Bob_Marley írta:
Akkor ezek szerint 16 emberből érkezett 11 vers, lui+sjd nem érdekelt már
tehát 14 ember Eazzy már korábban jelezte, csak elkerülte figyelmünket, ftcsikihun is írta nem jó most neki, de akkor is még valaki kimaradt

Kanty már a próbakör után jelezte,h nem tud időt szakítani erre
Am nem igazán értem a parát,aktívak vagyunk még bőven. Egy kicsit én is elbizonytalanodtam az elején,mert Lui kiötletelte a klubot,majd lelépett (nyaralni) ; Kanty nyerte a próbakört -> lelépett ; az első körben Bob témája volt soron -> jelezte,h lelép (nyaralni). Na mondom ez szép lesz
Aztán Mr. Marley mentette a helyzetet,mivel mégis beszállt,bár ez a témakör miatt abszolút illendő is volt velünk szemben
Az igazat megvallva eleve sem gondoltam,h minden körben mindenki képben lesz,ami be is jött,de asszem nem kell kongatni a harangot. Kanty és sjd kilépett ugyan, Lui betojt tőlünk (

),de így is vagyunk még 13an. Az meg,h most ketten nem tudtak időre leadni verset,na bumm. Elő fog fordulni máskor mással is,ebben biztos vagyok. Ettől még csak egy-egy adott fordulóról hiányoznak mindössze,nem az egésznek lőttek. Amíg stabilan két számjegyű alkotások jelennek meg,sztem semmi gond.
Szal Keep Calm
Már csak 4en adósak a mostani kör előadói közül a listájukkal,és máris közzé lehet tenni. Am részemről úgy gondolom,h azok is nyugodtan listázzanak,akik az aktuális körben nem tudtak leadni verset,de tagok. De ezt megvétózhatjátok,ha úgy van
Erika!
Köszi a téma kéréseket,múltkor már eszembe volt,h még egyszer jelzem,de aztán kiment a fejemből mire gép elé értem.De így pótolva lett ez is,van miből választani egy pár kanyarra
lui1698 írta:Bob_Marley írta:Mert te vagy a főszervező, s klubalapító.
Jogos, csak én azért gondoltam, hogy esetleg ezektől meg lettem fosztva, mert úgy látom, hogy miihii kapitány viszi a boltot, és rajtad kívül asszem más nem is küldött pü-t.
De, ha van rá igény akkor csinálom szívesen. (más, hogy vissza kell majd kicsit olvasnom, hogy mi-merre-hány méter?

)
Megfosztva abszolút nem lettél,csak mivel a kezdetek idején pont out of order voltál,felkaptam a fonalat,de mindvégig úgy voltál említve,mint szervező

Végül is nem akkora nagy cucc,annyira sok időt nem ölel fel. A matekozás az időigényesebb,mert többször is átnézem,h ne tévedjek. Aztán a bepötyögés sem annyira vészes. Viszont elő fog fordulni,h a határidők idején nem leszek képben,meg úgy egyáltalán is simán vihetjük társvállalkozásban

A Tippjáték miatt gondoltam,h necces lesz ennyi mindent napirenden tartani,de vállalható,viszont megkönnyíthetnéd

Tehát nem túrtalak ki

Ha gondolod,simán igazgathatod a klubodat,ha már atyja voltál
Szerk.:
Igazából az elején említettem,h ha visszatérsz,visszaadnám a stafétát,mert nem tudtam valójában mennyire tudom összeegyeztetni a Tippeldével meg a szabadidőmmel.Aztán mondtad,h nem veszel részt a verselésben,gondoltam akkor lényegében kilépsz a cuccból.Mondom akkor mindegy,végül is el tudom vinni a boltot.Nagyjából kialakult már a menetrend meg minden,uh átlátom mimerrehányméter. Nagyjából beleférhet a dolog,de ha úgy gondolod,akkor nagyon szívesen a kezedbe adom a kormányzói státuszt,mivel am is csak bitoroltam. Ebből nem lesz trónok harca

Annyiban még jobb is lenne,h akkor tényleg még ennyire sem tudnám,h ki melyiket írta,vakon listáznék.Aztán ha úgy van,besegítek természetesen,ha igényt tartasz rá.
A döntés a tied,főnök

Viszed a boltod?