Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem jöhetett volna, ha nem a brutálisan zúzós fajtából ajánlottál volna. Ezt például simán elviselem:Gareth Tello írta:electro/dubstep-albumot ajánlottam volna, azt meg itten nem igazán bírják a népek, úgy vettem észre
Itt van például ez a lengyel koma:Radical Guru-Strong dubGareth Tello írta:Sajnos nem ismerek ilyet, de ha véletlenül találsz (én is keresgélek), oszd meg velem, kíváncsi vagyok.messideco írta:Amúgy raggae-dubstep vagy raggae-dnb albumot, előadót keresek, nem tudom létezik-e olyan...
http://www.youtube.com/watch?v=zEi-NZY0 ... re=related![]()
Erről a zeneklubról sajnos lemaradtam, ahogy szoktam, bár úgyis electro/dubstep-albumot ajánlottam volna, azt meg itten nem igazán bírják a népek, úgy vettem észre (Kivétel: Rinku)
Ajánlj lécci!! És a reggae - dubstep előadók is érdekelnének ha találtokGareth Tello írta:Sajnos nem ismerek ilyet, de ha véletlenül találsz (én is keresgélek), oszd meg velem, kíváncsi vagyok.messideco írta:Amúgy raggae-dubstep vagy raggae-dnb albumot, előadót keresek, nem tudom létezik-e olyan...
http://www.youtube.com/watch?v=zEi-NZY0 ... re=related![]()
Erről a zeneklubról sajnos lemaradtam, ahogy szoktam, bár úgyis electro/dubstep-albumot ajánlottam volna, azt meg itten nem igazán bírják a népek, úgy vettem észre (Kivétel: Rinku)
Hát igen, a SoaD erre felé is tetszetős lenne!davi10 írta:...
Sajnos nem ismerek ilyet, de ha véletlenül találsz (én is keresgélek), oszd meg velem, kíváncsi vagyok.messideco írta:Amúgy raggae-dubstep vagy raggae-dnb albumot, előadót keresek, nem tudom létezik-e olyan...
http://www.youtube.com/watch?v=zEi-NZY0 ... re=related
Szerintem sem muszáj, de jobb, ha olyat választasz amit senki sem ismer.messideco írta:Azt kérdezném, hogy muszáj jóformán ismeretlen előadótól ajánlani? Tegyük fel ha Bon Jovi vagy Nirvana lesz a kiválasztott, mi fog történni?
Nem, nem muszáj. A White Stripes is elég ismert zenekar.messideco írta:Azt kérdezném, hogy muszáj jóformán ismeretlen előadótól ajánlani? Tegyük fel ha Bon Jovi vagy Nirvana lesz a kiválasztott, mi fog történni?
DettóRinku írta:
Slipknot - Before I Forget - Live @ Rock am Ring 2009
A franc enné meg, hogy de elmennék egy Slipknotra! Csak reménykedni tudom, hogy a Hegyalja 2013-ra bejelentik őket és a Rise Againstet, valami hatalmas őrjöngés lenne, maga lenne a ténylegesen előre hozott karácsony, de vagy évekkel előre!![]()
Szerintem nem. Attól hogy ismert, nem biztos hogy mindenki hallotta.messideco írta:Azt kérdezném, hogy muszáj jóformán ismeretlen előadótól ajánlani? Tegyük fel ha Bon Jovi vagy Nirvana lesz a kiválasztott, mi fog történni?
Végre valaki hozza a szutyok zenéket, elrettentés céljából
Nem gondoltam komolyan.kurdt írta:Én igazából arra gondoltam, hogy ez nehogy már a zenészek hibája legyen...
De igazából csak azért kötöttem bele az egészbe, mert én nagyon szeretem ezt a lemezt és minden áron a védelmére akartam kelni.
Én igazából arra gondoltam, hogy ez nehogy már a zenészek hibája legyen...Danka00792 írta:Akkor ha már itt tartunk, tartozom egy vallomással. Nekem a Mona Lisa sem tetszik.kurdt írta:A De Stijl borítójával meg nem tudom mi a bajod. Ez egy művészti stílus a 20. század elejéről ezekkel a színekkel, formákkal.
Akkor ha már itt tartunk, tartozom egy vallomással. Nekem a Mona Lisa sem tetszik.kurdt írta:A De Stijl borítójával meg nem tudom mi a bajod. Ez egy művészti stílus a 20. század elejéről ezekkel a színekkel, formákkal.
A Violent Femmes-hez még azt elfelejtettem leírni, hogy ezeket a dalokat még gimnazistaként írta srác, ami nem gyenge telejsítmény...Danka00792 írta: Violent Femmes - Violent Femmes
Szövegek pedig zseniálisak, nem is térnék ki számról számra, de nagyon életszagú az egész.
The White Stripes - De Stijl
Én adok az albumnak egy 6 pontot, akartam még egy felet hozzátenni, de ránéztem a borítóra...
Köszi a kiigazítást, már szerkesztem isBritishKnight írta:Fél pontot is lehet adni.Guardiola írta:Közel volt a 9-hez.[/b]
Ha közel volt a 9hez akkor az szerintem 8,5
Kicsit mintha elkéstek volna a nyári slágerrel, igy augusztus végefelé.lui1698 írta:jancsi és a legújabb magyar szupertehetség
http://youtu.be/kq-0rCQHE7g