Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kivitelezhető. Persze attól is függ, hogy mennyire gondolod komolyan. Nekem egy olyan szintű túrára, mint amilyent Chris nyomott le, egyszerűen nem lenne bátorságon. Hogy MINDENT hagyj a fenébe, teljesen kiválj a társadalomból, ahhoz szükséges egy elég nagy világcsömör is.lui1698 írta:Szerintetek, egy Út a vadonba szerű "vállalkozás" mennyire kivitelezhető?
Szóval most akkor hogy is van ez? Nekem is bűn rossz a kép, feliratokat alig tudok olvasni rajta, szemcsés, pixeles, elég rossz minőség.MichaaBee írta:Van pofajuk HD-nek nevezni, mert az is. Csak at kell allitani a TV-det, hogy ugy mutassa. Ugyhogy ne a digit szidjuk mar egybol, ha nem tudjuk hogy merre hany meter.
Nekem ugy van a tv, hogy lehet analogra allitani es lehet digitalra. Ha analogon van, akkor olyan a kep, mint amilyennek leirtad. Ha atteszem digitalra, akkor hd-ben jon. Ahhoz, hogy HD legyen vmi, ahhoz minimum LCD kepernyo kell.
Ez jó kérdés.lui1698 írta:Szerintetek, egy Út a vadonba szerű "vállalkozás" mennyire kivitelezhető?
Elsősorban szerintem elhatározás kérdése. Másodsorban az sem árt, ha van egy kis pénzed, biztos ami biztos alapon.lui1698 írta:Szerintetek, egy Út a vadonba szerű "vállalkozás" mennyire kivitelezhető?
Hát érdekes,de szerintem valami PS-olt cucc ez. nem létezik,hogy egy alig látszó picinyke tó ennyire látszana fentről.Game90 írta: KATT
teljes mértékben kivitelezhető, persze attól függ mennyire veszed komolyan. hasonlóan nyomnád, mint Chris annak idején, vagy nem vagy annyira szabadszellemű és nem a végletekig harcolsz a természettel. egy városi tudatlan, aki nem ismeri fel a tyúkot, természetesen 2 nap után bepánikolna és éhenhalnaSzerintetek, egy Út a vadonba szerű "vállalkozás" mennyire kivitelezhető?
Az nem vt olyan sok. Persze elbíbelődtem egy ideig, míg oda eljutottam, de visszanézve azért nem egy nagy távolság az.Bob_Marley írta:Akkor gratbence-barca írta:
Hát addig megy, amíg ki nem írja, h vége a flash verziónak. Szóval mondhatni végigcsináltamÉn is hamar agyérérhugygörcselzáródást kaptam a játéktól odáig nem bírtam mint te.De írd be google-be impossible game tuti van hardcore is, ami a te szinted
Én maradok az alap eldobomazagyam szintnél klasszikus előtt jó ideglevezetés
Akkor gratbence-barca írta:
Hát addig megy, amíg ki nem írja, h vége a Flash verziónak. Szóval mondhatni végigcsináltam
Hát addig megy, amíg ki nem írja, h vége a Flash verziónak. Szóval mondhatni végigcsináltamBob_Marley írta:Egy jó kis játék(NEM, idegbajt kapsz tőle....)
http://flukedude.com/theimpossiblegame/
Ahogy mondani szokták nomen est omen, tényleg lehetetlen megcsinálni![]()
Kettő helyről tudok,ahol van tv: az egyik a Régi csibészek (Jókai utca 105. ) a másik a Toldi (Arany János u. 7/1). Aprobléma,hogy nem tudom van-e Sport1 illetve hogy a csibészek 23ig,míg a toldi csak 22ig vannak nyitva. Szerintem napközben ugorjatok be és kérdezzetek ráMihu írta:valaki nem tudna ajanlani valami lehetoseget Szarvason ahol tudnam nezni holnap a meccset? vagy ha valakinek van Szarvason ismerose, megkerdezhetné őt is hogy nem-e tud valami helyet. nyaralok a haverokkal es a nyaraloban nincs se sport 1, se internet. most is 3G-rol irok. de ez is olyan gyenge hogy odebb 2meterrel mar nincs
én a tévében kaptam el, talán pénteken este, és egyből mr. bean ugrott be, anyám meg nem értette min röhögök ennyiremessideco írta:Nagyon lol
Legyen így, s összefoglaltad.miihii írta:Valóban azért külön kell választani a kérdést és kérdést.
Ugyanis vannak olyanok,amikhez valóban utánajárás szükséges és nem adja magát kapásból a válasz. Mint pl asszem VEB kérdéseként,h megtalálható e vhol,h ki mennyit kap a filmjeiért (v vmi hasonló). Ez is kérdés és tök érthető,h felteszi,mert sanszos,h kereste,de nem könnyű megtalálni,így kérdez,hátha vki találkozott ezzel.
Viszont gyakran előfordulnak ilyenek is,h adja e vmi a meccsünket. Na,ezek tényleg olyanok,h vhol érthető,ha lekezelő választ vált ki. Mivel a Sport TV nyomja a La Ligát,elég megnézni az oldalukat,vagy a port-ot v a másik ezer lehetőséget és meg is van a válasz. Három kattintás és kb időben is annyit tesz ki,amennyit a kérdés beírása.
Tehát az első kérdéscsoportban bizony nem szégyen kérdezni és gondolom szívesen segít az ember,ha tud. Ellenben a második már elég arcpirító,mivel annyira piti,h ez inkább már a ciki kategória.Még ha segít is az ember gyereke,de azért odapakol egy kis szurkát,h azért nem egy nagy ördöngősség lenne utánajárni önállóan.Mert valóban nem.
a 30 fokot még megkapod pénteken és utána szombattól végevisca el barca írta:milyen durva...
sopronban 17, békéscsabán 36 fok van![]()
remélem a mai nappal véget ér ez a rohadt nyár, mert én speciel nagyon unom ezt a 40 fokot...
REMY írta:Tegnap kiírtam fészbúkra tisztelgés képpen, hogy "Neil Armstrong R.I.P."
lui1698 írta: Valószínű az az 1 lájk is azért jött a kiírásodra, mert sajnálta az illető, hogy elvették szegénytől a Tour győzelmeket...
messideco írta: Remy, az nem egy trombitás volt?
szerintem a reklám+előzetesek több 10 percnélMessa írta:nemnem, arról van csak szó hogy nincs több buszom hazafelé, és így nagyon necces lesz elérni. mennyi reklám szokott lenni kb? 10 percnél több?daffy írta:akkor kezdik a reklámokat és az előzeteseket. javaslom,hogy nagyon ne késs,mert nem illik![]()
nem vagyok ősember, szoktam moziba járni, de sosem figyeltem hogy ez kb mennyi időben. itt viszont fontos, nem akarok bent aludni városban.