például mert előtte arról ment a "vita" hogy kinek mennyire van minőségi kerete!MessiFan írta:
Off: Köszönjük szépen, de miért írtad ezt pont ebbe a topicba? Sok értelme nem volt.
Off: Köszönjük szépen, de miért írtad ezt pont ebbe a topicba? Sok értelme nem volt.BritishKnight írta:A Barcának a kerete.És a posztok cseréi!
Semmit, csak szöveget kell értelmezni, de már nyomtad a szemforgatós smileyt.Varatrix írta:Marcelo mit keresett az Eb-n?S.Agüero írta:A tavaszi vereségünket nagyban befolyásolta a kezdőnk, szerintem.
Az, meg hogy nektek volt EB+Olimpia Marcelonak...
Detto. Mindent tekintve ez a legjobb kezdőnk most.hát én így kezdenék:
VV-Alves-Puyol-Pique-Alba-Busi-Xavi-Ini-Pedro-Sanchez-Messi.
Nem éreztem ellenségeskedésnek, viszont utálom a csúsztatásokat. REMY is előjött egy ilyennel (lehet, hogy nem volt szándékos) arra reagáltam, amire megsértődött. Nem az a mérvadó, hogy realos, vagy sem, hanem a mellébeszélés. Napközben meló mellett írogattam, ezért becsúszhatott a dupla hsz bakidaffy írta:az lehet,hogy igaz,de a hozzászólásaidból tényleg egyfajta ellenségeskedés tükröződik. ez lehet,hogy azért van,mert a való életben is egy nehéz ember vagy,lehet hogy azért,mert más a véleménye valakinek vagy csak szimplán realos. nehezen emészthető olykor a stílusod,de többnyire a megengedhető keretek között tartod(számomra legalábbis). ez a fiatalabbaknak lehet bántó,illetve bárkinek,akinek nem határozott a véleménye vagy nem képes figyelmen kívül hagyni a nem kívánatos hozzászólásokat. ha kezdeni kéne vele valamit,akkor a moderátorok úgyis megteszik. néha vétesz a szabályok ellen(mint ma is a dupla hsz-szel vagy mint most én az off jellegű írásokkal) és néha tényleg felesleges a letámadás,de ilyen emberek is vannak,el kell fogadni
daffy, pedig igaza van barca_homenak. nektek egyszerűen nincs a balhátvéd, meg a csatárposztot leszmaitva sehol minosegi cserétek.daffy írta:afellaytól olyan nagyot nem erősödtetekbarca_bome írta: Az is hatalmas előny tavalyhoz képest (Villa és Afellay visszatérése mellett), hogy minden posztra van legalább két alternatívánk (ellentétben a Madriddal), ami tavaly finoman szólva sem volt így...![]()
casillas,adan
arbeloa,varane,albiol,ramos,pepe,marcelo,coentrao 4 posztra
alonso,khedira,granero,lass 2 posztra
dm,özil,kaka,cr,callejon 3 posztra
higuain,benzema 1 posztra
sahin és carvalho távozónak van kikiáltva
érkezik minimum 1 kp-s. van itt is 2 ember a posztokra,tavaly is volt,csak használni kellett volna az übermensch edzőnek
Utolsó 3 nem igazán üti meg a szintet , Alonso meg elég gyenge formában játszotta végig a tavaszt.alonso,khedira,granero,lass 2 posztra
Özil viszonylag erős első év után lejtmenet(kvalitásait tekintve azért sztem ő is bőven elmarad a mindenkori Madrid szintjétől), Kaká-t nem kell különösen túlmagyarázni, DM,CR ok bár az argentin színesfémgyűjtő képességeivel szemben is vannak fenntartásaim.dm,özil,kaka,cr,callejon 3 posztra
az lehet,hogy igaz,de a hozzászólásaidból tényleg egyfajta ellenségeskedés tükröződik. ez lehet,hogy azért van,mert a való életben is egy nehéz ember vagy,lehet hogy azért,mert más a véleménye valakinek vagy csak szimplán realos. nehezen emészthető olykor a stílusod,de többnyire a megengedhető keretek között tartod(számomra legalábbis). ez a fiatalabbaknak lehet bántó,illetve bárkinek,akinek nem határozott a véleménye vagy nem képes figyelmen kívül hagyni a nem kívánatos hozzászólásokat. ha kezdeni kéne vele valamit,akkor a moderátorok úgyis megteszik. néha vétesz a szabályok ellen(mint ma is a dupla hsz-szel vagy mint most én az off jellegű írásokkal) és néha tényleg felesleges a letámadás,de ilyen emberek is vannak,el kell fogadniKintaro írta:Szerintem meg semmi olyan húde bántó nem hangzott el, hogy mimózát kéne játszani.Varatrix írta:
Leírta és igaza van.![]()
Szerintem meg semmi olyan húde bántó nem hangzott el, hogy mimózát kéne játszani.Varatrix írta:
Leírta és igaza van.![]()