csababarca írta:
ÉN nem írok akkor abba a topicba ezek után,de látszik,hogy semmi újat nem adott még a csapatnak. ugyanaz a játék van mint tavaly volt,meg azelőtt.
Nem lenne vele baj,de már tavasszal látszott,hogy belefásult a csapat abba a taktikába.
Úgy gondolom azért vannak ám változások, de pl amit v.e.b is írt, meg én is szajkózok jó ideje amin a tavalyi bajnokság is elment az a védekezés, s legfőképpen a szélső védekezés.
Belül is vannak gondok, meg kp-ról ne is beszéljek, ha nem megy a labdaszerzés, sőt minden párharcot elbukunk úgy "rázuhannak" a védelemre.
De ezek taktikai dolgok (s pl Abidalt 234ikre is visszalehetne sírni....) én inkább arra értettem Tito "világát" hogy rendben nekünk is van egy A terv nekik is, láthatóan megleptek minket, de már az 5ik percben lehetett ezt látni, kellene egy B terv, iszonyat álmosak vagyunk, s a kulcsszó a tűz, ők akarják, mi csak szeretgetnénk azt a kupát, ezek meg motiválási, mentális különbségek, ebben meg az edzőnek szintén nagy szerepe lenne.
Amúgy azt mondom, valóban iszonyat fontos azért ez a kupa, de pl már a Sociedad ellen is láthatóak voltak a hibák, s "jó" hogy most csapódik le, s nem egy 8-0 meccsen, így azért ellehet gondolkozni, s jöhet egy nagy pofon a fiúknak hogy felébredjünk az idény hátralévő részére,.