Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -GH-GMp0K4Bob_Marley írta:Én nem akarom elkiabálni, de azért na...Emlékszem mennyien leírták, hogy Hazard majd ott lesz de sok vizet nem fog zavarni, meg hogy a lesajnált francia bajnokságban öregapám is jól játszik mankóval....És tessék, én imádom ezt a gyereket, iszonyat esze van ehhez a játékhoz, kár hogy a Chelseabe ment
Nálunk akkoriban a csapat volt középszerű,és nem a játékosok,Rivaldoék ha gondoltak egyet és megrázták magukat,bárkit meg tudtak verni 2-3góllal(és akárkitől ki is tudtak kapni ennyivel),ez az Arsenalban nincs benne(mmint,hogy bárki ellen van esélyük),mert egyénileg gyengék,de annyira,hogy le sem tudom írni,Podolski szerintem egy vicc,Kölnből nem tudott kiemelkedni,és egy ilyen játékos kell az emiratesbe ez elgondolkodtató.zola8787 írta:Emlékszem mikor a Barcelona is harcolt, hogy legalább a 4dik hely meglegyen. Ilyen téren mondhatni, hogy Rivaldoék is középszerűek voltak?Ez konkrétan egy középcsapat. Ha Cazorla sem lenne itt, akkor sztem a nemzetközi kupás helyekért sem tudnának harcolni. Sajnálom őket, mert számomra az egyetlen szerethető nagy csapat Angliában, de ez édeskevés.
Tavaly is az Arsenal jutott legtovább a Bl-ben, meglett a bronzérem a PL-be. Gyengültek Song és Van Persie révén, de erősödtek Cazorla és Podolski miatt.
Az Arsenal nem lesz bajnok Angliában és akkor mi van? Építeniük kell a csapatot, most legalább a 11 kezdőből nem 7 ember lesz 22 életév alatt. Ha összeszoknak kitudja milyen csapat lesz. Ott a Paris, a nagy sztárokkal eddig képtelenek nyerni, az szerintem sokkal gázabb.
Drukkolok az Arsenalnak, mert nagyon szimpatikus csapat és "középszerű" játékosokkal is megfogják állni a helyüket.
Emlékszem mikor a Barcelona is harcolt, hogy legalább a 4dik hely meglegyen. Ilyen téren mondhatni, hogy Rivaldoék is középszerűek voltak?Ez konkrétan egy középcsapat. Ha Cazorla sem lenne itt, akkor sztem a nemzetközi kupás helyekért sem tudnának harcolni. Sajnálom őket, mert számomra az egyetlen szerethető nagy csapat Angliában, de ez édeskevés.
Ez konkrétan egy középcsapat. Ha Cazorla sem lenne itt, akkor sztem a nemzetközi kupás helyekért sem tudnának harcolni. Sajnálom őket, mert számomra az egyetlen szerethető nagy csapat Angliában, de ez édeskevés.Mezner2 írta:Azért ez számomra megdöbbentő,ilyen kezdőt egy Arsenal szintű csapatnál.. siralmasan gyenge,nem vok kifejezetten odaértük,de azok az idők amikor Pires,Henry,Petit,Overmars,Wiltord,Vieira kergette ott a bogyót,na ezek az idők hol vannak már??? csupa fitottak még kategóriás tucat arccal van megtöltve az ágyú ...... sajnálom őketmessideco írta: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Diaby, Cazorla, Gervinho, Podolski, Giroud
És mikor bizonyított utoljára bármit az Arsenal,szép-szép a 3.-4.hely de nem tudom elképzelni,hogy az olyan tagok akik a 2000es évek elején szurkoltak már a teamnek,beérnék ennyivel,tartozna mostmár a klub a szurkolóknak egy sikerrel.messideco írta:Nem szabad a múltban élniAmi volt, elmúlt. Az a lényeg, hogy ezek a fiatalok bizonyítsanak. Amúgy Szcesznyi és Sagna sem voltak ott sérülés miatt.
Azért ez számomra megdöbbentő,ilyen kezdőt egy Arsenal szintű csapatnál.. siralmasan gyenge,nem vok kifejezetten odaértük,de azok az idők amikor Pires,Henry,Petit,Overmars,Wiltord,Vieira kergette ott a bogyót,na ezek az idők hol vannak már??? csupa fitottak még kategóriás tucat arccal van megtöltve az ágyú ...... sajnálom őketmessideco írta: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Diaby, Cazorla, Gervinho, Podolski, Giroud
Tényleg jól kezdtett, hamar meghatározó játékos lett, de azért igencsak csalóka a statisztika, és ad is a gép rendesen.Bob_Marley írta:Én nem akarom elkiabálni, de azért na...Emlékszem mennyien leírták, hogy Hazard majd ott lesz de sok vizet nem fog zavarni, meg hogy a lesajnált francia bajnokságban öregapám is jól játszik mankóval....És tessék, én imádom ezt a gyereket, iszonyat esze van ehhez a játékhoz, kár hogy a Chelseabe ment![]()
Úgy néz ki
www.rojadirecta.es én mindig innen vadászok linket bármilyen meccshez is, érdemes betenni a könyvjelzők közé...Castiel írta:Valaki linket a pool-City meccsre?!
Mondjuk aztán Vidiccsel fantasztikusan összehozták a Fulham szépítő gólját...redmiller írta:Hát igen! Valakinek ez is megy... Pedig ő is külsővel vette át...
De gondolom a meccset nem nézed meg...messideco írta: A kapuson múlhat a meccs sajnos, elég egy jól elvégzett bedobás v. szöglet...
Ox vagy Walcott pedig csereként beállva színt vihet majd a csapatba.
Go Gunners!
Azért én Torrest nem írnám le!Mezner2 írta:Mindenki be van tojva a Chelseatől (nem feltétlen ezen a fórumon)
Egy kérdésem lenne csak,Por Qué???
-Hazard gyerek eszeveszett nagy király,EDDIG,de azért nem az Mu,vagy a City volt az ellenfél,úgyhogy illene helyén kezelni a dolgokat
-Védelembe Terry,csak szerintem lesz idén már kevés???
-Középpálya oké aláírom,rajtunk kívül minden csapat irigyelné
-Támadósor,na itt megy el nekik majd előreláthatóan a PL.befejezőcsatár nélkül nem lehet.
Hát igen! Valakinek ez is megy... Pedig ő is külsővel vette át...