Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez esetben viszont fizetésemelést kérek,elnök úr! Egy személyben szakosztályvezető,írnok,titkár,közjegyző mivoltom feljogosít némi plusz juttatásra,mivel a tisztelt elnök úr csupán szemlélője a klub életének,így a nagyobb felelősség miatt ez kijár számomra.Sőt,mint játékos-edző is,aktív playerként a második forduló után a legjobb átlaggal rendelkezve még egy kis prémium is kilátásba helyeződhetne,máskülönben kénytelen leszek tárgyalóasztalhoz ülni az engem ajánlatokkal bombázó madridista filmklubbal,melyekről bizonyára értesült a médiából.Bár ebből a klubból szeretnék visszavonulni,de bizonyára megérti,h valamiből meg kell élni.lui1698 írta:@miihii, ha te nem bánom én most megmaradnék alapító ősatyának, s a klub vezetésével kapcsolatos dolgokat ha neked nem probléma rád hagyom.
Tocy írta:Nálam Eazzy-é a top1, de nem lehet rá szavazni![]()
miihii írta:Eazzy!
Kár érte,h nem sikerült a feliratot időzítened,mert ez nagyon esélyesnek tűnne,szép munka
A szavazatok újraszámlálását kérném Miihii kolléga!Game90 írta:Jani papa, a forduló legjobb verse!
![]()
Jani papa, a forduló legjobb verse!Eazzy írta: Évszakok szépe
Na, Bob, te akartál komolyabb témát, itt vanmiihii írta: 3. forduló témája:
Magány
Leadási határidő: aug. 31. péntek, 18 óra.
1. miihii
6
3
11
2
9
2. Tocy
11
1
6
9
7
3. Bob_Marley
6
11
10
2
1
4. robertfcb
8
10
9
11
2
5. soadroli
1
3
7
6
11
6. El fanático
3
1
9
4
11
7. messideco
6
3
1
5
9
8. Nori23
4
10
5
11
9
9. VictorValdes19
1
4
6
11
2
10. Game90
6
1
3
4
9
Pontszámok:11. Forcabarca8
7
3
8
4
2
Sajnos már az "álom" téma is foglalt. Nah, még egy másikat gondolj ki!Forcabarca8 írta:
2. Forcabarca8: Júdások avagy árulók mindenhol; Álom
.
.
.
10. robertfcb: rabság, álom
Itt az új témám Magyarország helyett
Itt az új témám Magyarország helyettEl fanático írta: 1. Tocy: düh, autók
2. Forcabarca8: Júdások avagy árulók mindenhol; Álom
3. soadroli: Barca, Nők, film
4. Bob_Marley: celebek, Mourinho
5. FTCSikiHun : Olimpia, Budapest
6. miihii : zene, strand
7. GémKilencven: magány, Magyarország/haza
8. VV19: politikai rendszer/államforma, (orosz?) tél
9. Eazzy: nyár, pénzért kapható lányok
10. robertfcb: rabság, álom
11. messideco: ars poetica, szabadság
12. El fanático: édesanya, barátság
13. Nori23: este, iskola
messideco írta:Este jön majd a végeredmény, ugye Mezi Mihály Megbízható Moderátor Úr?![]()
Ebben van ráció,egyet is értek részemről.Bob_Marley írta: Viszont szerintem akik kiléptek, lui-kanty-sjd őket törölni kellene a 16os listáról és nem lenne gond a számolással (pl nekem), illetve szerintem az ő témájuk is kerüljön törlésre.
Vagy ha vége minden témának, akkor az ő 6 témájuk következhetne, de úgy gondolom hogy úgy lenne korrekt, ha az adott heti téma ami van sorsolva csakis olyan legyen ami egy aktív tagtól származik.
Kanty már a próbakör után jelezte,h nem tud időt szakítani erreBob_Marley írta:
Akkor ezek szerint 16 emberből érkezett 11 vers, lui+sjd nem érdekelt már
tehát 14 ember Eazzy már korábban jelezte, csak elkerülte figyelmünket, ftcsikihun is írta nem jó most neki, de akkor is még valaki kimaradt
Megfosztva abszolút nem lettél,csak mivel a kezdetek idején pont out of order voltál,felkaptam a fonalat,de mindvégig úgy voltál említve,mint szervezőlui1698 írta:Jogos, csak én azért gondoltam, hogy esetleg ezektől meg lettem fosztva, mert úgy látom, hogy miihii kapitány viszi a boltot, és rajtad kívül asszem más nem is küldött pü-t.Bob_Marley írta:Mert te vagy a főszervező, s klubalapító.
De, ha van rá igény akkor csinálom szívesen. (más, hogy vissza kell majd kicsit olvasnom, hogy mi-merre-hány méter?)
Jogos, csak én azért gondoltam, hogy esetleg ezektől meg lettem fosztva, mert úgy látom, hogy miihii kapitány viszi a boltot, és rajtad kívül asszem más nem is küldött pü-t.Bob_Marley írta:Mert te vagy a főszervező, s klubalapító.
Mert te vagy a főszervező, s klubalapító.lui1698 írta:És akkor a sorrendet Bob-tól én azért kaptam meg, mert......?
Tényleg ennyire nehéz elolvasni amit az ember beír ide??? Minek koptatom a billentyűzetemet, amikor még csak fel sem tűnik senkinek, hogy jelzem, hogy miért nem készülök el....Bob_Marley írta:Valóban 16 név van a listán és csak 11 versForcabarca8 írta: Igen,eddig "csak" sjd lépett ki.De ha megnézed,16 név szerepel a listán egy pár hozzászólással lentebb,a nyárról pedig csak tizenegy alkotás lett elküldve.. Nagyon tetszik a Rímklub,de nekem se az eredmény számít,hanem mert kellően komoly,de mégis olyan dolgokat olvasok egy-két versben,hogy tíz percig röhögök rajtaRemélem újra erőre kapnak az emberek
Többiekkel tényleg mi van??? Lui még jelezte kilépett de akkor is hiányzik 3 vers.
Következő téma remélem kudarc lesz vagy valami hasonló és akkor nem lesz gond a komolytalansággal, mindenki előkaphatja a borotvát és lehet eret vágni.
Illetve szerintem azok előnyben is vannak, akik komolyan veszik az alkotást, legalábbis én mint pl az előző körben is a szép, művészibb verseket preferáltam, s rajtam kívül is tettek még így.Igazából ízlés kérdése a dolog, elolvastam most az ebben a körben termelteket, próbált szerintem sok ember az évszakra jellemző lazább, könnyedebb vidámabb stílust képviselni, s ha erről az oldalról közelítem meg, akkor így jobban is vissza lehet adni eme 3 hónap hangulatát.
Elküldtem a sorrendemet, nem volt könnyű de megvan