Nem lepődtem meg, hogy RvP végül nem a Juve-ba igazolt. Nem tartom rossz csapatnak a Juve-t, de normális játékos tényleg nem igazol a Serie A-ba. Gyenge bajnokság a PL-hez képest, botrányok ill. a legtöbb meccsen félház van, vagy még annyi sem, több szint van a két bajnokság között a PL javára.
Barcaman1993 írta:Game90 írta: Alakul azért a csapat, nem bajnokesélyes, de a BL-hely meglehet: Handanovic - Zanetti, Samuel, Silvestre/Ranocchia, Nagatomo - Guarín, Cambiasso, Gargano - Sneijder - Cassano, Milito. Védelmet nem érzem betonbiztosnak, középpálya okés (cserék is), de Milito mögé kéne egy cserecsatár még, J. César - Maicon kettőssel meg nem számolok már.
Azért ez nem semmi egy 2 éve Triplázó csapattól...
Ráfért már az Interre egy komoly vérfrissítés, gyakorlatilag 30-31 év volt az átlagéletkor, én örülök, hogy Moratti-ék kicserélték a keretet. Mondjuk ennek az egyik oka a pénz volt, főleg az idős, sokat kereső játékosoktól váltak meg ill. válnak majd meg (J. César, Maicon). Ja, a hozzászólásom óta meg Alvaro Pereira is az Inter-é, szerencsére Nagatomo mehet a padra.
Pescara - Inter 0-3, nem láttam a meccset, de egy másik fórumon írták, hogy tetszetős volt a játék, nem volt szenvedős, mint tavaly, állítólag a csatársor elég jó, a középpálya meg végzi a dolgát, a piszkos munkát. Cassano gólpasszal mutatkozott be. De az is igaz, hogy egy újonc ellen azért nem lehet sok következtetést levonni.