2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valóban, mindkét szélre kéne. Broki+Silvinho nem lesz egy hosszú távú megoldás...a bal oldalon...A jobbon, meg Belletti valóban elég gagyi...A széleket védelmileg kell erősíteni, mert a támadás nagyon jól megy...!merx írta:Én Belletti helyére szeretném ha igazolnának, vki jobbat természetesen.
Szerintem Rivaldos, Valencia ellenes gólra gondolt, szerintem.Rivaldinho írta:tévedsz, lőtt már ollózós gólt...
Ne legyen igazad, meg szerintem nincs is! Akkor minek vettük őket? Ez elsősorban Maxira és Ezquerrora vonatkozik! Másrészt Messi jócskán túl van a szamárlétra mindenegyes fokán! Mostmár csak a tapasztalat hiányzik! ÉS HENRY NE JÖJJÖN!Subinho írta:saviolat felejtsétek el! ugyanúgy ahogy larssont, maxit, ezquerot. ők tuti elmenek!
a helyükre 1 klasszis kell! Messire meg már sokszor mondtam, hogy nem lehet még ekkora terhet tenni évekig. 2-3 év múlva, ha henry kiöregszik, akkora pont eljön messi ideje. még ronaldinho sem játszott rögtön a barcában 18 évesen. neki is ki kellett járnia a szamárlétrát!!! ezt messinek is el kell fogadni...
Így van! Most fogják eladni nagyon sok pénzért, mert tudják, hogy úgysem maradna ott... És nekem van olyan érzésem, hogy sokak álma teljesülni fog, azaz jönni fog Henry, mert Laporta így kívánja! Én nem vagyok meggyőződve róla, hogy kell?!...Taibi írta:Idén nyáron NEM lenne ingyen. 2007 nyarán jár le a szerződése Henrynak.
Én úgy gondolnám ezt a dolgot,hogy a Három úgymond legnagyobb kezdene,Messi meg meccsenként minimum egy fél órát kapna,meg aztán Henry amúgy sem húzná itt évtizedekig..úh..Mire MEssi pont Beérik,addigra Henry meg kiöregszik...de én most ezzel nem azt akarom mondani,hogy Ő kell nekünk mindenképpen,csak ha jönne,akkor én így csinálnám!igeorgy írta:Zsolti szerintem is jól hangzik amit felsoroltál, csak lehet egy picit sok...meg szerintem Henry leigazolása racionális kérdések mellett emociónálisan is nagy fejtörést okozna az edzőknek, hiszen Ronit, ha egészséges,v nem fekvőbeteg, akkor nem lehet kihagyni, Eto'o mondhatni szent tehén, Messi meg egy kész csoda...Henry meg nem érdemel kispadot...