Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem mourinhot ismerve nem fogja előreküldeni őket támadni. A biztonsági játékkal fog kijönni a reál, nekik az is jó ha a 70.percben 0-0 ( onnan már bepattanhat 1 valahogy). A lényeg az lesz nekik h ne kapjanak góltRivaldo11 írta:Alapvető különbség lesz a mai meccs, és a többi clasícó között: A Realnak nem jó a döntetlen...talán több területet is hagynak majd a kp és a védelem között...ezzel pedig-ha így lesz-egészen biztosan élni tudunk majd. Ha kihasználjuk az egygólos előny nyújtotta lehetőségeket, megnyerjük a kupátJa, és nem ártana, ha kivételesen ezúttal mi lőnénk a meccs 1. gólját...azt hiszem a legutóbbi 5 derbi közül ez csak egyszer, a kupavisszavágón sikeredett...Ma sokat számítana!
Estére ezt is eltörlik, nyugi.kurdt írta:A spanyol szövetségben tényleg mindenki hülye!shutterisland írta:nem lesz coentrao eltiltás okán.![]()
Coentrao-t kiállítják egy bajnokin, mert beugatott a bírónak, erre a szuperkupát is ki kell hagynia.
Marcelo, Mourinho, Özil, Tito és Villa eltiltását pedig eltörlik. Érted, mert miért ne...
A spanyol szövetségben tényleg mindenki hülye!shutterisland írta:nem lesz coentrao eltiltás okán.
az a jó a mostani keretünkben, hogy a csere emberek szinte dekára azonos képességűek! Sanchez-Pedro bármelyik jó lehet, Pedro a Madrid ellen talán "szerencsésebb", Masceranonak ott KELL lennie, legalább egy ember legyen aki "visszarúg!" Villa akár kezdhet is de végig úgysem marad és ez igaz lehet Song ra is de csak a végén. azon(is) múlik a sikerünk hogy sikerül e - sokáig elkerülni a kapott gólt! és-vagy sikerül e gyorsan rúgnunk legalább egyet! különösen fontos, hogy Messinek bejöjjön az első negyedórája, mert akkor a kedve(önbizalma) is megjön és az döntő lehet mint álltalában.Alexander Mahone írta:Valdés, - Dani Alves - Mascherano - Piqué - Adriano, - Xavi - Busquets - Iniesta, - Pedro - Messi - Villa.
Puyolt tényleg csak akkor ha 100%-os, Adriano muszáj, mert így is alig vannak magas emberek, a szögleteknél megint cumiznánk, Sanchez nincs formába, Pedro pedig igen.
Nem azt mondtam, hogy a Madrid szándékosan sérülést okozna, de oda-vissza mennek a rugdosódások és nem hiszem h Villa lába még bírná ezt. Igazából ez volt a mondandóm és ha nem is Sanchez, de Tello kezdjen, mert nem kockáztatnám meg Villa testi épségét (egy pár belépő rosszul is elsülhet, még ha nem is sérülés okozás a célja, ezzel nem minősítve a Madridot)ferninho írta:aham, most is lesérült egy csomó emberetek...
Puyolnak is eltört a járomcsontja a Madrid ellen.
ja nem
és amit Sánchez produkál mostanában, összetenném a két kezem ha ő kezdene
barca99 írta:Pont ugyanannyi esélye van ennek, mint hogy Messit, Xavit, Iniestát, ... szétrúgják. Villa felépült, fokozatosan építik vissza 8(!) hónap kihagyás után a kondiját, az idő egyelőre nem sürget, ezért játszik kevesebbet. Nem mintha a padról beállva nem lehetne szétrúgni.
Én sem akarlak megsérteni, de inkább a te hozzászólásod volt olyan, mint aki megőrült, és teljesen paranoiás. Vége a karrierjének...
aham, most is lesérült egy csomó emberetek...bowlinggolyo írta: Nem akarlak megsérteni előre mondom, de te megőrültél????![]()
![]()
Villat a kezdőbe egy Madrid ellen? Szerintem az első 10 percben úgy szétrúgnák hogy nem fél évet kell kihagynia hanem az egész karrierje véget érhet. Villa maradjon csak a padon és kezdjen Sanchez.
Nem akarlak megsérteni előre mondom, de te megőrültél????Messi-Ini írta:Elől Messi és Pedro alap,mellettük én Villat kezdetném,hiszen bár nincs 100%-os állapotban,azért 70-80 percet nyomott a Gamperen és játszott már 2 bajnokin is csereként,így bár ezen a meccsen azért nagyobb lesz az iram,szerintem bírhat egy 60-65 percet,amikor pedig jöhetne a helyére Sanchez,aki az addigra már a fülén keresztül lélegző Arbeloat oda-vissza etetné