2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt én tegnap előbb írtam, csak aztán töröltem is, mert arról a bizonyos oldalról is eltűnt a játék, de aztán egy másik változat visszakerült.daffy írta:nba2k13 a magon!
És abszolút semmilyen beállítást sem ír ki, meg ki sem írja soha, hogy autosave?csababarca írta:ennyire nem vagyok lámaFernando írta:F1 témához:
Mentés: My F1->Profile->Save Game ennyi, nem nagy fáradtság kilépés előtt, amúgy csak a record-okat menti el. Egy volt a 10-ben és a 11-ben is.![]()
ezt is megcsináltam mindig.
de általános a probléma,de állítólag a második patch javítani fogja ezt a bugot.
ennyire nem vagyok lámaFernando írta:F1 témához:
Mentés: My F1->Profile->Save Game ennyi, nem nagy fáradtság kilépés előtt, amúgy csak a record-okat menti el. Egy volt a 10-ben és a 11-ben is.
Így van, de nekem csak, 4 elérhető, a Williams meg a Force nekem le van zárva(locked)StickyFingaz írta:A "szezonkor"-t az karrier módra érted?Mert ott Nekem kidob 6 csapatot.A 3 kicsit+ Torro Rosso,Force India és Williams.
A szaggatás nem tudom mitől lehet.
értem,megpróbálom akkor. otthon van kontrollerem,de most fent vagyok albérletben. Majd írok hétvégén akkor hogy sikerült e.barcalaci84 írta:csak billenytűzet ?
egy kontrollert kérj kölcsön valakitől...
semmi köze nincs elvileg , de ez az egyetlen változtatás amit hajlandó újra menteni az autosave ...
és azóta is ment szépen mindent az autosave
mivel nincs másik vezérlőm,így ez kilőve.barcalaci84 írta: van megoldás hogy újra mentsen a játék!!!
Lépj be a split screen játékmódba (két vezérlő kell)
a verseny indulásakor változtasd meg a controls menüpontban a vezérlést
és újból működik a az autosave !!! öröm , boldogság!!!
van megoldás hogy újra mentsen a játék!!!csababarca írta:Szóval egyik megoldás sem vezet eredményre. leszedtem a steam-et,hogy majd hátha,abból indítottam el,most fogok játszani egyet,aztán meglátjuk.de gyanús hogy így se lesz jó,úgyhogy grat a készítőknek.
csinálni kell egy windows live vagy mi a franc profilt, utána mikor elindul a játék, meg kell nyomni a home gombot, bejelentkezni, és utána már menti. Nem emlékszem már rá én se pontosan, nézz utána google-ben. Ha jól rémlik akkor én is onnan puskáztam valamit.csababarca írta:Valaki játszik az F1 2012-vel? vagy akár a '11el? mert nem tudom mit csinálok rosszul,de nem ment a játék. vagyis mindig kb az első napon elmentett adataimat hozza be.
be van állítva az autosave,de semmit nem ér. lejátszok mondjuk carierr módban 3 futamot,mert annyit bírok egyszerre,kilépek a játékból,de nem onnan folytatja. hanem visszaugrik a karrier elejére![]()
valakinek tipp? már feltettem ma egy patcht is,ami ezt állítólag orvosolja,de semmi.
Ha már XDG3-as játékoknál tartunk. Én bajban vagyok velük. Mikor próbálnám kiírni teszem azt, a legújabb Assassin's Creed-et, kiírja, hogy a nincs elég hely a lemezen ( pedig kell lennie, hiszen 8,5 GB-os duplarétegű verbatim ). A kisebb játékoknál, amik 6-7 GB körül vannak, problémamentes a kiírás, csak az újakkal nem stimmel valami. Ezek ugye általában 8-8,13 GB-osak. Valami tipp, hogy mi lehet a gond?barca99 írta:Az mitől lehet szerintetek, hogy a Sleeping Dogs-ot felismeri az Xbox, fel is telepíti, viszont nem indítja el, és 'unsupported disc' hibaüzenetet dob. Úgy tudom, hogy XGD3-as játék, azokkal meg eddig nem volt bajom, az Arkham City és a legújabb Assassin's Creed is megy.
F1 2011 ben van co-op karrier , szeptember 11.-én (jól emlékszek ?) jelenik meg a f1 '12 abban is lesz .Castiel írta:davi10 írta:Szeva!
Tudnátok Xbox 360-ra ajánlani jó co-op-os játékokat?
Ezek vannak: Fifa 12, Fifa street, Army of Two (40th day is), CoD spec-opsok, zombis pályák. és most szedem le a Blurt-is.
kösz
Assassin's Creed sorozat megvolt?LM10 írta:Srácok, tudnátok ajánlani valamilyen mászkálós játékot? Mint pl a Batman Arkham játékok is voltak. Most a Amazing Spidermant akartam, de az csak augusztus10-re jön ki, addig meg kéne valami game. Ötletek?