Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Neuer, Cech, Hart stb stb .... leggyengébb láncszemetek. Ha ő visszavonul, (kétlem, hogy elmenne) és más jön a helyére akkor tuti előnyötökre válik.Sanama írta: jobb kapus 1 van nála, az ma a pályán volt a másik csapatban.
elhiheted, hogy ha megnyerjük a szuperkupát senki se fog ezzel foglalkozni.Sanama írta:érdekes, hogy amit gergo9 írt, sokak nem is tudják pl de mind1.
Szerencsés vagy,én sajnos még emlékszem egy bizonyos Ruud Hespre.Nem hogy tőle, de még más kapustól sem láttam ilyet élőben.
Nem hogy tőle, de még más kapustól sem láttam ilyet élőben. Youtube-on bakivideókban vannak ilyenek, de élő közvetítésben, ráadásul ilyen presztízzsel bíró meccsen még soha.Andris írta:Azért mostanában igen jól időzíti az évi 3 bakit, köztünk maradjon.![]()
Ekkora marhaságot amúgy nem csinált még szerintem, nem is tudom h mi lehetett a szándék egyáltalán, csel vagy mi?
Dehogy is,csak véletlenül írtam le! Vagy mégsem??!Vagy talán tilos?Dr.Dre írta:EZT szerintem te sem gondoltad komolyan. Vagy ha igen,akkor inkább nem is irjál ide többet.D3fJam írta:Valdes nagyon ott van a toppon!
Én nem értem mit keres az első csapatnál,plussz 7M euró éves fizú.....
Szöglet zászlónak sem merném be állítani,nemhogy kapusnak:D
az a baj, a baki előtt konkrétan folyamatosan helyzeteket dolgoztunk ki, már lehetett érezni a negyediket, tuti nem maradt volna 3-1..Charlie írta:Kár érte, 3-1 jóval jobb eredmény lett volna.
C.
Tippjáték szempontjából is jobb lett volna a 3-1, így csak egyszerest kapok. Köszi VVCharlie írta:Hazaadás se volt a legjobb szerintem, de ettől függetlenül simán megoldható lett volna. Legrosszabb esetben kirúgja szögletre, bedobásra.
Sajna nem érte el, hogy megtudja fogni. Kár érte, 3-1 jóval jobb eredmény lett volna.
C.
Azért én valahogy örültem volna ha ezt nem egy El Clasicón lövi el!Dr.Dre írta:Pontosan.Sanama írta:évi 3baikjából 1et most lőtt el, ennyi.
Mondjuk jelenleg a legjobb...ettől függetlenül nem.ab1daL írta:Remélem ettől függetlenül senkinek sem jut eszébe, hogy hozzunk helyette egy Nójert, vagy az épp leghájpoltabb kapust...