Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szívesen kihagytam volna az izgalmat...Kelemen Berti írta:így marad egy izgalmas visszavágó
Jó, de az egy dolog hogy ez egy nem rossz eredmény és az egy másik, hogy a ma látottak alapján 5-0 reálisabb lett volna mint ez a 3-2. A bíró nagyon sokat tett ezért, hogy meccsben tartsa a reáltDr.Dre írta:Aludhatsz nyugodtan,voltunk ettől már roszabb helyzetben is.StickyFingaz írta:Édes jó Istenem,Valdes!!!!!Miattad nem fogok jól aludni.
Én azt mondom,hogy szipolyozzuk ki még jobban az Arsenalt.SZCZESNYT IDE!!!!!
3-2 végülis annyira nem rossz .
Aludhatsz nyugodtan,voltunk ettől már roszabb helyzetben is.StickyFingaz írta:Édes jó Istenem,Valdes!!!!!Miattad nem fogok jól aludni.
Én azt mondom,hogy szipolyozzuk ki még jobban az Arsenalt.SZCZESNYT IDE!!!!!
Ha Messi berúgja kb. 8 méterről a ziccerét, akkor meg is van...G.Gabe írta:nevetséges, na!
nem is tudom mi a tökömet akart VV ott bohóckodni.
Az ő feladata nem az, hogy cselezgessen.
És felhozta teljesen a Realt ezzel a góllal.
A fiúkat meg megzavarta. Ha nincs ez a gól, akkor szerintem simán rúgnak egy negyediket.
Valdesre értettem..kb ott látni ilyen bakit.kurdt írta:Miről beszélsz? Ezt a ligetben, a betonpályán sem lehet...MessiBarca10 írta:brazil 3.osztály..
Miről beszélsz? Ezt a ligetben, a betonpályán sem lehet...MessiBarca10 írta:brazil 3.osztály..
Azzal a különbséggel, hogy Pinto még bizonytalanabb a labdával...Bob_Marley írta:Pinto jó hatással van Valdesre....
Nagyon bosszantó, s ismét ugyanazok a hülye idióta, szemét szutyok dolgok jönnek elő mint a tavalyi szezonban, ilyen gólt NEM LEHET KAPNI
Hiába játszunk mezőnyben jól, a védekezés is hozzátartozik ami megint kapitális..........
Persze,holnap nyilvánitják hivatalossá hogy VV a Real játékosa.... UgyanmárG.Gabe írta:Valdest ezek után tiszteletbeli Madridistának kéne nyilvánítani.
És még a bíróra mondtuk, hogy a reallal van.